Jump to content

Marcola

Kasutajad
  • Sisu loend

    57
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Marcola

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 24.02.1989
  1. mõningad huvitavad videod youtube´ist

    Miks mõttetu? Mida rohkem asjadega kursis oled, seda targemaid otsuseid suudad enda jaoks langetada ja oma elu paremuse poole suunata. "Tunne oma vaenlast"
  2. Kuidas ja Miks ?

    E-Poest, ehk?
  3. Suvehooajal trenn

    Suvel on jalgrattasõidu hooaeg! Jõusaal jääb minul nii ehk naa sügiseni soiku, aga mingisugust trenni teen ikka edasi.
  4. Millega vøiks asendada???

    Mõeldi ehk seda?
  5. Mägironija dieet

    Plaan on siis suve lõpus käia ära Mont Blanci otsas ja tekkis idee valmis mõelda menüü, millega saaksin isegi minu kehakaalu (Hetkel 77 kg, Augustiks ehk 73 ja 187 cm pikk) juures tohutut energiavajadust rakendada rasvapõletuse eesmärgil, ehk siis süüa tunduvalt rohkem kui normaaltingimustel massiperioodil Kui kellelgi on ideid, mida lisada mida välja jätta siis abi on teretulnud. Kuivatatud kala energiahulka koos rasvade ja süsivesikute sisaldusega ei osanud näiteks leida. Kogukaloraaž - ~6200 Kcal - koguseid muutes, vastavalt intensiivsusele. Päevane energiavajadus võib tõusta tegelikkuses isegi 8000 kcal ligi (seda tipupäeval), muul ajal eeldaks 6000 kanti jäävat. Üritasin jääda eeskätt loomsete valkude juurde ja rasvapõletuse eesmärgil püüdsin säilitada valgud/rasvad/süsivesikud vastavalt 30/40/30. Kotid peaksid sisaldama võimalikult kerget ja väikese ruumalaga toitu.
  6. Seoses treeninguga.

    Mis mõttes korraga? Aeroobset pead ikka tegema. Enne trenni 10-15 minutit soenduseks + venitused ja hea oleks ka kui saad peale jõutrenni teha. Kui ei saa, siis pead eraldi päeva aeroobsele pühendama. 60 minutit nädalas vist soovitati minimaalselt kokku.
  7. Et kohe kui 17 kukub tormad jõusaali, et jumala eest 17. aastaselt alla 100kg enam ei suruks? Sorry, lihtsalt selline mulje jäi, et kahe kuuga 10kg juurde saamine on natukene ebareaalne.
  8. Asi kisub pisut masendavaks

    Kui sa loed näiteks toitumiskava tellinute kommentaare siin foorumis, siis näed alles kui suur osatähtsus on toitumisel kaalulanguse puhul. Kui inimene ei saa nädal-kaks trenni teha ja on sunnitud ainult toitumiskava järgima ning avastab, et kaal IKKA langeb siis järelikult on midagi õigesti. Trenni ei tohiks muidugi täiesti välja jätta aga toitumine ON siiski kõige alus.
  9. kas on foorumi siis nalja tegemis koht???

    Täpitähtede puudumine ei tohiks nüüd jah kedagi nii väga segada aga võtke lihtsalt teadmiseks, et isegi kui neid klaviatuuril ei ole, on nad võimalik erinevate klahvikombinatsioonide või windowsi seadistamisega oma kasutusse saada. Enamus lihtsalt ei viitsi sellesse süveneda aga pole minu asi neile seda pahaks panna.
  10. Kuidas tundub?

    Poisil oli tunnustust vaja Nähtavasti sai ta selle juba kätte
  11. Kuidas tundub?

    Selle, kas sa endaga rahul oled või mitte pead küll ise välja nuputama. Ja kommenteerida saab selle pildi järgi ainult sinu kõhulihaseid, mis kahjuks ei anna piisavalt infot selle kohta milline sinu üldine füüsis välja näeb
  12. Kindlad ained päevaks?

    Sinu norm rasvade ja süsivesikute poole pealt on täpselt nii suur kui on sinu füüsiline aktiivsus ja sinu eesmärgid. Ja valkude kogust reguleerid ju ka vastavalt sellele kas tahad lihast arendada, lihast hoida või hoopistükkis kaotada. Seda kolme kääru teemat mäletan nii palju, et 3 viilust saad kätte puuduolevad kiudained (kui neid on), sest need 3 leivakääru pole ainsad kiudainete allikad.
  13. kas on foorumi siis nalja tegemis koht???

    Kui huumor on põimitud vajaliku info edasi andmisega, siis oleks see minu nägemuse kohaselt õpetlik huumor. Paljud vastused sisaldavad aga ainult teemaalgataja pihta suunatud mõnitavaid nalju - neid saab liigitada kui spämm. Kuid olgem ausad, mõned küsimused on ikka tõesti sellised, et jääb mulje nagu küsijal ise üldse mõtlemisvõimet pole...
  14. 16 aastaselt ilmselt surusin sama palju kui 14-15 aastaselt - ~55kg. Siis ei tegelenud absouluutselt mingisuguse eraldi treeninguga, vaid tegin rohkem füüsiliselt rasket tööd. Nüüd 19 ja aktiivne jõusaalikülastaja, kuid pole ausaltöeldes isegi rinnalt surumise maxi proovinud. Ei näe veel endas sellist märkimisväärse tulemuse potentsiaali
  15. Eesti enamuse arusaam kultursmist!

    Eks see arusaam kulturismist ole väärastunud terves maailmas, mitte ainult Eestis. Kuuldes sõna kulturism ühendatakse mõttes see kohe sõnaühendiga nagu "väike suguelund" või "ebaintelligentne" vms. Ja mis puudutab inimese haritust või intelligentsi siis need kes väidavad, et igausugused sportlased kulutavad kogu oma raamatute lugemise aja jõusaalile, teevad ise samal ajal ja tõenäoliselt isegi 3x rohkem aega parajaks pubis või klubis alkoholi näost sisse ajades. Kogu see diskussioon käibki tegelikult selle ümber, et ühed viitsivad ja tahavad aga teised ei viitsi kohe üldse ning mõtlevad endi kaitseks välja üha uusi vabandusi. Põhjuse, miks ennast mitte liigutada leiab ju alati
×