Jump to content

maddenftw

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maddenftw

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.03.1989
  1. Hüppeliiges

    Lähen siis ortoosiga proovima.
  2. Hüppeliiges

    Tere jälle! Vigastusest möödas nüüd siis 3-4 nädalat ja tekkis paar küsimust. Peale esimest nädalat sain juba päris korralikult peale toetuda ja kõndida. Siiani on selle nö. "muna" juures paistetus, aga jalg ei valuta ei kõndimisel, kui ka jooksmisel. Tegin nüüd eile esimese kergema trenni, proovides jalga natuke hoida. Küsimus siis selline, et millal oleks soovitatav juba jalale hüppekoormust anda ning lihtsamalt öeldes pealt panna!? Samuti on tulemas natuke üle nädala pärast tänavakorvpalli võistlused, kas tohiksin seal siis sellise jalaga osaleda, kasutades mingit toestavat sidet vms. ?
  3. Hüppeliiges

    Jalg saigi kõvasti jääd algul, teipimise koha pealt ei oska öelda jah, miks arst midagi ei teinud vms. Aga ise kannan nüüd seda elastiksidet toestuseks.
  4. Hüppeliiges

    Tervist, juhtus siis selline asi, et vigastasin see kolmapäev kossutrennis hüppeliigese sidemeid. Väga suur muhk tekkis kohe pärast õnnetust, treener lasi siis paar purki külma peale ning kiirabisse. Tehti ka röntgen, kuid see mingit luu vigastust ei näidanud. Arst andis mulle mingisuguse R.I.C.E lipiku, mille järgi peaksin taastuma. Lahast ega kipsi ei pandud vaid lasti palja jalaga koju. Praeguseks saan juba vaikselt toetada ilma valuta(võibolla saaks rohkem ka, aga ei julge), kuid jalg on siiani suhteliselt paistes. Probleem siis selles, et vaja esmaspäeval kindlasti kooli minna, kuid karke pole ka kuskilt võtta. Kas oleks mõistlik longata sinna, kui õnnetusest pole nädalatki möödas, või peaksin veel ootama? Paistetus(muhk) oli ikka tõsiselt suur, aga äkki on vigastuse vorm siiski kergem ja olen nädala pärast täiesti jalul. Kuidas ma raskusastme tuvastan? Kindlasti on paljudel samalaadne vigastus olnud, et võiksite siis mingit informatsiooni mulle anda, kuidas teil paranemine kulges jms..
  5. Sinu tulemused?

    Vanus: 20 Kaal: 104kg Pikkus: 205cm Surumine: 90kg (kohe üldse ei taha areneda) Kükk: 110kg Tõmme: 170kg (suht rahul hetkel)
  6. joomine trenni ajal, kas ja kui palju?

    Tänud vastuse eest, sain targemaks küll.
  7. Tervist! Tekkis selline küsimus kuna olen märganud, et jõusaalis kus käin keegi eriti trenni ajal vett ega midagi ei joo, kuid minul läheb seda kokku mingi liiter või enam. Küsimus siis: Kas on kasulik trenni ajal juua ning kui palju? Teine küsimus oleks: Kas 6 korda nädalas peale trenni saunas on soovitatav käia ?
  8. lihaste proportsioon

    okei, proovin selle "üks raske teine kerge trenn" värgi ära
  9. lihaste proportsioon

    olen proovinud ka korduseid muuta kuid ei toonud edu.
  10. Tervist, olen käinud nii 2-3 aastat enamvähem korralikult jõusaalis ning järginud fitness.ee edasijõudnute kava ( http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=14 ). Probleem siis selline, et käsi on täiesti tiptop ja korraliku arenguga, kuid rind ei taha üldse kasvada samuti jäävad õlad üpris lahjaks. Olen mõlemale lihasgrupile ka rohkem koormust pannud kuid märkimisväärseid tulemusi pole juurde tulnud, milles võib selle põhjus olla ning mida ma muutma peaks? Trennis käin esmaspäeviti hommikul, kolmapäeval õhtupoolikul ning reedeti hommikul.
  11. kalorite kogus päevas?

    arusaadav, eks ma üritan neid näpunäiteid järgida
  12. kalorite kogus päevas?

    Tervist, olen 20 aastane noormees, pikkust 205cm ja kaal 108kg. Jõusaalis olen käinud natuke üle 2 aasta. Kogu aeg selline 5 kilone ülekaal olnud, et lihased eriti välja paista ei taha. Milline peaks olema mu päevane kalorite hulk, et vaikselt seda kaalu alandada? 3x nädalas käin jõusaalis ning üritan 2-3 korda ka jooksmas käia. Palju ma peaksin süsivesikuid tarbima ühes päevas?
  13. Balti Cup - i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas!

    Koovit.
  14. Kava

    Teen ikka, õla harjutused ilusti sees. Jäi kogemata Loetellu panemata.
  15. AC-C

    Samuti kasutanud AC-C'd ning väga hästi aitab. Joon veega, ega see eriti hea ei ole, aga kannatab ära.
×