Jump to content

kuura

Kasutajad
  • Sisu loend

    72
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kuura

  • Tase
    Värske olija
  1. süsiveskikud peale trenni

    lihtne, söö 1 banaan
  2. valgu küsimus

    no lihtsalt kuna nii hästi pole asjadega kursis siis ei taha avastada paari kuu pärast et kaalu on juurde tulnud ja tahakski teada, milline valk minu eesmärkide täitmiseks (veel ca 15 kg alla võtta) oleks kõige parem ja millist kindlasti vältida. ega ta mingi ime asi jah pole
  3. valgu küsimus

    olen varem tegelikult ka tegelenud, aga mitte nii intensiivselt ja siis tuli pikk paus sisse praegu peale trenni söön 4-5 munavalget ja banaani hommikuti söön samuti paar muna ja putru. muud söögid nii palju valku ei sisalda, lisan lihtsalt ohtralt kodujuustu juurde erinevatele roogadele
  4. tervist. olen rohkem kui kuu jälginud toitumist ja teinud intensiivselt jõusaali ja olen alla saanud normaalselt. nüüd mõtlesin, et võiks hakata mingisugust valku tarvitama, mida soovitaksite? ise vaatasin seda dietmixi varianti, aga kas poleks mõtekam seda mahlaga võtta? igasugused arvamused oodatud.
  5. Dieedikombo

    http://www.hobisport.ee/index.php?page=sho...t&Itemid=53 kingiti selline siis, purgi peal kirjas, et 2 1/2 kopsikutäit = 1 sheik ja 2 korda päevas (70 g), eestikeelne juhis ütleb, et 35 g päevas, ehk poole vähem, wtf? ja kas taolist asja üldse on mõtet dieetkuuri ajal võtta? selles suhtes, et praegu kasutan teist asja, aga kui otsa saab, mõtsin seda hakata, aga ei tea kas tasub ära, kui kilosid alla tahan eelkõige.
  6. Dieedikombo

    http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=626 keegi on kasutanud või kasutab? mis tulemusteni on viinud ja mis ajaga? trenni teen normaalselt ja täpselt, toitumine pole nii õige kui võiks, kilosid on üle küll ütleme nii. siiski kindlad asjad on toitumises paigas, et õhtuti enne magama minekut ei söö täis ennast jne ning liiga palju süsikaid ka ei tarbi.
  7. Kus saalis käite treenimas?

    võiksite kuumaksumuse ka lisada siia juurde siis ise käin tallinna spordihallis muidu, enam-vähem kõik olemas, kuigi jah, hantleid võiks olla küll rohkem. 500.- kuu, see on hea, et jooksurada ka on. a saunaga oleks 600 kuu
  8. endale meeldivad ka lihasevalud, 2 päeva nad tavaliselt on jah. selga tunnen märgatavalt vähem kui teisi lihaseid
  9. Hommikune jooks

    miks peab käima hommikul just? või pole peale tööd aega?
  10. Uus baaskursus Tallinnas - paar küsimust

    ise olen samuti osa võtmas trennist, kui haigusest üle saan
  11. Haigena trenni?

    haige tervisega kindlasti mitte minna, omast kogemusest ütlen. ka pohmakaga pole kunagi mõtet minna, pidin katkestama laup trenni, sest kohe nii kehv oli olla.
  12. Kuidas nüüd toimida?

    nii meile räägiti jah, ma ise hetkel haige, aga sõber läks eile kohale, siis oli saaliaeg kinni, ma ei tea ja öeldi, et kolmap toimub kell 8. demos öeldi ka, et esmasp ja kolmap on ajad. daman : 1 puhkuspäev natuke liiga vähe ei ole? jõusaali kava on hetkel ka üle päeviti mul.
  13. Kuidas nüüd toimida?

    veel soovitusi?
  14. kuna plaanis on alustada 3dtreeningut 2 korda nädalas ja jõusaali kava on mul neljaosaliine, siis kuidas toimida? esmasp ja kolmap on trenn. ise mõtlen, et kuskil 2, vahel ka 3 peäva nädalas tahaks jõusaalis käia. kava on selline: 1päev rind ja biits 2päev selg 3päev õlg ja triits 4päev jalg ja kõht kuidas oleks kõige õigem toimida? jõusaali ära ei tahaks jätta küll
  15. nii, sooviksin teada, mis vahe on erinevatel treeningmeetodidel. olen mõnda aega käinud saalis juba, kuid küsimused on järgnevad? mis head annab püramiidtreening, kellele seda vaja on ja millal? kui tihti peaks tooma vaheldusi sisse treeningutele, ühte ja sama kava ei tee ju aasta... tsüklitreeningud mis on?
×