Jump to content

Linda

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Linda

  • Tase
    Algaja
  1. Ja otsivadki Reval-Sport uut treenerit! Tea, kas keegi on kaebuseavaldusega riigikogusse jõudnud?
  2. Kas tekitab ärritust, et keegi võib siin amazones veel populaarsem olla kui sina? Kahju, et vend vähki ennast siin ammu kommenteerimas ei ole näha olnud:-(
  3. Palju õnne ja tugevat tahtejõudu vend vähile naisfännidelt. Millal on võimalik omale soetada vend vähi postrit?
  4. Vend V edu yle!Juba ootame uut etteastet.
  5. ei näinud neid võistluseid, Võru jäi liiga kaugele!Õnnitlen vend vähki omalt poolt järjekordse teise koha puhul, sest nagu eelmise aasta asjade käik näitas, ei tunnistanud hiljem keegi, et vähk ikkagi selles kaalus võitjaks tuli kokkuvõttes.See Denis Shibanov on hea näide,milline ei tohiks olla keemiavaba kulturist.Selles suhtes olen eelpoolkõnelejatega nõus!
  6. Jutt läheb huvitavaks. See dopinguprobleem on tõsine valupunkt kulturismis. Karta on, et seekord on finaalis Ott Kiivikas üksinda ja kõigil peale pealtvaatajate hea! Hundid söönud ja ka lambad terved! Kellele elu, kellele äri!
  7. Aga ma olen pruudile kade. Igal juhul õnne, õnne, lapsi, õnne...........
  8. ...uus teema.Siin selle juubeliteema alt on imelik teisi küsimusi esitada ja juubel oli ka juba 8 kuud tagasi.Võiks olla lihtsalt teema:Vend vähk.Nagu ma olen aru saanud,on kevadistel võistlustel jälle peategelast oodata.Kas on kindel?
  9. Kahju kui Tallinnast minek peaks olema,aga samas suur rõõm Tartu tegijatele.Tõsiseid tegijaid oleks seal siis sama palju kui Tallinnaski ja oleks oodata kõva konkureerimist Tartu ja Tallinna vahel.
  10. Mulle meeldivad sellised vend vähjad!Mees peab musklis olema!Kas Reval-Spordi jõusaalis saavad naisterahvad ka trenni teha või on see ainult meeste pärusmaa?
  11. Olen lugenud siin erinevaid teemasid.Tunnistan ausalt,alguses tundus mulle see vend vähi kiitmine natuke imelikuna,aga siis ei teadnud ma sellest inimesest midagi.Praeguseks usun,et tegemist on tõesti tõsise spordimehega.Siin on nüüd ka väga olulisi probleeme arutatud ja nagu eespool juba öeldi,on siin tühja juttu väga vähe ja kommentaarid on arusaadavad kõigile.Näiteks mõnes teemas on juttu dieedist ja siis hakkavad mingid tarkurid sellist peent juttu ajama,millest ainult nemad aru saavad.Suured tänud!
×