Jump to content

Monika

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Monika

  • Tase
    Algaja
  1. Ja soovime vend vähki varsti jälle laval näha!Vähk on parim!
  2. Kas keegi siinolijatest oskab öelda,mis vahe on Revalis müüdavatel Creatiinidel?Seal on erinevad potid ja erinevad hinnad,aga nendel eesti keelsetel juhenditel on ainult mingi suvaline üldsõnaline ülevaade.
  3. Jama küll kui neid uusi pilte väiksemaks ei saa.Jah,tundub,et tegemist on eelmise aasta Viljandis toimunud võistluse fotodega.
  4. Näed,teevad sust juba naljapilte ja puha.Tegelikult täitsa toredad naljad!Sa vähikene oled neid kivialuseid nalju terve elu kuulnud,ära saa meie peale kurjaks,ega siis meil sellist kuulsat nime ei ole!Tore,et sind jälle Revalis näha on.
  5. Vend vähk (ja teised)!Head uut teguderohket uut aastat! Tee rõõmu oma fännidele ja tule ikka kevadel välja!
  6. Vend vähk võiks ka siin ise sõna võtta.Jääme ootama.Toetan rahva arvamust,et vend vähi galeriis võiks rohkem vend vähi fotosid olla.
  7. Vend Vähjal soovitaks ka ikka jututuppa aeg-ajalt vaadata.Kas toimetus sulle mingi karika ka võidu puhul tagant järgi andis?Jube nahaalne küsimus,aga ära pane tähele.Õnnitlused juubeli puhul!
  8. Oli juba hirm,et toimetus selle teema ära kustutab,aga kellel ikka on huvi nii ülikõva teemat kustutada?Jaa,olen kuulnud,et vend vähk ei ole peale järjekordset teist kohta depressiooni langenud ja teeb igal õhtul Revalis kõva trenni.Ise loodan teda ikka kevadel jälle võistlustel näha.Ei taha uskuda,et Revalis ainult mõni üksik trenni teeb.Usun,et trenni teevad ikka kõik,aga mitte nii suure intensiivsusega kui need "ilusad mehed".
  9. ...ja teistele kreatiinihuvilistele.Kreatiin annab tavaliselt jõudu juurde 10 protsendi kanti,sõltub paljudest erinevatest teguritest.Lihaskasvu suurenemine ja areng on puhtalt individaalne.
  10. tore võistlus oli!Aitäh kõigile võistlejatele.
  11. Vaata natuke neid eelmiseid teemasid.Kui midagi jäi ikka selgusetuks,siis küsi julgesti üle!Ootan endiselt vähi kindlat vastust,et tuleb välja.
  12. Edu reisil!Tule tagasi,pane Sakala üritus kinni!(kuni 80 kg).
  13. Ka mind huvitab see õlalihaste trenn.Milline on erinevus poiste ja tüdrukute õlatreeningul?
  14. Marek Kalmus oli kommenteerinud,et selle pildi peal on vähja käsi jämedusest veel kaugel.Kui suur see käsi siis peab olema,et lähedal oleks?
  15. Konsulteeri kindlasti spordiarstiga.Tundub,et sul ei ole soovitav kangiga kükke teha.Vaevalt,et see põlvevalu üle läheb,pigem vastupidi.
×