Jump to content

Taavi Eplik

Kasutajad
  • Sisu loend

    62
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Taavi Eplik

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 13.06.1974

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.taturin.com

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Saustinõmme küla, Saku vald
  1. Tribulus

    Tribulust ei tule ka sealt, kindlasti tulevad asjad on: Minna Pro Recovery Stack Mass Recovery Stack Mass No Lac Pro Whey Mass IsoWhey (Unflavoured) Mass Omega 3 Mass Creapure Creatine Mass Leucine Mass Glutamine Mass Beta Alanine Mass Malto Mass Pump Mass Recovery Mass Whey Mass Whey Stack Küsisin otse üle.
  2. Tribulus

    Tribulust sealt jah hetkel kahjuks ei tule Soomest ka
  3. Siis võib su koht ju veel paraneda. Õnnitlused!
  4. Kas keegi on ostnud Laertes.ee lehelt?

    Ostsin koti siit, on häid asju, nüüd pood ka Tallinnas. http://www.ervin-sport.com/index.php?page_...&lang_id=et
  5. Palju Õnne Inna Uit!

    http://adult.pri.ee/index.php?id=galerii&a...esti/Inna%20Uit Siin veel erinevatest aegadest pilte.
  6. Gold Whey maitse Rocky Road

    Lõpetan just 4,5kg kotti:) Väga hea mahe shokolaad on - kivine tee vast nii palju,et sellised vahvli või krõpsu puru on sees pisut. Väga maitsev on ka cookies in cream maitse. Soovitan
  7. Mida osta Ukrainast

    Sai juuli lõpus käidud seal. Jaltas palju häid apteeke ja igasugu ravimid väga soodsate hindadega - soovitan läbi põigata. Üldine pilt - teenindus=0 , sitane ja koristamata. Õlle kõrvale mereandidest suupisteid tänavalt osta ei soovita - oma risk. Tänava pildis paistis kohe silma,et kõige rohkem tehakse järgi PUMA riideid - igal teisel seljas dressikad, mis meil poes üle 1000 eek )) Parimat! Taavi
  8. http://www.postimees.ee/180706/esileht/sport/209718.php Värsket peale siis... et jätkaks siin ikka spordi teemadel ja jätaks põhiseaduse muudatused ikka juristide hooleks....
  9. Palju õnne, Fred !

    Ilus ümar number ja soliidne vanus alustamaks presidendi tööd mõne sprtliku ühenduse eesotsas!
  10. Asi selge! Tänan vastuse eest. Huvitasid kommentaari tagamaad - seega olid kõigil võrdsed võimalused. Siis jääb üle oodata uut ja noort lainet meie lavadele - suurema massiga.
  11. to Morozov : Vaba rahvas vabal maal ei hakka kindlasti kunagi sinu käest luba küsima millal sõna võtta! Fakte polegi,aga neid saab alati koguda! Mind huvitas see kommentaar ja kas sellel ka sisu on - see oli kõik. Tänud selgitava vastuse eest. Miks Vähile viisat ei tehtud on tema mure siis - raha oleks talle leitud kui oleks õigel ajal küsinud. T.
  12. Vaadates üle antud teemaga seonduvad artiklid Eesti lehtedes! Leidus selline huvitav komm (PM webi väljanne) ja kuna käisin ise ka seal Salmes vaatamas ja nägin Morozovit ja Vähit kõrvuti, siis puges imelik mure hinge, et see lugu mädaneb igast otsast. Kogu see tuumik-seltskond, kes meie nn kulturismi eliidi moodustavad, peaksid erinevaid teid leides selle asja kindlasti ära klaarima ennem kui see möla Eestist välja jõuab, siis on meie meestel ikka ylisitt välja võistlema minna paha silt seljas. Samas on jah kellelgi võimalus laimamise eest kohtusse pöörduda ja Kalmusel pöörduda ka organite poole , kelle kompetentsi selliste juhtumite menetlemine käib! Kohtusse kaebamise kohalt niipalju soovituseks,et väga vähesed tegelased on võitnud lahingu AJAKIRJANDUSE vastu ja kunagi pole nad saanud 1.000.000.- on saanud jah et sul oli õigus jne. Kuna kogu Tallinna eliit on kogunenud nn robocoplaste ümber siis pole mõtet vast Tartu-Tallinn ususõda välja kuulutada. Kindlasti peaks Rebane üritama rohkem ohjeldada murdeea valusat lõppu, siin välja elavaid mürsikuid! Las vanemad mehed räägivad oma jutud ära... Minu sügav isiklik arvamus on, et lumepall on juba liiga suureks veerenud ja tagasiteed pole kummalgi poolel. Aga tooge rohkem ajusid mängu ja juriidiline nõu ei teeks ka liiga. komm ise oli selline: Ülekohtu vastu 28.02.2006 09:05 Viimased võistlused Salme keskuses? Esikolmikul olid Hiinasse sõiduks 2 nädalat varem viisad taskus? Suht hale lugu ja tase mis? Imre Vähi , kes selgelt oleks pidanud absoluudis võidutsema jäi välja? Tal polnud viisat passis?!
  13. tulemus

    Baaris: "Kuule, miks su naine kulturismiga tegelema hakkas?" "No ikka et noorem välja näha!" "Ja kas on aidanud?" "Muidugi: enne nagu ikka, 40-aastane naine, nüüd aga nagu 30-ne mees..."
  14. ainevahetus kiiremaks

    Minul on yleval minu pilt ja all on MINU nimi, seda tähendab! Milleks selliseid isiklikke välaelamisi siin korraldada? Sina vaatad minu pilti ja mina vaatan invaliidi märki? Irve tuleb paljudel kindlasti näkku miks mitte, on ära ka ruttu sealt kadunud. Kui asi lyhidalt kokku võtta siis mulle sobib kui spordi teemdael märkusi teistele teeksid a`la Kiivikas ja kompanii. Minu tekstis ei kohta sõna nagu loll kindlasti. Ma eriti ei saa aru millest ma yle peaksin saama. Nende portsu juttudega ole tähelepanelik või uuri pisut linna pealt ennem, keda sa solvad! Teema ammendus, ma leian.
  15. ainevahetus kiiremaks

    Minul on eesti nimi, minu enda pildi all! Lollid idikad, hall mass, minu meelest sulle korra anti mõista siin juba, et hoia natuke tagasi.Esiteks oled sa koer,lapsvärdjas või inimene, seda ei tea keegi, aga sa räägid nagu rumal ja harimatu inimene. Mis sa arvad, et steroididega ei peagi trenni tegema või.sa oled yks neist kindlasti, kes saali aknalaudu oma persega määrimi käib. Üldiselt emotsioonidest aitab, aga sinu sõnavaõtud ma kustutaks siit enamuses ära ja kui on huvi vestelda, siis võib kokku saada Lgp.Mütsike või mis sa olidki.
×