Jump to content

ekto

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ekto

  • Tase
    Vaatleja
  1. PROJEKT - RaikoK

    Jaa, huvitav teema. Ise olen veits pikem aga trenni hakkasin tegema kui kaalusin ~75kg. Eesmärk ka kuskil sinna 100kg kanti kunagi jõuda. Eks tööd tuleb palju teha aga edu.
  2. Tõsterihmad

    Ise näiteks kasutan rihmasid jõutõmbel, et säilitada tehnika ning mitte mõleda niivõrd haardele. Proovin ka ilma, aga suuremate raskuste juures libiseb ikka ära. Kangiga trapetsit tehes ka vahest, suuremad raskused ning mõju tundus parem. Samas teen iga trenni lõpus rippumist. Selline üsna kahe otsaga asi. Ei poolda ainult rihmasid, kuid samas ei näe nende kasutamises midagi halba.
  3. Massilisajad

    Selge, vitamiinide ja mineraalidega õnneks probleeme pole (Multivitamin & Mineral Complex kasutusel)
  4. Massilisajad

    Endal sama teemaga seoses küsimus, et kas odavam ja oleks osta lihtsalt mõni proteiin ja lisada sinna ntx trauben zuckerit? Või ma eksin ja olen midagi väga valesti aru saanud?
  5. Kardiotreening

    Just tahtsingi täpsustada, et kui uus hooaeg hakkab siis mingi sept-okt aga see pole kindel. (never say never) Pmst jääb siis ikkagi kava nii, et aprillist need 2 korda trenni asenduvad jooksmisega (HIIT). Ning peale jõusaali treeningut pole vist mõtet cardio vahendite peale ronida?
  6. Kardiotreening

    Nii, sai sirvitud ka seda teist Taku Hiit teemat. Variante on pakutut erinevaid. Aga kas praegu tasuka siis ütleme, et kahel korral nädalasjõusaali treeningu lõpus teha see programm läbi. Pmst võib hokihooaja lõpuks lugeda juba Märtsi lõpu ning siis jääks kahel päeval need trenniajad jooksmiseks. Ütleme siis nii, et praegu see natuke vähem kui kuu aega alustada jõusaalis ntx sõudeergomeetri peal ning pärast siis need kaks korda jooksu HIIT programmina ning jõusaalikava lõpust need välja jätta?
  7. Kardiotreening

    1) Koguda veidi ikka massi juurde, hokihooaeg saab pmst kohe-kohe läbi, nii et suvel sellega ei tegele nagunii. 2) Et saada juurde võhma ja ega see tervisele ka halba tee ju. (Olen käinud spordimed. keskuses ja seal öeldi ka, et võhma oleks juurde vaja).
  8. Kardiotreening

    Treeningkava on selline, et 3 korda nädalas jõusaal ja 2 korda nädalas tegelen ka saalihokiga. Eesmärk oleks aga kasvatada massi, sest ma olen 196 cm pikk ja kaalun alla 80 kg. Kasutan massilisajat ja söön ka enam-vähem piisavalt, nii umbes 3-4 tunni tagant. Kui nüüd hokihooaeg läbi saab varsti, siis on plaan hakata jooksma, et teha aeroobset. Küsimus siis selline, et kas pärast jõusaali treeningut on mõtekas sõita see ~30 minutit ntx rattaga või mitte, kuna praegu kavas lisada massi ja siis kusagil maist käia jõusaali edasi ja 2 korda nädalas ka jooksmas (u tunnike).
×