Jump to content

cameltoe

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

cameltoe

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.04.1986
  1. Toitumiskava.

    Kas ma saiakatet tohin süüa?
  2. Kuna enamike siin foorumis olevate inimeste ( Loe: kulturistide/ kulturismiga tegelevate isikute) huumorimeel on väga kaheldava väärtusega, siis ma aimasin milline see film olla võib. Rõõm tõdeda, et ma ei eksinud.
  3. Kirjavahemärgid kirjavahemärkideks, aga paljaid naisi võiks lisada igale lehele.
  4. Tugev hiiumaa poiss.

    Ma tahan Brandti.
  5. Meie omad Playboyd näitavad stiili

    Ma tahan neid Ferre kindaid, aga need maksavad vist peaaegu 7K. Kaks kuupalka. Kurat. Julge pealehakkamine on pool võitu. Saarepoiss.
  6. Klistiir.

    Kas klistiir tuleb jõutreeningutele kasuks. Sest endal on pärast seda imehea olla ja tunnen ennast nii, et surun 60 kg asemel võibolla isegi uskumatud 80 kg.
  7. Tugev hiiumaa poiss.

    Mul on Kalevipoja lõug, mitte jõud. Täpselt selline nagu Kristjan Raua piltidel originaalraamatus.
  8. head naistepäeva

    Mul pole naist, üllatasin siis oma ema. Tõmbasin ta elegantse liigutusega voodist põrandale ja kinkisin talle kastitäie nelke. Teatavasti on krabipulgad imehead, nii et kinkisin emale neid ka kaks pakki. Aitäh ema.
  9. Tugev hiiumaa poiss.

    Tervist. Ma olen Hiiumaalt. Meenutan pisut Kalevipoega vähemasti ema jutu järgi. Ma tahaksin hakata jõusaalis käima aga ma ei viitsi. Meil Hiiumaal pole jõusaale ja mul pole praamipileti raha. Vahepeal käisin igapäev Manilaiul kive tõstmas. Mul oma pisikene paat. Aga jõuame siis küsimuseni. Ma surun rinnalt hädised 60 kg. Kuidas seda ilma jõusaalita parandada. Teen igapäev 30 kätekõverdust ja teist samapalju kõhulihaseid. Tahan saledaks ka ma kaalun terve tsentneri praegu, aga tahaks kaalu 85 peale. Aga süüa meeldib hirmsasti ja saku originaali lürbin iga päev. Ma olen lõtvade elukommetega. Päikest teile kallis foorumirahvas siit üksildaselt saarelt.
×