Jump to content

batmannu

Kasutajad
  • Sisu loend

    176
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Postitused posted by batmannu


  1. batmannu - millises jõusaalis (või trennis) oma lemmikuga käid?

    Ma ei käigi, sest ei ole leidnud sellist kuhu saaks minna! Mul on elektriauto (mille aku mahtuvus on piiratud) ning lühikesekarvalisel koeral on talvel külm mitte töötavas autos või siis õues passida. See ei ole lahendus, et ta trenni ajaks autosse jätan ning samuti ei ole aega, et päeva jooksul mitu korda kodu-töö-trenni-kodu-jne vahet sõita.

    Otsin ikka veel kohta kus treenima hakata, kas kuskilt tuleb mõni sõbralik pakkumine ka?


  2. Kinnisemas, väiksemas ruumis, alal võib tekkida ka see probleem, et mõni inimene on koerakarvade suhtes allergiline.

    Tavaliselt inimestel ei ole koera karvale allergia, vaid kõõmale. Kuna mul on lühikarvaline koer, kelle kõõma kogus on väike ning keda pesen tihti, ei ole täheldanud et allergilistel inimestel oleks koeraga kokkupuutest allergiahoog tekkinud.

    Mina käin oma kääbustaksiga praktiliselt igal pool - tööl, restoranides (viimati Tuljakus, mis on viisakam koht, kuid koera vastu polnud kellelgi midagi), külas, poodides (Solaris on üks normaalsemaid lemmikloomade suhtes, seal pole keelavaid märke ka ustel). Kuna see lemmikloomade kaasastassimise kultuur hakkab Eestisse pärale jõudma, siis kohtan aina enam avatud meelega inimesi, kes mõistavad, et hästi kasvatatud loom ei tee midagi halba. Üldine soovitus on see, et enne mõne asutuse külastamist helista ja küsi üle, kas see on okei, siis ei saa hiljem probleeme olla. Vastus kipub olema üks: "Kui koer oskab käituda, siis muidugi võtke kaasa!"

    Aga miks mitte? Kuigi tõsi, olud peaksid ikka ideaali lähedased olema, et võimaldada samaaegselt ka maksimaalselt hea trenn (:

    Näiteks, kui oma perre koera sain( 8 aastat tagasi ), siis käisin küll kõikjal koeraga. Alati, kui välja läksin oli koer kaasas. Kõik sõbrad teadsid sellega arvestada. Näiteks helistab sõber:'' jou, mis teed? läheks välja?''

    Mina:'' Nõus.''

    Sõber:'' Ma olen autoga.''

    Mina:'' okei, cool. sobib.''

    Mõned sekundid vaikust..

    Sõber:''...öööö..mmm..kas võtad koera ka kaasa?''

    Mina:'' Muidugi!''

    Sõber:'' mm, nooo okei.''

    :D Sellestsuhtes arvestasin ikka sõpradega ka, et panime auto istmele teki nt...Aga Isegi sõprade poole võtsin kaasa :) kuhu muidugi lubati. Kuhu ei lubatud, sinna lihtsalt ei läinud :P

    Sellesmõttes mõistan küll seda koera kaasa vedamist. Kui ta sulle ikka parim sõber on siis ju tahakski teda siia-sinna vedada. Osadel on isegi võimalik tööjuurde kaasa võtta. Väiksemad koerad pikutavad rahulikult nt kontoris :)

    yup, nii ongi! olen palju kodust ära ning et koer ei peaks hommikust õhtuni üksi kodus olema, kaasan teda oma tegemistesse nii palju kui võimalik. Ta käib minuga tööl kaasas ja igal pool mujalgi. Kui ikkagi hommikul 9 paiku kodust välja lähed ja 11 paiku õhtul koju jõuad, siis minu meelest on täitsa mõistlik sõber kaasa võtta. See on ka üks põhjuseid miks otsin kohta kus saan trenni koera kaasa võtta. Mul lihtsalt ei ole aega, et kodu ja töö ja muude tegemiste vahelt vahepeal koer koju viia ning siis uuesti peale võtta ning edasi toimetada. Hetkel on elutempo lihtsalt selline kiire, mistõttu otsin lahendust, et saaks saalis trenni ka teha!


  3. :D no koera seisukohalt on fantastiline kui ta igale poole kaasa võetakse ning enda seisukohalt on koera kaasa võtmine jälle suur aja kokkuhoid. võibolla jack russeliga ning sellise hüperaktiivse koeraga oleks tõesti saalis segav tegur, kuid kui koer on enam-vähem mõistlik ning rahulik ei tohiks olla probleem.

    Arusaadav kah, et kõik ei olegi koera inimesed..

    nii et siis keegi ei tea kas tallinnas/harjumaal leidub sellist kohta, kuhu saali saab koera kaasa võtta?


  4. Ei usu, et taskukoera ka võib tuua, see poleks nüüd eriti ilus. Aga üldse võiks kaastreenijate peale mõelda. Mina küll ei tahaks näha, et saalis veel koerad ringi "litutaksid". Isegi väikesed lapsed, kes seal sõeluvad, ei peaks jõusaalis olema. Trenni tulla, siis teha trenni ja koerte ja lastega mujal aega veeta.

    Hästi huvitav on üldse väljend "mujal maailmas on nii". Eks igasuguseid asju mõeldakse välja, aga kas kõike peab järgi tegema?

    Kallis foorumi külastaja, ma ei kirjutanud seda postitust, et saada teada mis on sinu arvamus lemmikloomade ning nende tolereerimise osas, vaid kirjutasin kuna soovin teada saada, MILLISESSE jõusaali saab lemmiklooma kaasa võtta. Aitäh :)


  5. ma ei jõua dipse ja lõuatõmbeid teha. mulle meeldivadki sellised teistsugused harjutused.

    Aga kui inimene vingub isegi rebimishaardega kükkide puhul, siis ei ole asi ju harjutuses, vaid selles inimeses endas.

    Ei pea olema nii, et kui harjutus on lihtne, siis võtad osa sellest ja lähed ainult võidu peale, poole lahedam on kui sa selle harjutuse sooritamiseks ka natukene vaeva näed!

    Kätekõverdusi oleme me kõik teinud, aeg midagi huvitavamat teha! :)


  6. Selge see, et algajad kipuvad üle pingutama, aga tegin seda ju treeneri juhendamisel. Omaalgatuslikult ei võtaks ma 10kg-seid hantleid.

    Eelmisel kahel korral 5kg-sed olid väga ok.

    Sellest tekkis ka mul see küsimus, et kas mul kui teenuse ostjal/kasutajal on mingi garantii ka, et kui ta ei arvesta minu füüsilist võimekust, vaid treenib üle, küsida raha tagasi vms? Samas hetkeseisuga on nii, et selg taastub ja mingi kiusu-vägikaigast ma kellegagi vedada ei viisti, sest niikuinii on see selline kahtlane teema, et kust maalt kedagi vastutama panna saab. Oleksin pidanud ise tookord kategooriiselt keelduma, kui tundsin, et antud harjutus on üle minu võimete. Aga kuna olen siiski suht algaja, pidasin mõistlikumaks treenerit usaldada. Me kõik õpime :)

    mina treenerit ei süüdistaks. sest kui sul tehnika väga halb oleks olnud, oleks ta seda kindlasti sulle öelnud ja seda korrigeerinud. kui sa raskuse all ägisenud oleksid ja ei oleks suutnud neid kordusi teha nii nagu vaja, siis oleks ta sulle ka väiksemad raskused soovitanud.

    Minu meelest ei ole mõtet teha trenni liiga väikeste raskustega ja ilma pingutamata. Nagu osad neiud, kes trennis biitsa ja triitsa 1-2 kiloste hantlitega treenivad.

    Head harjutused alaselja puhul on erinevad venitused ning jalgade tõstmised küljelt küljele.


  7. Kes veel ei tea, siis Klassikalise tõstmise Eesti meistrivõistlused toimuvad täna Sparta Spordiklubis!

    1965431_311914768933670_1526688810_o.jpg

    Täna meie kallid tõstesportlased kirgederohkes võitluses alates 11:00! Kõige kirglikumad sportlased astuvad lahingusse 18:00!! Need kes ei saa Spartasse vaatama tulla, saavad seda teha mugavalt arvutite tagant, popkorni näksides :P

    Registreeritud sportlasi näeb sellelt lingilt - http://tosteliit.ee/ofile.php?lid=1460

    LIVE STREAM - http://www.ustream.tv/channel/tõstmise-em-2014


  8. Mõnusat hommikut!

    Kui ma eelmine kord vaatasin, kuidas kõik vehkisid kükke teha, siis mõtlesin, et eiiii, ma ei tee never midagi sellist kaasa. Seega peaks tänama seda inimest, kes ütles, et Agnesele konkurentsi siin pole.. challenge accepted.

    3:31

    Tagantjärgi tarkus ütleb, et esimene kiire ring on killer. Muidu täiesti tehtav, lihtsalt võhma pole piisavalt.

    haha, väga lahe!!!!

    tublid!

    Üritasin 2x seda teha, mõlemad jäid pooleli.. oeh. Aga siiski midagi - specially for Agnes:

    (loodan, et sellega teemat väga ei risusta)

    ähh.. aga kuhu video jäi?? :)

    Ma mõtlesin täna 35kiloga ka teha, kuid trenni lõpus oli jalg nii väsinud et jätsin vahele :)

    • Upvote 1

  9. Lihtsus peaks võti olema. Eriti hea oleks, kui võimalikult paljud harjutused oleksid ka kodus tehtavad vähese inventariga ning vähese vigastusteohuga. Samuti võiks tehnika hindamine olla võimalikult lihtne ja üheselt mõistetav ning pettused keerulised. Üle-eelmine aasta oli päris popp näiteks kätekõverduste tegemine. Tegemist oli harjutusega mida igaüks oskab, igaüks saab teha ning ometigi on ta alates mingist punktist väga raske ükskõik kellele - olgu ta jõutõstja või vastupidavussportlane, ning petta pm. ei anna.

    Seega võimegi teha näiteks kätekõverdusi, tavalisi kükke, ühe jalaga kükke, istulitõuse, lõuatõmbeid, rööbaspuudel surumisi, rippumist ning miks mitte nendega kombineerida. Usun, et osavõtjaid oleks igal juhul rohkem, kui kangikompleksi asemel oleks kombo neist harjutustest - näiteks 1 minut per harjutus ja näiteks 5 harjutust. Saaks teha nö. "alavõite" ja kogu ettevõtmise võite.

    Keerulisemad harjutused ja kompleksid on huvitavad, aga nagu näha, siis see ei kutsu niiväga osalema.

    no mida sa räägid?? kes viitsib ilma raskuseta aja peale kükke teha???.. :D

    aega ju on veel kuu lõpuni. ise plaanin peale võistluseid reelikale ära teha ning sama harjutust 35kiloga korrata :P

    No ise näiteks veel harjutan seda kangikompleksi. Minu jaoks suhteliselt raske, aga mulle meeldivad väljakutsed. Kui tuleb soov muuta harjutust siis minugi poolest.

    väga eluterve attitude, kiidan!

    Ootan siis konkurentsi (nii mehed kui naised, võtke ennast kokku ja tehke see ära). kui ei suuda teha 10 reb. haardega kükki, siis tehke 5, aga korralikult!

    • Upvote 1
×