Rando1
Kasutajad-
Content count
78 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Rando1
-
Rank
Värske olija
-
Tervislikust toitumisest konkreetselt: II osa...
Rando1 replied to Rando1's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Väga paljud on veendumusel, et loomse toidu osakaalu vähendamine ja taimse osakaalu suurendamine on tervislik aga millegi pärast on kogu loomse toidu menüüst välja jätmine on kuidagi täiesti vastuvõetamatu. -
-
Mul tekkis seda artiklit lugedes küsimus, et kuidas täpselt defineerida tervislikku toitu? Mis kriteeriumitele peaks toit vastama, et ta oleks tervislik? Näiteks mida rohkem toitaineid on igas kaloris, seda tervislikum peaks toit olema. Dr. Fuhrman’s Nutritarian food pyramid is based on the principles of high nutrient eating as illustrated by his Health Equation: Health = Nutrients / Calories (H = N / C) Low-calorie, nutrient dense foods are at the base of the pyramid, and high-calorie, nutrient poor foods are at the top. Think of it as how much proportionally you should eat. The food at the bottom takes up the most room on the pyramid and it should be the foods you eat the most. The nutrient poor foods are at the very top, taking up the smallest amount of space on the pyramid. These foods are the ones you should eat very little of, if any at all. https://www.drfuhrman.com/learn/library/articles/57/dr-fuhrmans-nutritarian-pyramid Selles artiklis mainis Janar, et eelistatud on väherasvased loomsed valgud: "Valkudest on eelistatud vähe loomseid rasvu sisaldavad fileed nagu kana, kala, loomaliha. Piimatoodetest kodujuust, kohupiim, munad." Tekib küsimus, et miks on näiteks kohupiim või kana parem valguallikas või tervislikum kui näiteks oad. Kui vaadata toiteväärtust siis ubades on võrreldes kohupiima ja kanaga palju rohkem toitaineid ja ka rohkem valku. http://beaninstitute.com/bean-nutrition-overview/ -
Pärnus 15.aprillil toimub fitness 5-e võistlus Kimberi klubis. Novembris-detsembris on Pärnumaal veel 2 võistlust.
-
Kuido Jõgisalu FAST Team
Rando1 replied to Kuido Jõgisalu's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Peaks pilgu peale heitma tõesti uuele jõusaalile. Hea lähedal käia! -
Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."
Rando1 replied to Janar Rückenberg's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Ma olen vaadanud huvitavaid videosid kus Doug Brignole räägib kuidas on kõige effektiivsem ja ohutum lihaseid treenida. On huvitav teada kuidas biomehhaaniliselt on lihased mõeldud töötama. Siin siis video õlatreeningu kohta. -
Sarnane artikkel, mis võib olla täiendab eelmist: http://www.burnthefatblog.com/archives/2012/10/the-if-it-fits-your-macros-iifym-diet.php
-
1) Kai Greene 2) Phil Heath 3) Shawn Rhoden 4) Mamdouh Elssbiay 5) Jay Cutler 6) Dennis Wolf
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Rando1 replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Täna küll jala päev ei ole aga eks ma selle aja paiku plaanisingi trenni tulla! -
Professional Bodybuilder and 6 time Mr. Olympia winner Dorian Yates sits down with London Real to discuss how his "High Intensity Training" techniques changed the sport, the specifics of his steroid use and its effects, how he psychologically reinvented himself after his abrupt retirement in 1997, and his thoughts on conspiracy theories, psychedelics, and cannabis. See on minu meelest väga hea, et Dorian Yates saab aru, mis maailmas tomub ja oskab mõelda!
-
Serge Nubret jagas oma teadmisi mõned aastad ka bodybuilding.com foorumis ja kõik on veel alles ka. Eks sealt leiab väga palju huvitavat. Kellel huvi on võib sealt lugeda!!! http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=972997&highlight=serge+nubret
-
Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video!
Rando1 replied to AnneP's topic in Võistlused / Events
1. Kai Greene 2. Phil Heath 3. Evan Centopani 4. Dennis Wolf 5. Branch Warren 6. Lionel Beyeke 7. Ronny Rockel 8. Dexter Jackson 9. Roelly Winklaar 10. Hidetada Yamagishi -
Ma olen näinud, et kükipuuris võib ka väga vabalt kangiga rinnalt surumist teha, seda siis põrandal.
-
Keeeeep ooooooon rockkkkkking innnn thhhhhe freeeeeee wooooooooorld!
-
Kas see valkude kogus natuke liiga väike ei ole sinusuguse mehemüraka jaoks? Pigem võiks ju valku natuke rohkem võtta, kui isegi vaja oleks. Mingil teisel leheküljel sa mainisid, et valkude kogus on 20%. Aja see kere ikka korralikult liha täis, mis sa jamad!