Jump to content

maxim

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maxim

  • Tase
    Algaja
  1. Biitsepsist

    Ega mõtlen ma teen mingi 2-3 päeva - rammin täis - see bic väike lihas taastub kiirelt . Vahelduseks ju võib - väike ?okk kuluks biic ära küll.
  2. Biitsepsist

    Keegi rääkis et treenib 2 korda päevas bic - räägi mitu korda nädalas sa nii teed - tahaks kah proovida.
  3. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    191cm ; 95 kg ; 23 NB: Pekkis ei ole
  4. valu käes

    Mul on sama jama olnd aga suvel - alguk ei saand aru milles probla , hiljem hammustasin teema läbi , nimelt auto küljeklaas oli lahti ..... sealt lõi põletiku sisse - aga panin viina käe peale ja sidusin elastikuga kinni. Valu kadus kiiresti.
  5. Maitseained

    Ma kasutan jodeeritud soola.
  6. Õhtune toitumine

    Mina söön iga õhtu kana rinnafileed või siis ise tehtud loomaliha kotlette kah vahelduseks Ja sinna kõrvale mingi salat - näiteks tomati ja paprikaga. Ja muidugi lisan veel küüslauku. Loomsed valgud on aeglasti imenduvad ja küüslauk aitb sellele protsessile veel kaasa-valkde omastamisele siis - et noh aeglasemini omastab.
  7. Ma kah olen kuulnud, et ta olevat olnud tossike ja tema klassikaaslased hüüdsid teda vesipeaks. Krt seda teab.
  8. kuidas hoida ennast tervena

    Kas sa c - vitamiini sööd ? Ja kindlasti oleks vaja süüa küüslauku vähemalt kord päevas, see hoiab haigestumise ära. Pane müts kah pähe
  9. Mul oli pool aastat tagasi sama probla, aga kui hakkasin süsivesikuid enne trenni natsa rohkem tarbima kadus see probla. Proovi ehk aitab.
  10. Nahk

    Viimasel ajal on kimbutanud mind sügelevad jalad. Trenni ajal hakkavad lampi sügelema sääred ja reied. Täitsa võimatu on keskenduda treeningule. Küsiksin et kas kellelgi on olnud samu probleeme ja kui siis mida olete ette võtnud. Mingit keemiat ei kasuta ja ?ampoone olen kah vahetanud - arvan kas on mingi vitamiini puudus vms. Pliis aidake
  11. Nahk

    Viimasel ajal on kimbutanud mind sügelevad jalad. Trenni ajal hakkavad lampi sügelema sääred ja reied. Täitsa võimatu on keskenduda treeningule. Küsiksin et kas kellelgi on olnud samu probleeme ja kui siis mida olete ette võtnud. Mingit keemiat ei kasuta ja
  12. Capsicam

    Kuidas saada sordikreem Capsicam kiirelt maha, millega pesta kui teda annab üldse maha võtta. Eile selg valutas ja panin seda peale, täna on ok aga kõrvetab kui higistama hakkan aga täna on trennipäev. On äkk ideid.
  13. vigastus

    Tere kõigile. Paar nädalat tagasi venitasin kangiga tõstmisel välja oma õlalihase. Valu otseselt ei tunne, aga kui käega ringe teha siiskäib läbi selline nõks ja siis on valu tunda. Olen peale määrinud pidevalt capsicami. Valu on natuke tagasi andnud. Äkki on mingeid teisi ravimeid, mis aitaksid paranemisele kaasa. Ootan soovitusi asjatundjatelt. Ette tänades.
  14. treenimine

    Küsimus oleks selline - kas samal päeval kui treenin jalgu on mõtet treenida ka triitsepsit. Hetkel treenin - rind ja biitseps ; selg ja deltalihas ; jalg ja triitseps. (Kui treeksin triitsepsit kahel esimesel päeval veniks trenn liiga pikaks ja ma tunnen ,et ma ei jõua seda lihast enam treenida). Trennis olen käinud aasta. Äkki oskab keegi head nõud anda.
×