Jump to content

kehaehitaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kehaehitaja

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 04.08.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. suveks lihas välja

    ok sain nii uut infot kui ka kinnitust enda teadmistele. tänud !
  2. suveks lihas välja

    Selline teema, et sooviks saavutada suhteliselt kuiva vormi ehk langetada rasvaprotsenti endal. Praegu kaalun 85-87 kilo ja sooviks umbes 5 kg langetada kaalu rasva arvelt. Kuidas teha seda nii, et jõunäitajad samal ajal kasvaks. Hetkel teen suheliselt palju max jõule orienteeritud trenni e. 6-8 kordust seerias jõusaalis loomulikult. Olen lugenud midagi sellisest trennist: jõusaalis võimalikult kõrge pulsiga trenn (anaeroobne), et siis põletab keha rasvu veel pärast trennigi.Kuidas sellesse suhtuda? Kas pean nüüd hakkama täpselt välja arvutama, et mida päeval süüa? (ei viitsi nagu eriti) Et mida siis menüüst välja jätta? Kuidas mõjub jooksmas käimine?
  3. tere tahaks küsida

    See on jap ikke postialgatajale
  4. tere tahaks küsida

    ilmselt soovid sa kõike liiga kiiresti. Peale kahte kuud ei ole mingit mõtet toidulisandeid tarbima hakata. Kõigepealt ürita aastaga mingi põhi alla treenida. Siinkohal ära unusta söömist. Söö nii palju kui vähegi sisse ajada jõuad ikka rohkem valgurikkaid tooteid (kohupiim,liha muna jogurtid jne.) Ära põe rasva minemist. Kui trenni teed siis seda ei juhtu. Sööööööööö !!!
  5. selg kõver

    mul selline probleem, et alaseljas on selgroog natuke viltu vasakule(jõnks sees), kui tagant vaadata. Käisin arsti juures see määras taastusravi raskejõustikut ei soovitanud. Kuid siin väikses Lõuna- Eesti linnas on ka see asi nagu ta on. Nimelt mul tuttaval oli taoline probleem ja nö taastusravi arst pani teda kätekõverdusi tegema, muidugi ka muid harjutusi. Aga mul on jäänud selline mulje, et see taastusravi on mõeldud ikka väga nõrkadele(raskusi põhimõtteliselt ei ole ja kuidas saab siis lihas nii lühikese aja jooksul, nagu paar nädalat, mul selgroo sirgeks tõmmata) kellel lihast ei ole mis ka üldiselt keha püsti hoiaks. Too tuttav mul tegi siis kätekõverdusi ja ega ta oli suht tugev tol ajal. Arst ütles et tee nii palju kui jõuad, aga kui Too ära ei lõpetanudki siis hakkas arst imestama et mis toimub. Ja üleüdse on ju selja tugevdamiseks hoopis teised harjutused. xD Nüüd minust: olen 18 ja jõusaalis käinud vahelduva eduga kuid viimased kaks aastat veidi tõsisemalt. Rinnalt surun näiteks kuskil 105- 110 kg. Harljutusi teen kõigile lihasgruppidele. Seljale olen teinid niipalju, et näiteks: seljalihaste pingis, ploki tõmbed ülalt alla ja ka vastu kõhtu aga plokil olevad raskused hakkavad juba väikseks jääma. Tahaks kangiga jõutõmmet teha aga ei julge eriti. Kardan et midagi võib seljaga juhtuda. Kas õigesti tehes(nõgusa seljaga) ja vööd kandes on seda mõtet teha või teeb sellega seljale veel rohkem kahju. Krt jõusaalitreenerit ka siin väikses linnas ei ole. Muide taastusravis öeldi, et ilmselt päris sirgeks seda selga ei saagi. Aga eriti ta häda mul ka ei tee. Ma ka ei tea mida nüüd teha. Oleks tänulik kui nüüd keegi targem viitsiks nõu anda. Ja selline probleem viimasel ajal väga paljudel. Isiklikult arvan et jõusaal on selle probleemi puhul möödapääsmatu.
×