Jump to content

alpina

Kasutajad
  • Sisu loend

    40
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

alpina

  • Tase
    Algaja
  1. Resveratrool

    mikuman 1. Kui sa oleks selle promomise asemel trenni teinud, oleks su kaal ammu langenud juba. 2. Kas sa tõesti usud, et antud toote müüa ei kasuta ainult positiivseid tulemusi/teste et ravimit reklaamida? /Sulaselge ju et tootja uuringud ei ole täiest objektiivsed. (+tundub, et oled seotud selle aine müügiga) 3.Kui juba uuringus leiti, et pikaajaliselt võib-olla on mingi mõju, siis milleks endale sisse ajada mingit jama mille toime ei ole täiesti teada. Järelikult ei tea keegi ka, et see hoopis kahjulik pole. 4.Miks sul on vaja teistele meeleheitlikult tõestada kui "vägev" see on?
  2. Sangommi trenn

    Tiba küll OT aga Mul on üleliigne 32kg pomm.Äkki kellegil tarvis. Hind 250.- Tallinn/Nõmme
  3. Massi lisajad

    Kui toitumine on tegelikult korras, siis on pm võimatu, et serious massiga midagi juurde ei tule. See on ikka päris priske kaloripomm.Mina otsiks viga toitumisest.
  4. linaseemneõli

    Endal on selline toode: http://toidulisandid.ee/prodshow.php?id=26 Maitseelamust just ei paku, aga halb ka ei ole.
  5. Küsimus Maitseta Valgu Kohta

    Ise olen maitsetut valku joonud koos süsivesikute: malto ja dextroga, siis maitseb nagu koorejäätis.
  6. Maitsvad proteiinipulbrid

    Minumeelest just serious mass lahustub hästi(arvestades kogust), ise panen 5-6DL sheikerisse, ning mingeid tükke vms alles ei jää. Tuleb korralikult loksutada.Shokolaadi maitseline on enamvähem ok, meenutab veidi mõrkja kakao maitset. Olen veel proovinud: Whey gold-i maasikamaitset, mis on päris maitsev. Reflex natural whey shokolaadi (ilma kunstlike maitse lõhna jms värgita) maitse ei ole väga hea, meenutab vahvli maitset veits, samas juues vastu ei hakka. Bulkpowders maitsetu valk täiesti ok, meenutab sulanud koorejäätist kui juua koos malto ja dextroga.Ükskord proovisin ilma, siis oli poole halvem . Fit whey maasika ning shokolaadi - samuti väga hea maitsega arvestades hinda (kui lisada maltot ja dextrot).
  7. Pullid pildid netist

    Parem kui alla ärgata sealt . Käsi näeb kahtlane välja
  8. Magnetvöö

    www.kosmodisk.ee
  9. Tooted firmalt bulkpowders

    Hetkel kasutan nende maitsetut valku. Lahustuvus super Maitse hea,nagu sulanud koorejäätisel, absoluutse vastu ei hakka vms. Odav Minumeelest päris okei toode.
  10. Saku õlu, parim enne möödas

    Mulle täiega meeldib , vahelduseks ice-le.Maitse meenutab õrnalt a le coq specialit.Külm peab olema.
  11. Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas?

    500 kcal on tass jogurtit päevas
  12. Mida reisil süüa?

    Proteiini bar-e saab edukalt ise ka valmistada . http://www.liftforlife.com/proteinbars.htm
  13. Kumb surub rohkem

    Minuarust on mõttetu vaielda selle üle kumb surub rohkem kuna: 1.Iga inimene on unikaalne, seega väga raske võrrelda treenitud peenikese ja paksu treenimatta surumisvõimet. 2.Geenid määravad liiga palju (leidub tugevaid pakse/kõhnasi inimesi ja vastupidi) oleneb mis paarid antud hetkel kokku satuvad. üldine tulemus ikkagi viik. 3.Keskmiselt treenitud (väga lai mõiste). 4.paks (samuti lai mõiste, kuna samas kaalus & pikkuste inimeste luu lihas peki jms massivahekord on erinev). Ja veel minu vigast loogikat: Mass ju üles surudes ei aita (ilma inertsita) Seega peab paks lisaks kangile ka oma käe küljes töllerdava pekimassi üles lükkama.
  14. Flavor Wave Turbo

    Kui B.A juba mingit imekeetjat reklaamib, siis on midagi kuskilt mäda. Sügavalt kahtlen, et asi reaalset ka nii hästi toimib.
×