Jump to content

vmaster

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

vmaster

  • Tase
    Algaja

Viimase Profiili Külastajad

2 622 profile views
  1. 2014 EM jõutõstmise, Sofia - LIVE, Raskekaal käimas!

    Margus jõudis ka lõpuks kella 4 paiku hotelli.
  2. Jook mida jood trenni aeg?

    Vahel olen kasutanud Olimpi BCAA Explode pulbrist tehtavat jooki. Põhiliselt siiski vesi (aminohapped võtan enne trenni kapslitena)
  3. Kogemus Optimum Nutritioni kaseiini ja vee segamisel näitab et pulber lahustub sheikeris hästi. Tükke ei jää erinevalt näiteks SciTec-i kaseiinipulbrist. Fasti Prode90 lahustus ka üsna hästi. Blenderiga segamine on kindlasti õike tõhusam ma arvan.
  4. Kuidas võita vastassoo tähelepanu?

    Minul õnnestub ainult nende naiste tähelepanu võita keda ma juba ammu tunnen. Ei midagi uut
  5. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Soetasin reedel Sparta Fitshopist eelpool mainitud Adidase tõstekingad. Kuna samal päeval oli ka kerge kükk siis proovisin kohe ära ja ütleks et tavalise tossuga võrreldes on vahe mäekõrgune. Jalad on fikseeritud, mingit ebamäärast liikumist pole. Lisaks meeldib mulle see veidi kõrgem kannaosa. Mina arvan et tõstekingad on hea investeering.
  6. Sparta jõusaal on sügis- ja talveperioodil veidi jahedavõitu. Seepärast kasutan pikki pükse ja uue asjana ka dressipluusi. Hoiab lihased ka soojad. Soovitan.
  7. Maggie dieet, mis arvate?

    Aga kus selles kavas on hommikusöök, päeva põhilisemaid toidukordi? Selle dieedi võid rahulikult unustada nagu ka kõik muud taolised. Toitumine paika kas foorumi või spetsialisti abiga ja koatad kaalu tervislikult.
  8. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Proovisime Argole ka suuremat särki SK nr. 48 kui võistlustel kasutusel olnud SK nr. 44.
  9. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Teen ka Marguse kava järgi oma trenne ja pean tõdema kui oluline osa on reie 2pea harjutustel lisaks kükile ja jõutõmbe parandamisel. Olgu see siis kas kitsalt või laialt tõmmates.
  10. Pidevalt tõusev kaal :S!

    Hommikusöögiks olev puider peaks sisaldama võimalikult palju kiudaineid. Manna kuivainena 100g kohta 2,5g http://tka.nutridata.ee/showFood.action?food.foodname.et=M&food.origfdcd=&food.id=545 Kaerahelbed kuivainena 100g kohta 10g: http://tka.nutridata.ee/showFood.action?food.foodname.et=K&food.origfdcd=&food.id=92
  11. Pidevalt tõusev kaal :S!

    Hommikul asenda helbed näiteks kaerahelbepudruga. Lisaks metspähkleid ja kohupiima. Puder sisladab aglaselt imenduvaid süsivesikuid, pähklitest saad kasulikke rasvu ja kohupiimast valku. Kõige lihtsam on tellida toitumiskava. Kasvab teadlikkus toitumisest ja saad ka märgatavad tulemused. PS! Ma arvan, et pähkleid peaks ikkagi oma menüüsse lisama.
  12. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Vabandust jah. Nimi on mul Marek Keerand Arengust niipalju et Pärnus toimunud EMV-l osalemise asemel jäin haigeks ja niipalju siis võistlemisest. Pea 2 päeva 40 kraadist palavikku pluss üks päev veel 37-38 tegid oma töö ja hea kui midagi süüagi suutsin Selle 44-se Super Katanaga ma ei harjunudki ära plaan oli võistelda 48-ga. Egas muud kui trenni ja aasta pärast on eesmärk veel paremaid tulemusi näidata. Las siis seekord olla puhkuse eest.
  13. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Kükitrikoo oli suhteliselt suur ka Argo jaoks. Kui õige suurusega trikood kasutada, siis ma usun et üle 300 tuleb kindlasti.
  14. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Tore et said vähemalt mu trikood ära proovitud
×