Jump to content

G

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

G

  • Tase
    Algaja
  1. Naharebendid

    no minu arvamus oleks, et vähem keemiat, vähem rebendeid. Mis kuradi moodi te nii ruttu kasvama hakkate, et nahale tekivad rebendid? Vastus on kas metaan vms. Kuskile keegi ütles, et kui areneda õiges tempos, siis areneb nahk ka kaasa...
  2. Soovitusi, soovitusi, soovitusi....

    njaa, mina käisin seal paar kuud. Koht on iseenest ilus, kuid väike. Seadmeid oli seal vähe - põhiharjutused saad siiski ära teha. Tipptunnil muidugi viskab saali täis (aga eks see on mujalgi nii) Üks suuremaid plusse oli see, et klaasseina taga käivad ilusad tibid aeroobikad jne tegemas, siis oli endal ka nagu mõnus trenni teha. Üks suur miinus oli ka veel see, et aeg on limiteeritud, ei mäleta täpselt kui pikk see oli, aga tavaliselt läks jube kiirustamiseks, muidugi võis iga yleoldud minuti eest suts juurde maksta, aga miks... Mina kasutasin saali rohkem niisama kohanemiseks peale suvevaheaega, mis ma lolli peaga tegin - sai veidi jälle asjasse sisse elada ja saunas/ujumas käia. Aga üldiselt, minu soovitus on - kui tahad tõsiselt teha, ära sinna mine. See rohkem asjaarmastajate koht. Kui otsid sealkandis saali - siis oli kuskil paar tänavat linna poole, kui ma nüüd väga mööda ei pane, siis sõbra tänaval, mingi jõukas. Ise pole seal käinud, seega ei tea soovitada. Edu otsimisel!
  3. On see hea?

    minul on ka selline asi, aga arvan, et minu puhul on tegemist sellega, et rasv kaob, ja lihased kasvavad vaikselt asemele. Rasv on ju raskem kui lihas. Aga mida aeg edasi, seda rohkem peaks hakkama ka kaalu tulema. Eks siin on omad trennid ja nõksud, mida kindlasti Arnold ja muud tegelased siin teavad/seletavad.
  4. Mõõtmine

    No mina isiklikult ei mõõda midagi, sest naised räägivad, et pikkus pole tähtis:) Kvaliteet loeb.
  5. JUTUKAS

    noh, mis seal ikka siis..räägin sydametunnistuselt ära, mis juhtus. Tahtsin nimeks valida säga, aga chat ei luba kasutada täpitähti - vastuseks saate erroneus nickname. Seega, kasutasin nimevarianti s2ga, kuna number kaks teatavasti sümboliseerib teatud olukorras tähte ä, nagu nr 6 on õ jne. seega olin nimega s2ga vaadanud hetke ringi sõnagi lausumata, ütles kodanik A alias Arnold: See säga on kindlasti mingi arvutihäkker, kasutab numbreid oma nimes. ( lause kõlas eriti halva tooniga - imelik, inimesed kutsuvad jutukasse, hakkavad kohe laimama. ) See jutt tundus mulle mõttetu laimuna, kuna see lause ja sõna häkker kõlas üldse väga halvustavalt. Ütlesin seepeale kes on A, et ta selliseid kysimusi kysib... ning sisi hakkasid tema sabarakud kohe infot andma, et see on kulturismi liidu ja igasugu tõstmisliitude president ja kes teab veel.... noh, mis seal ikka siis, robocopis kui käisin, tundus täitsa asjalik mees olema..seega ütlesin.. et seda enam, et ta on Arnold, ei tohiks ta ni rumalaid küsimusi esitada. noh, see valas vist õli tulle, arnoldi sabas jooksjad muidugi tõlgendasid seda kui rünnakut, ning asusid ise vastu ründama, paar lausevahetust veel, ning siis sai vist tegelastel asi selgeks, et ikka sõnadega mulle vastu ei saa, tõde on valus kuulata jne...sain ma siis selle kicki ära. Aga noh, sellest pole hullu, kuna käisin seal korra niisama vaatamas, et mida need inimesed kutsuvad sinna chatti, et mis seal siis räägitakse..Selgus, et ei räägitagi eriti, kuna kanalil on keskmiselt ööpäev läbi 3-5 külalist. Jõudu teile ja pidage kanalil korda, muidu tuleb veel mingi säga teie rahu rikkuma sinna:))) heheee
  6. JUTUKAS

    Aga kas te ka teate, et see polegi üldse väärt jutukas. Sisenedes sinna hakkab kohe kodanik A ehk siis Arnold plõksima, et kes oled sina sellise nimega, mingi häkker vist...ja siis jooksevad tema sabarakud talle järgi ja kiidavad takka...Paari esitatud küsimuse peale, et mis toimub , mehed - jooksis esipugeja Sacatini ja viskas mu lihtsalt välja. Ok, mehed. Kükitage siis seal jutukas 5-kesi edasi ja murdke pead, miks küll keegi ei külasta meie jutukat:)) Jõudu, arnold ja co!
  7. Fast vs Tai Kane

    Marcu jt...las ta siis tõstab hindu, kui on võitnd ostjaskonna. Siis ju saabubki robocop marjakorjamisaeg, saab ju siis oma teistest odavamate hindadega tulla ja näpuga näidata, et näete nyyd poisid, me ütlesime kohe, et me oleme paremad, hinnad on meil ju soodsamad ja kaup parem. Aga ei usu et midagi sellist tuleb. Kogu teema on kokkuvõttes Kiivikas vs Kalmus, kes lihtsalt ei mahu ühele lavale, oleks eestis üks firma, fast+robocop, oleks kõik rahul. Aga niikaua kui on tsirkust, on ka nalja ja leiba.
  8. Fast vs Tai Kane

    ja lõppkokkuvõttes tulekski ju väljasurnud või seda tegeval spordialal toetada nn asjaarmastajaid, ehk siis tavaklientuuri, tehes neile alesid, et nad saaks korralikult süüa ja areneda, äkki siis on tlemas tipptegijaid juurde. Praegu on mõned tipud eestis, ja ausalt öeldes on mul savi, kes ja kuidas neid toetab. Nad on juba niigi arenenud:) Enamus neist on mõne saali treenerid, kus trenn on neile tasuta, söögid joogid saavad nad ka poolmuidu kätte, ja see on nende elu. Toetage parem rahvast, siis hakkaba rahvas ükskord ka tippe toetama!
  9. Fast vs Tai Kane

    Nojah, minu arvamus on see, et kaup, mida müüvad mõlemad firmad, on sisuliselt üks ja sama. Ei ole mõtet vaielda, kas üks proteiin on kasulikum kui teine. Hakkavad mängima hoopis sellised asjad, kuidas firma oma kaupa müüb. Poe asukoht jne. Robocopist antakse küll alati head nõu jne, kuid ega fastki alla ei jää. Hoopis mis mind fasti poole tõmbab, on väga kliendikeskne hinnapoliitika - aled, sooduspaketid, igakuised superaled jne. See tõmbab ostma! Arvan, et proovin järgmiseks fasti tooteid. Kuigi rahvas juba räägib, et sama raha eest saab fastist rohkem kvaliteeti! Mine sa tea:)
  10. Sai

    Kiudaineid ja ka igasugu kasulikke aineid, mida sisaldavad näiteks täistera ja seemneleib. Sööge sepikut, kui sai on armas ja leib ei maitse veel niihästi, sepik leivaga mu arust täitsa võrdsel kohal.)
×