eesti mees
Kasutajad-
Sisu loend
514 -
Liitus
-
Viimati külastanud
-
Päevavõidud
1
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik eesti mees postitused
-
Ei ikka üritasin talle seletada ,et see on sellepärast et mul on hea lihasetoonus. Ma vist ei osanud talle korralikult seletada, ta vaatas mind nagu imelikku. Sellepärast jalutasingi minema.
-
Sai siis poisiga ( 1a 2 nädalat vana), käidud füsios käidud, perearst suunas. Arvaset lihasete arengut vaja kontrollida, pole tema arvates piisavalt tugevad . Vaadati siis üle ja öeldi, et pole vägagi viga aga jah jalad võiks olla tugevamad aga see eest on lihased vägagi lahti, spagaati teeb hästi. Jalgade ja puusade treeninguks määras KÜKKIMISE ja alaseljale igasuguseid harjutusi( peamiselt Fitness pallil istumist ja tasakaalu hoidmist). Seega kui me soovime et me jalad viivad meid ilust punktist A punkti B peame me kõik KÜKKIMA JA KÜKKIMA JA VEELKORD KÜKKIMIST .Sellest harjutusest ei tohi KÕRVALE HIILIDA .
-
Kükkimine , esimesest sammust kuni viimaseni
eesti mees vastas kasutaja eesti mees topic Vaba foorum
Noh se polegi päris kükkimine, mina nimetan nii . Ma kirjeldan seda nn. kükkimist. Ma istun maas, jalad sirged ja fikseerin lapse labajalad ja sääred oma jalgevahel. Tema istub minu reiele ja siis ma meelitan ta mingi mänguasjaga püsti. Ikka ülesse ja alla , jalad fikseeritult. Püsio juures tegi niimoodi 4 korda, öeldi et jalad nõrgad. Tuleb Kükkida või kuidas seda nimetada . Loodan GMASTER sai aru harjutuse kirjeldusest. -
Kükkimine , esimesest sammust kuni viimaseni
eesti mees vastas kasutaja eesti mees topic Vaba foorum
Noh perearst arvas et võiks juba esimesi samme üritada ja kui laps kätest ülesse tõsta siis lapse jalad vajuvad põlvedest läbi. Samas ta ei arvestanud et mu poiss seisab toe najal alles 1 kuud ja teeb toe najal küljele astumist alles 1 nädalat. -
Mul oli kunagi sama probleem, magu oli ees mis kole. Peamisteks probleemideks oli et tegin kõhulihast raskusega ja MUIDUGI TOITUMINE . Nüüd kasutan oma kõhulihaste treeningul rohkesti Fitness Palli ja suht koht palju keha stabiseerivaid harjutusi. Radikat küll ees pole aga jooned ilusti näha, muidugi mina treenin ka lihtsalt kodus.
-
Palju õnne Teile ja pidage ikka meeles , et abielu on nagu täiskohaga töö .
-
Soovitaks veel teha rinnalihast, nt. kätekõverdusi . Kui vorm kannatab siis teha maas kui ei siis kas põlvedel või toetudes kaks kätt seinale. Peaks juhtuma et on olemas hantlid või veepudelid saab teha ka surumist, oled põrandal selili ja surud raskust ülesse. Tegelt peaksid tegema tervet keha, sest ühte lihasgruppi eelistades ja teised väljajättes võid omale teha rohkem kahju kui kasu. Toitumist peaksid ka jälgima. Edu.
-
Alaselga saab teha kui oled kõhuli võimlemis matil ja teed keretõsteid või kui on fitnesspall( täispuhutav), oled kõhuli seal peal, jalad kuskil kapi all ja teed ka kere tõsteid.
-
kas keegi võiks aidata ja öelda mida see inimene seal tegi
-
Täna sai siis peale 2 aastast pausi jälle jooksuvõistlusel osaletud. Noh kuidas nüüd öelda, enesetunne oli nagu oleks jälle süütust kaotand . Distants siis 10KM ja aeg 57,38 . Polnud kõige hullem aga ka mitte kõige parem. Rääkides jooksust siis 7KM tundsin jalgades meeletut väsimust aga nähes kuidas eespool pakuti ühele esmaabi siis tundsin kuidagi uut jöudu jalgades ja arvasin et võin ka hakata teisi jooksjaid püüdma. Ilmselt olen mingi friik kellele annab powerit teise ebaõnn. Viimasel kilomeetril kiirendades sain korraks pulsi ka 201 peale, ilmselt on vaja teha rohkem intervalle ja tõuse. Järgmiseks plaanin juba poolikut ja naudin neid treeninguid juba ette .
-
Mina kasutan Garmin Forerunner 305 , vana mudel aga igati hea . Toiteks kasutab akut ja saad ka kaasa tarkvara, hiljem saad tõmmata arvutisse ja analüüsida oma jooksu. Ujumis kindlust pole aga olen jooksnud ka vihmaga ja otsi pole andnud. Garmini müügikeskus on Tartu Pläskus aga ilmselt ka mujal.
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
eesti mees vastas kasutaja Ott Kiivikas topic Fast Team - Valmistu koos minuga
16 km joosta pluss Hiit-i teha pole ültsegi paha. Kas sa kasutasid jooksu ajal mingit jooki ka? Ma ise tegelen ka jälle jooksmisega ja viimasel 12 km treeningul ja +23C joostes oli ikka suht raske, muidugi ma tõukasin ees veel 28kg ka .Mul oli joogiks aint vesi. -
Vaata paremini . Video alguses on peldiku uks lahti ja mees potis, seina taga. Pärast on uks kinni. Sry, s apeaksid silmatohtri juures vist käima
-
Kui sa just sprinte ei tee, siis joostes sa jala lihast küll ei treeni. Pikkamaad joostes muudad sa oma jalalihased ja ka kogu keha vastupidavamaks ja energia säästlikumaks, st. lihas vaikselt tihkemaks aga ka saledamaks. Sprindid ja mäkketõusud on need mis su jalalihased ilusti punnis hoiab.
-
Unustage doping, olümpiavõidu tagavad peet ja vaglad!
eesti mees vastas kasutaja Akrapovic topic Uudiste ja artiklite järelkaja
Ma käisin kunagi ikka Eesti armees, selle algus päevil. Meil oli instruktor mingi endine Vene kroonu ohvitser, vist mingi sõjalise õpetuse õppejõud. Ma võtsin asja huumoriga aga mine sa tea äkki rääkis tõtt ka. Ma pole proovinud -
Eks ta ole jah, kahjuks. Aeg läheb edasi ja publiku meelitamiseks on ju vaja kogu aeg midagi muud välja mõelda. Kaua sa ikka jahud ainult võidusõidust. Ise plaanin küll vaatama minna, olen juba selline kiirete ja ebapraktiliste autode fänn
-
Unustage doping, olümpiavõidu tagavad peet ja vaglad!
eesti mees vastas kasutaja Akrapovic topic Uudiste ja artiklite järelkaja
Peet ju teada tuntud asi , pidavat lausa verega imet tegema. Mäletan kui mul kunagi verega probleeme oli siis arst rääkis SÖÖ PEETI JA PEETI JA VEELKORD PEETI , mina ei kuulanud sõin maksa ja sain ka vere korda. Vakladest ei tea midagi aga mäletan veel sõjaväest kuidas instruktor rääkis et lihtsaim viis lihast kasvatada on vihmausse süüa, hoiad hea hunniku raha kokku mida muidu proteiini pulbrite peale raiskad -
Üks parimaid harjutusi kui tahad tuharalihast vormi saada
-
. Imelik et seda varajast päikest naudivad eriti naised . Muideks ma nägin täna üht nn. Kappi jalutamas palja ülakehaga kesklinnas ja oma biitsut raekojaplatsil pungitamas, mõtlesin algul et Vend VÄHK nii meeleheitelikult oma vööte hajutamas aga siis vaatasin et ei ole, tatoveering oli selja peal mitte õlal ja ka mingid mõtetud nooled ja välgud.
-
Vanasti aitas hapukoor selliste murede vastu. Ole rahulik eile oli Anne kanali äär rahvast täis ja hiljem nägin ma nii mõndagi Punast neidu
-
Pole paha, kohe ültsegi mitte . Vend Vähk sa võiksid tulla mulle 26 mail 10KM jooksule jäneseks, oleks äkki motti oma vanu koibi kiiremini liigutada ( HUUMOR OLI, ütlen igaks juhuks ette muidu jälle pahandada).
-
Kas Kaitsevägi ei teaks just sitkust kasvatama, kõik need kätekõverdused ja kõhulihased ja lõuatõmbed. Mina mäletan kui ma käisin veel Eesti kaitseväe algus aastatel ja siis ka vist kohe esimesel aastal kui seda veel ehitati ülesse.. Iga eksimuse eest oli siis füüsiline karistus, kas siis trenni näol või vedasin materjale ühest nurgast teise. Polnud häda midagi, keha oli ilusti triibuline .
-
Minul löödi kunagi tänaval põlv ära, st. löök tuli küljepealt ja tulemuseks oli põlve vigastus. Kui teen täiskükki üle 50 kg raskusega siis vajub põlv läbi, samas masinaga surudes pole probleemi. Füsio soovitas TRX-ga Bulgaaria kükki ja ka Ühejalaga kükke on teinut imet nii tasakaalu kui ka reite toonuse osas.
-
Ma unustasin ennest lisada, et kui naine oli rase ja me voodi elu oli null siis ma tegin oma elu paremad lammutamised nii jõukas kui ka kodus. Ikka kohe nii et iga kord oli tühjaks pigistatud sidruni tunne. Muidu olin kogu aeg närviline ja ärrituv. Sama teevad ka võitlusaladega tegelejad, hoiduvad seksist, testo laes ja ringis on loomad lahti .
-
Ma ei ole küll ekspert aga mina olen kuskilt lugenud et naistel pidi sex vabastama ajus mingi mõnuhormooni, seega kergem koormust talud ja pingutada. Meestel vastupidi pidi sex vähendama testo taset ja ka energi kadu pidi olema küllalt suur. Samas olen ka lugenud et sex pidi mõlemale mõjuma rahustavalt, eeldan et tegu on normaalse suguakti korral.