eesti mees
Kasutajad-
Content count
514 -
Last visited
-
Days Won
1
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by eesti mees
-
Steroididest ei tea ma midagi aga Mens Healtis kus temaga oli lugu nii ta väitis ja seda selleks et keha shokeerida . Minu arust ta oli ka ennem spordiga tegelenud, nt poks ja rägbi nii et kerge põhi oli juba all. Muidugi ta dieet oli olnud mingi mega proteiini laks, nii et esimestel päevadel istus rohkem WC kui saalis, ennem kui keha õppis seda toidu kogust vastu võtma ja seedima. Eks sa suurem proff oskad silmaga näha mis puhas ja mis mitte.
-
Nagu sulle juba öeldi siis harjutused masinatel on selle pärast, et vältida vigastuste ohtu. Samas kui vaadata youtubist siis isegi paljud kogemustega tegijat treenivad masinatega. Kuuga ei juhtu midagi, selle ajaga hakkab alles keha koormusega harjuma. Samas kui põhi juba korralik all, muuda või 2 nädala tagant, kui uskuda kirjandust siis nii valmistus HUGH JACKMAN filmi Wolvorine jaoks. Muidugi treeneri abiga.
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
eesti mees replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Ma ei ole küll kulturismi alal asjatundja aga arvan et aeroobset võib ja peabki tegema. Kasvõi selle pärast et pump ja kopsud seda kogu elavana suudaksid hoida. -
Magamistoa-kardio oma mugavus tsoonis on jama jah . Soovitan soojalt sama asja Wildis proovida. Adrenaliini laks on nii hea et lööb kohe ninast vere välja pluss sa raputad oma keha mugavus tsoonist välja. Keha tuleb ju sokeerida vahel muidu ei toimu arengut, minu arust. See kehtib igasuguse treeningu puhul.
-
Nagu juba pealkirigi ütles oleks mure jah selline. Mu poiss üritab mind imiteerida, nii TRX kui ka lõuatõmbe toruga. Mina ühe seeria ette ja tema minu puhkepausi ajal vahele. Muidugi olen aidanud ja ka valinud mida luban ja mida mitte. Oma suurest tarkusest olen mõelnud, et aitan kaasa kasvava organismi arenemisele aga laps ju alles 2 aastane ja 2 kuune. Samas laps on ise aktiivsust näidanud ja ka poes tahtnud asju korvi laduda, viimane kord tõstis raske porgandi koti korvi, nii kergelt et Maksimarketi külalistel silmad imestusest punnis olid. Äkki peaks ikkagi kuidagi füüsilist pingutust ja tahtmist piirama, samas kui ta ei sa rabeleda siis kisab nii mis kole, et teda keelatakse ja tehakse liiga. Kõik kes on kokku puutund säärase probleemiga siis võiks vastata. Tänud
-
Kui väikelaps tahab trenni teha, kasulik või kahjulik
eesti mees replied to eesti mees's topic in Vaba foorum
Esiteks ma elan Tartus ja minu oma teeb ka kätekõverdusi, küll põlvedel ja nina vastu maad aga ka kohe ülesse ja jälle nina vastu maad. Minu oma sööb küll mis kole. Kui loomaliha või kana või kala taldrikult leiab siis pungitab kohe käsi ja ütleb et Issi. Kas keegi on ka märganud ,et nende lapsed eelistavad rohkem palavaga salateid ja suppe. Kui olid viletsamad ilmad siis raskemat, liha ja kartul jms. -
Ma olin kunagi saalis lühikeste jooksupükstega, pärast sai dussi all ühe vennaga sparringut harjutada. Ta ei tahtnud aru saada,et ma pole G-MAN. Päris huvitav kogemus oli. Kaks trenni kohe ühe korraga .
-
Foam rollerit saad kindlasti soetada Fittshop-st või siis kuskilt spordi poest. Ise kasutan siledat aga natsa ebatasasema pinnasega on parem. Lihtsalt paned rolleri maha ja hakkad rullima, leides lihasel valuliku sõlme hoiad seal nii kaua kui valu leeveneb ja ni edasi ja tagasi. Hoiatan et ITB rullimine võtab algul pisara silma, minul küll võttis, leevenes kuskil 2-3 seansiga.
-
Osta omale foam roller ja asu rullima. Omast kogemusest võin öelda et ITB läheb päris ruttu pingesse, eriti kui koormus suureneb.Lihastesse tekivad sellised valulikud sõlmed.
-
Sa ei ole ainuke kes sellist meest kohanud. Kui ma olin oma mesinädalatel Hispaanias siis neid oli iga nurga peal. Edu Hispaanias ja loodame kõrget kohta.
-
Mure selline et käisin eile naisega jooksmas, pehme pinnas ja tal kergelt ülekilosid. Juba pidevalt jooksnud üle kuu. Täna hommikul ärgates oli tal põlv paisetes, seest poolt. Maseerides nagu mingi pehme muna oleks seal. Käies on tuikav valu , mis annab järgi maseerides. Kas tegu on lihase ülepingega või mingi rebestusega? Kaua peaks laskma puhata? Kas ujuda võib? Ta sõidab iga päev tööle rattaga 1,7km ots.
-
Gmster, soovitused on vägagi oodatu. Mu naine käib iga päev tööle ja koju rattaga, 1,5 km ots. Kuidas ujumisega lood on. Tal käimine natsa valulik, äkki peaks karke kasutama. Täna proovis treppi kasutada aga see ei õnnestunud eriti.. Peamine mure ongi põlve liigutamine. Me üritasime elastikuga kinni siduda,põlve mõtlen aga see ajas valu kuidagi veelgi hullemaks
-
Vigastatud pidi olema sisemist kollateraalsidet, kas siis venitatud vms. Puruks ei pidanud olema. Kõigist austusest Sinu oskuste vastu ma tuleks kohe su jutule aga ma endiselt Tartus.
-
No ma eksisin natsa, naise tööjuures mingi arst vaatas jala üle ja ütles et mingi põlve stabiliseeriv lihas . Arvas et kuskil 3 kuud võtab ravi aega. Ujumise asjus ei osanud nõu anda. Ütleme et 3 kuud saab ümber ja saab jooksma hakata. Kas piisab tavalisest jõutreeningust jalgadele või on olemas mingeid spets harjutusi.
-
Midagi sellist jah. Piltidel tundub päris karm asi olevat.
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
eesti mees replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Mis puudutab seda trepi trenazööri siis isegi US Navy Seal pidi selliste peal treenima, aint gaasimaskid peas. Kunagi nägin pilte ja lugesin Mens Healtist. -
Selline rumal küsimus, et kas ma võin kasutada BCAA-d ka oma jooksu treeningutel. Praegust kasutan oma jõutreeningutel ja mõikab päris hästi. Treenin kodus, peamiselt keha raskusega ja abivahenditeks aint lõuatõmbe toru , Trx ja fitness pall
-
Ma ei tea kas see läheb ka jõusaali tolade alla aga ujumine on ka ju treening. Seega üritame seda lugu rääkida. Sai siis üleeile Aurasse , ujuma. Ujusin 1,5 km ja aeg 40 minta. Hea andmine oli. Minuga ühel rajal olid mingid Härjad, suured mehed lihased punnis noh. Ütleme nii et kui mina ujusin kolm otsa nemad ühe ja enamus ajast basseini äärel jalad vees ja lobisesid ja vahtisid ringi. Lõpuks vahetasin rada . No krt, bassein on ikka ujumiseks ja trenniks , mitte leboks. Tahad lebotada, mine mullikasse.
-
TRX treening on hea, vähemalt minu puhul. Minu puhul olen tähendanud et mu lihased on hakanud kuidagi koos funkama. Üks toetab teist ja vastupidi. Eks TRX treenimine lihaste vastupidavus treening on, treenitakse ju keharaskusega. Ostes saab odavamalt Amazonist, muidugi kui viitsitakse kaupa oodata.
-
Minul ka tavaliselt veremaitse suus ja ma treenin kodus aint keharaskusega. Nt. kui teha seeria kätekõverdusi toolide vahel ja kohe seeria üleshüppega kükke takka. Peale paari seerijat on veri suus. Või siis seeria hand stand push-up ja seeria jack knife.
-
Nägin eile netis ühte huvitavat kätekõverduste tegemis stiili. Mina ei suuda teha kordagi samas tavalisi ja püramiidi suudan teha küll. Kirjeldan stiili. Oled põrandal jalad sirged ja käed on risti. Niimoodi teedki. Rind ja triitseps on seda moodi kogu aeg pinges. Alla saan aga ülesse mitte , pussu olen vist:). Oskab keegi öelda milline lihasgrupp nõrk et ülesse ei suuda suruda ja võib olla eesmärk et nii teha. Suurem koormus rinna keskosale või kuhu, sest püramiidiga pole probleeme olnud.
-
millised lihased töötavad seda tüüpi kätekõverduses.
eesti mees replied to eesti mees's topic in Vaba foorum
Ma ei oska sulle videot laadida siia aga kui trükid youtubi Athlean XERO Chest ja valid video HOME " 300" WORKOUT siis saad kätte . Asi algab 3:14- st. -
Tunnistan viga et eksisin aga organismil on seda väga raske kasutada, vähemalt minu puhul. Kõhul on küll tekkinud väike polster aga kui teen kodus trenni ja tank on tühi siis ikka seda energiat nii lihtsalt kätte ei saa. Ennem tekib selline tühja kummi tunne. Nii et seda pekki on ikka väga raske kätte saada
-
Nii suure kehakaaluga jooksma hakates saavad põlved ja muud kõõlused päris kõvasti vatti, eriti algaja puhul. Soovitaks jah kas ratast või kepikõndi, kui on võimalust külastada saali kus on kooksulint( seal kaldel käia ) või siis cross trainerit. Kaalu langus hakkab toitumisest. Joostes kasutab keha energiaks oma glükogeeni varusid ja kui need on otsas alustatakse lihaste lammutamist, rasvade kallale asutakse viimasena. Soovitaks üle vaatata ka oma jooksujalatsid , kas need toetavad ikka jalgu. Omast kogemusest võin öelda, et vahe on vägagi suur, nt. olles omanud 3 pooliku jooksukogemust otsustasin vahetada stiili. Toetavad jooksutossud minimalistlike vastu ja tulemus oli see, et ei suutnud isegi 1km läbida. Jalalaba toetavad lihased ja kõõlused olid nii mannad.
-
Vastasuunda kaldumine on ise asi aga kui vaadata inimeste juhtimis võtteid on asi ikka maru hull. Sama ju ka saalis, vahel on inimeste tehnika ikka maru S..t ja siis imestatakse kui kuskilt laguneb. Asi on suhteline.