Jump to content

eesti mees

Kasutajad
  • Sisu loend

    514
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

eesti mees viimane päevavõit oli August 4 2013

eesti mees's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

15 Natuke juba nagu teab midagi

eesti mees

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 23.10.1973
  1. Ed van Amsterdam 1972 - 2013

    Maru kahju küll, mees minust aint 1 aasta vanem. Vahet pole kas puhtalt või mustalt saadud see keha aga tunnustama peab teda tehtud töö eest küll. Ehk oskab enda järgi seal üleval paremini vaadata.
  2. Intensiivne reaalajas 15 minuti treening!

    Toitumine on muidugi tähtis ja oluline. Tegelikult on kava väga hea , arendab nii vastupidavust kui ka plahvatuslikku jõudu. Kõik oleneb muidugi eesmärkidest, soovitakse suuti punnis lihaseid, siis see kava ei sobi aga kui soovitakse saledat ja sportliku figuuri siis küll.
  3. See steroidide teema on karm teema. Ma saan aru proffidest kes lähevad räpasele teele, sest nende tulemustest sõltub nende heaolu. Mitte et ma seda räpast teed heaks ja õigeks kiidan. Millest aru ei sa on tavaharrastajad, milleks neil seda saasta vaja on. Samas see pole ka aint Euroopa probleem UK elades oli päris tihti lugeda kus keegi läks gym-st haiglasse ja tuli välja et pump ei vedand steroide välja.
  4. Harjutustepank Edgar Valterilt

    Mäletan kunagi tehnikumis tegime kõik sellisest raamatust tehtud koopiate järgi. Aeg oli siis 90 alguses.
  5. Kodune trenn

    Noh kodus on ka võimalik treeni teha. Lasutades selleks toole , TRX, kummilinte vms.
  6. Homme jälle rajal

    Homme on siis Tartus race day. Poisil on 10.10 Tillu jooksu start, võistleb 3a. klassis ja ise stardin 13.30 10KM distantsile. Tean isegi et natsa vähe võiks ju poolikut üritada aga nii kehaliselt kui ka mentaalselt probleeme. Vähemalt sai täna käidud Kesklinna Fitshopis ja Vend Vähk suutis musse natsa motivatsiooni süstida. Eks siis mingi aeg arutame kus suunas oma treeninguid suunata, uuest näha ta mind igatahes soovis. Kes soovib võib homme raja äärde kõristeid käristama tulla .
  7. Asi selles et sellise nimetusega vigastus küünarnuki juures. Tegelt see on olnud juba ammu vahelduva eduga, tavaliselt puhkusega möödub. Nüüd pole juba saanud kuu aega teha pealthaardega lõuatõmmet kuna just siis annab tunda, isegi neutraal haardega. Olles guugeldanud olen saanud targemaks,et see randmelihaste probleem. Olen neid viimasel ajal teinud asi pole paranenud, treening vahendiks 2l veega täidetud pudelid. Igasugused randmekeerutused ja üles alla liigutamine. Teine asi minda olen lugenud, et selle vigastuse ohtu pidi päris kõvasti vähendama vahendid nimega PULLUP HANDELS( SELLISED KEELEVAD KÄEPIDEMED, mis käivad toru peale). Kas see on tõsi ja kas neid saab ise teha või kuskilt odavamalt. Amazonis £ 59 paar pluss saatmiskulud. Kolmandaks mida lugenud, et see pidi olema just sirge lõuatõmbe toru probleem, ise kasutan PERFECT PULLUP BAR-i. Tänud ette.
  8. Baasharjutused

    Asi jah treenimis viisides ja sellesse suhtumises. Mina ise teen hetkel Athlean Xero kava järgi , keharaskusega ja suuredlihasgrupid 50x. Asi on ehitatud ülesse mahule, pikem treening mida olen teinud on 2h ja 3x nädalas. Lihast pole aga võhma mis kole.
  9. Mure siis selles et külla tuleb naisevend USA ja ta on paras fitnessi friik. Kas on olemas mingit Eestis toodetud looduslikku toidulisandit vms. Ideaalne oleks kui asi saaks ka hiljem USA tollist läbi. Tänud ette.
  10. Kust pull-up bar Eestis osta?

    Miks sa ei telli SportsDirect.com-st. Mina tellisin endale sealt ja olen igati rahul. See mida siin pakuti Iron Gym mudelit on jama, saad teha aint õlgade laiuselt laiemalt lähevad käed vastu seina. Soovitan väga Perfect Fitness Multi Gym-i, maksab hetkel £ 26.00 pluss saatmiskulud. Kasutan ise ja vägagi rahul, muidugi võid ka ise vaadata. See mida siin soovitati Iron Gym-i on jama, saad teha aint õlgade laiuselt. Laiemalt tehes lähvad käed vastu seina.
  11. mõtiskleme keharaskusega treeningu üle

    Noh seda ma tean, see ei olegi hetkel probleem. Ise ma teen hetkel kodus ,nt. niimoodi: Lõuatõmbed( laialt) ja kohe hüppega kükkid takka, mõlemad seeriad tehtud ja 2minta puhkust 3 seeriat ja niimoodi kogu keha. Hetkel on küsimus kui ma jagan keha ära ,nt. E-rind ,T-jalad, K-selg, N-õlad ja R- käed vms. Kui ma siis hakkaksin seda tegema, ütleme E kätekõverdusi( laialt ja kitsalt) ja tapaksin rinna siis kuidas see mõjuks.Kas taastuks seljapäevaks ära või kui õlapäeval kas ei hakkaks kannatama käed, kodus ju kätetreening peamiselt althaardega lõuatõmbed ja randmetele kitsalt pealthaardega lõuatõmbed. Muidugi käsi võib ju treenida ka haamerhaadega lõuatõmmetega kus saab biits erineva nurga all pinget.
  12. Kas keegi on proovind kodus keharaskusega trenni ,nt. iga päev erinev lihasegrupp. Hetkel teen 3x nädalas kogu keha ja puhkepäevadel aeroobset( varjupoksi , kohalt üleshüppeid ja põlvetõste jooksu). Kui ma teeksin igapäev ja otsa veel aeroobset, siis kuidas see mõjuks. Kas oleks enesetapmine või siis areng tuntav. Peamine häda tundub olevat selles, et paljude harjutuste puhul saab kogukeha koormust, ühe lihasgrupi isoleerimine näib võimatu.
  13. Vaatan,et asi läheb põnevaks. Mulle täitsa meeldib ,et selle teema siia postitasin saan ka targemaks.
  14. Võib olla tõesti . Hetkeks käis peast küll selline mõte läbi ja võib olla ma selleks selle loo siis kirjutasingi,et näidata kuidas asi kulges ja lahenes. Igatahes mina pakkusin välje, et eks sa katseta ja anna tulemusest teada. Võtan seda kui pikaajalist vaatlus protsessi, kasvukas pidi küll paisutama aga ka käitumist muutma. Nalja hakkab saama
  15. Imre sul on nagu alati õigus, milleks raisata ona närvirakke ja milleks saada halle karvu iga tühi kargaja peale. Eks igaüks teab millega riskib.
×