-
Content count
355 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Tuki
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 11/18/1989
-
paistab, et jorksile meeldib kakao http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...amp;#entry67746
-
mu ema on 170, isa on 184, mina olen 172 ja 19 aastat vana. Samas ei usu, et jõusaal selles süüdi on. Kuskil oli artikkel ka siin, et jõusaal ei pane kindlalt kasvu kinni, a ma ei viitsi otsida seda praegu
-
jõhkram? püstivõitlus on ikka käed-jalad, ma ei oskaks öelda, et jõhkram. Efektiivsem võib-olla selles mõttes, et MMAs on maasvõitlus ka peale püstivõitluse.
-
aga kuidas oleks 7-8 aastaste poiste emad meeste riietusruumis ? meil Kristiine judokeskuses peale väikeste põnnide trenni see on ka suht ebamugav.
-
ma mõtlen seda, et kui sa kangi korralikult korraks maha paneks, saad haaret kohendada ja ei pea tegema kergemate raskustega. Iseasi muidugi siis, kui ei jõuta ühtegi üles tõmmata haarde pärast.
-
segahaare + teed kergeid pause. Ma tean, et näiteks Alessandro teeb/tegi pausidega ja oli rahul. Paus võib olla täitsa nii pikk ainult, et haaret parandada korraks, see võtab ju väga minimaalselt aega ja on kasulikum kui kerge põrkega.
-
Argo Ader - osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel!
Tuki replied to Asjalik's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
sa ikka öösel magada saad pärast, kui suure valega sellise DVD võidad? Ma ei usu.. -
aga sõudeergomeetriga poleks valus? Oled proovinud?
-
Argo Ader - osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel!
Tuki replied to Asjalik's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
oleme aumehed! -
keskmiselt 2sek kohta 1 kükk? Pääris ulme
-
mul polnud nagu ka probleemi kükiga
-
"Külastajate küsimused" alamfoorum minema?
Tuki replied to Alexander Andrusenko's topic in Fitness.ee
mul veaks küll suunurgad nats kõrgemale, kui keegi tõsimeeli sellise küsimuse esitaks -
absoluutselt mitte kõik. Vaimukamad võiks alles jätta, kui foorumiskasutajatele see meeldib, et see foorum liialt tõsiseks ei muutu. -
kuigi teatud piirides võiks Alessandro huumorisoont omada Ma tean, et see postitus läheb ka kohe kustutamisele, aga ma pidin seda ütlema