Jump to content

Nesatur

Kasutajad
  • Sisu loend

    782
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

10 Natuke juba nagu teab midagi

Nesatur

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 01.01.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Viimase Profiili Külastajad

5 116 profile views
  1. Taavi Merisalu Blogi

    Vabandust spämmi eest, aga miks see vend selle video üldse üles pani, kui toob video alguses välja punkti "3. Slow, controlled w/o momentum" ja samas ise teeb just vastupidi, eriti 1. katsetuse puhul.
  2. Taavi Merisalu Blogi

    Nõup.
  3. Taavi Merisalu Blogi

    Sama tehnikaga nagu sina teed, tegin ma ka vabalt 10 praegu, tavaline kõhulihase harjutus ju. (Rahulikult ma ei suutnud.) Aga tee nüüd uus video nii, et ei anna peaga inertsi sisse, hästi kontrollitult. Või siis ära tee.
  4. Martinkink blogi

    Mis maale? Juba teine inimene ütleb Rakvere kohta, umbes, et "No kuidas maal ka elu on...":D
  5. Fred Vunk blogi

    Ainult siis saab, kui alumises etapis anda peaga hoog sisse, siis veab üles välja. Aga kui hästi kontrollitult ja aeglaselt teha, siis saavad ainult need, kellel on jalad raskemad, kui ülakeha , või siis väga tugevad kõhulihased. Eks peab Vähi käest uurima, kuidas temal. Mina igatahes ei saanud, aga mis välja tuleb, on see, et sinna punkti jõudmisest juba piisab, et kõhulihaseid treenida. Need üles välja, küünarnukid vastu põlve kõhulihaste tegemised on suhteliselt mõttetud.
  6. T-T blogi (+20)

    Hommikul lisa juurde müsli ja lõuna ning õhtusöögi prae kõrvale võid panna kodujuustu.
  7. Alternatiiv

    Eemalda need 2 harjutust ja lisa lendamisele seeria(2) või lisa ületõmme kavasse. Miks üldse 5 harjutust? 3-st peaks täiesti piisama.
  8. Toitumiskava

    Ei üritanud midagi tõestada ja ausalt öeldes ei ole varem Mark Hymaniga kokku puutunud. Lihtsalt tema tundub usutavam, kui anonüümne foorumi kasutaja. Lihtsalt mõtlesin, et äkki teised järgivad minu eeskuju ja toovad omalt poolt ka mõne viite välja.
  9. Toitumiskava

    Viskab vaikselt kopa ette see ilma mingisuguste vähegi usutavate tõenditeta jahumine siin. Googeldasin ise kiirelt natuke: http://drhyman.com/blog/2013/11/26/fat-make-fat/#close "A study that observed this would show a 100 percent correlation between these two events, but it would be wrong to conclude that you caused the sun to rise.Because of studies like this, we became sidetracked into believing that saturated fat causes heart disease. But in fact, we are now learning that sugar is the true culprit, not fat." So here’s the take-home message: Fat doesn’t make you fat. Sugar makes you fat. Vaevalt Mark Hyman mingi troll on, ja eeldada, et iga uus kasutaja, kes vähe teisel arvamusel on, peab kohe LPF(ei jälginud tema teemat tol ajal, kuna tehti maha siin korralikult, ja tundus, et ei tohi teda uskuda. ) olema, on natuke lühinägelik. Peace!
  10. Väga kiire seedimine

    Ah, mis sa üldsusega vaidled. Nad ei saa nagunii aru sellest, millest sina aru saad.
  11. Väga kiire seedimine

  12. Väga kiire seedimine

    Minu arust väga hea point. Pml peab sööma palju rohkem, kui aeglase ainevahetusega inimene. Aga eks see käib lihtsalt massikasvatamisega käsikäes. Kui tahad suureks saada, siis PEAB sööma palju, kuigi vahepeal mõtled, et äkki peaks maole puhkust ka natuke andma.
  13. Alakaalu jama

    Päris kirgi küttev teema siin jälle tekkinud. Natuke tahaks nagu uskuda. Intensiivne jõutrenn on mulle järjest rohkem meeldima hakanud, hoiab aega kokku ja lihas läheb kiiremini täis, aga 5 sekundit puhkust on natuke vähe, tõmbad pulsi lakke, ja siis üritad läbi lae minna... ? Siis tuleb mõni noormees, kes ei toitu kõige tervislikumalt ja süda ei pea vastu, tekib mingi tromb ja kõik. Toore liha söömise kohta - kui see oleks nii hea, nagu siin inimene väidab, siis oleks sellest juba ammu uudised ja suured jutud tehtud. Ja no oksele ajava limase liha söömine? Milleks, kui seda saab kuumtöödeldes maitseainetega maitsvaks ja hõrguks teha.
  14. Oskab keegi naiste fitnessi protokolli kommenteerida? Ühe vooru Kristina Koroljak võitis kindlalt, aga teises oli päris kehv. Ei tahaks uskuda, et ta vabakavas halb oli, samas vorm tundub pildil ka ju hea. ?
×