Jump to content

anduke88

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

anduke88

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  1. Treening ja kaalu langetamine

    Ok, ma nüüd panen mõne oma toidukava siia: Pole nüüd küll igapäevaselt identne. Söögid vahelduvad ja soojad söögid tehakse kodus kaalujälgijate raamatutest. Mõnikord kui meeles seisab joon ka rohelist teed. (EILE, pühapäeval) Päris kaalunud ei ole koguseid, aga: • Hommik: 0,1% kodujuust, 1/3-1/4 topsist; supilusikatäis 10% hapukoort; koos tomati, värske kurgi ja rohelise sibulaga; 2 käärdu leiba; natuke peale määrida Rama kohupiimajuustu maitserohelisega; 160ml(1 klaas) piima(2,5%); + säästu glasuuritud kakao kohuke 38g. • Vahepeal 1 õund, 1 pirn • Lõuna: 100g hautatud seakarbonaadi, 4 keskmist kartult, 10% hapukoor, toorsalat (kapsas, apelsin, õun jne), klaas piima, 1 leib. • Vahepeal jogurt(maasikamaitseline Selveri) ja müsli; apelsin • Õhtu: Tatrapuder(3spl kuvi tatrahelbeid valmistamisel) veega, 1 spl 10% hapukoort, 1 klaas piima, leib lumekrabiga • Õhtusnack porgand ja õun Lisaks pool tundi väljas kõndimist parajas tempos Täna: • Hommikul: Tavaliselt nii igapäev: tatrapuder veega, 1 spl hapukoort, 1 klaas piima, + täna veel 2 leiba lumekrabiga + kohuke • Vahepeal 1 õun ja müsli jogurtiga • Lõuna: Tavaliselt koolipäevadel tuleb selle asemele soe koolitoit. 4 kartult, 1 leib, klaas piima, kaalujälgijate põhiroast magushapu kanapada, tehtud raamatu koguse järgi: 120g tükeldatud kanafileed + ananass • Õhtul (6-7 vahel): Tavaliselt kas siis kodujuustu tomatitega, leib/sepik, piim jne või leib/sepik mingisuguse singiga + piim või õhtuti kaalujälgijate kartulisibulavorm. Kui kõht hakkab tühjaks minema, kasutan ka pool pakki lahjat magusat kohupiima vahelduseks. Tuleb ka kõndimine Siin siis koostatud see ülirange dieet, mida enam otseselt järgida ei saa, kuna ei söö juurvilju. Äkki leiate sinna mingeid asendusi. 2 a tagasi võttis ülihästi kuu ajaga maha(~10kg) ning hiljem tuli tagasi. Kaalujälgimisega tuli samuti topelt tagasi kui enam kogustest täpselt kinni ei pidanud ning tavatoidule üle minnes. H: 100g tatrapudru + maitsestamata jogurt; 100g lahjat kohupiima (sibulat, tilli, kurki, tomatit, soola 10% hapukoort); 1 tass kohvi L: 200g hautatud juurvilju; 115g kanaliha; 100g toorsalatit; 2 viilu sepikut meega; 1kl mineraalvett Õ I : 125g lahjat magusat kohupiima, 2 viilu sepikut meega, 1 tass kohvi Õ II: 150g tuunikala vees; 225g hautatud aedvilja (va kartul), 1 viil sepikut, 1 kl mineraalvett. Söögid olid kellaajaliselt ning viimane oli kell 9 õhtul. Koos pideva treeningu ja jõusaaliga.
  2. Treening ja kaalu langetamine

    Ei jah, tagasi hakkab kaal tulema siis, kui lased ennast juba veidikenegi lõdvemaks. Praegu on kaal langenud 4-5 päeva jooksul 2,1Kg. Seda natukene vähe. Oleks vaja kiiremini, nt kilo kanti päevas. Kuigi praeguse toitumisega pole näljas. Praegu teen ka nii, et pärast 6te ei söö õhtul, kui kõht tühjaks läheb, porgand näiteks kätte või puuviljad. Samas proovin liigutada iga päev. 2-3x ka olenevalt nädalas jõusaalis lisaks. Ma siin veel kirjutan oma toitumist üles. Eks ma lähiajal katsun siia postitada. Samas ma annaks ka oma selle ''ülirange dieedi''. Äkki oskate natukene parandada ning juurviljad millegi teise vastu vahetada. Aga millised harjutusi võiksin jõusaalis selle haiguse korral teha ning mida mitte ?? Äkki võiks selle teema hoopis liigutada küsi spetsjalistidelt teemasse? Seal nagu suurem lugejate arv, tuleb äkki rohkem erinevaid arvamusi, kommentaare, soovitusi.
  3. Tere Milline viis oleks kõige mõistlikum kaalu langetamiseks? Ma olen proovinud väga ranget dieeti, olen ka proovinud kaalujälgijate dieete. Samas ikka midagi tuleb maha, aga hiljem tuleb palju rohkem tagasi kui sai ennem maha võetud. Samas on ka probleem, et paljudest menüüdest erinevad asjad ei sobi, näiteks enamus juurvilju. Kuidas peaks ma ka jõusaalis treenima sel juhul? Eesmärgiks on mul kaalu langetamine, mitte lihaste vastupidavuse ja suuruse kasvatamine. Samas ei oska ma tegelikult jõusaalis õigeid harjutusi teha, kuna võin valede harjutustega oma seljale kahju teha. Nimelt on mul diagnoositud spondüliitartriit. Arstide poolt nagu keelatud hüppe ja põrutusharjutused.
  4. Kickbox Tartus.

    Isegi vana Klanni olija. Seal oli asi päris tasemel. Algajale soovitaks ka teinegi algaja kõrvale/kaasa võtta ning hakata omavahel harjutama. Sest algaja vs. teised... Sel juhul saab algajal raske olema. Ausalt öeldes piisas mulle 2 korrast kickboxist nädalas, samas sõin praktiliselt kõike ning kaal vaikselt langes ning lihased väheke paisusid ning vastupidavus suurenes oluliselt. Muidu käiks seal edasi, kui vigastuse tõttu enam ei saa. Vanusepiirangust pole seal juttugi, võid olla nii noor kui vana, kui ikka ei oska, tasuks algajate grupiga ikka liituda.
  5. Tänan Eks ma lähipäevil lähen uurin asja. On ka muidu teisi kohti veel, kust treenereid leida?
  6. Mida arvate paksudest?

    Tegelikult ei midagi. Eks igalühel oma maitse. Aga mul pole midagi ei paksude, ega ka piitspeenikeste vastu. Kuigi need piitspeenikesed, neid on kuidagi imelik vaadata vms. Vb suhtun sellepärast leebemalt, et endalgi paar raskemat lisakilo juures. Aga eks neid kilosid tuleb nüüd hakata raskelt põletama. Tegelikult ütleks isegi, et kõik on kinni vaid iseendas.
  7. Tere Küsiks targemate ning pidevate jõusaali huntide käest veidikene lisainfot. Põhimõttega kaalu lagetada. Nimelt huvitaks, kust leiaks häid jõusaalitreenereid, kes jagaksid õpetusi, kuidas mida täpselt teha jõusaalis jne. Huvitaks just TARTU. Mõnes spordiklubis või jõusaalis äkki selliseid inimesi on? Ning ka sellist inimest, kes koostaks hea toitumiskava nö vabaks ajaks kaalu langetamiseks ning ka treeningpäevadeks. Käinud Tartus küll Turu tänava spordihoones. Seal räägiti, et jõusaalis nagu treenerit ega ka toitumisspetsialisti ei ole. Sama lugu ka Alecoq Spordis. Ette tänades -e- Vabandan, kui teema valesse kohta sai, sel juhul võite liigutada
×