Jump to content

syncMan

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

syncMan

  • Tase
    Vaatleja
  1. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    203cm 122 kg 17a
  2. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    Pikkust 203 cm, kaal 120-125kg ja vanus 17.
  3. Kus saalis käite treenimas?

    Kehra Spordihallis:D Ajab asja 2ra kyll. Kuupilet 150.- ykskord 20.-
  4. Hardstyle

    Kuulan HS suht palju....samuti ka teisi liike<<< Trance, Hardcore jpt. Suht mitmekesine muusika kuulaja olen, samuti on plaanis tulevikus 2ra k2ija Qlimaxil.
  5. Lihase kiireks taastamiseks vajalikud abinõud...

    Ehk pöörduks teema juurde tagasi ja jagaks mulle tilluke tarkust.
  6. Lihase kiireks taastamiseks vajalikud abinõud...

    Millist vadakuvalku soovitate. Tai Kane Protein Nr One ´ist olen kuulnud häid lugusi, isegi Ott Kiivikas pidi tarvitama seda, aga samas ka negatiivseid lugusi. Lisaks on silma jäänud Whey 3 ja Whey +. Kreatiinist kui lisandist soovin veel hoiduda, sest ma usun, et toidust ma saan endale kreatiini koguse kätte. Glutamiinist ma eitea midagi aga uurin välja, ning betra-alaniin ei tundu ka veel kuigi tõmbav. Beeta alaniini vist ei ole ka mõtet mul, kes ma alles alustan toidulisanitega.
  7. Tervitus foorumlased. Mul on selline mure, et olen 2,03 pikk ja 125 kg raske. Tahaks end korralikult vormi viia ning veidikene rasva põletada siit ja sealt. Olen tegelenud jõusaaliga juba 3 aastat, käsipalliga märksa kauem. Seda siiski mitte aktiivselt. Nüüd on aeg käes hakata tõsisemalt pumpama, on aega raha ja võimalust. Jõusaali kõrvalt tegelen veel käsipalliga. Jõusaali teen 4 korda nädalas ja käsipalli 2 korda. Vahest juhtub ka nii, et kaks trenni korraga päevas. Treeningkavadeks on mul hetkel Ott Kiivika koostatud kaheks jaotatud kava mis leidub ka Fitnessi portaalis ja mõne aja pärast on plaan hakata pommitama ka N.Liidu jõutõstjate kava. Toidulisandeid on plaan kasutama hakata paari kuu pärast. Kas keegi oskab midagi soovitada mis on hea lihase taastamise seisukohal, kuna trenne nädalas on palju. Vastajatel, kellel plaan oma postituste arvu tõsta sellega, et öelda, et sul pole veel toidulisandeid vaja võiksid parem postitamata selleks korraks jätta kuna ma tean mida ma tahan ning plaanis on ka osta, seega sooviksin head nõu toidulisandite osas. Kui on veel tahtmist anda kellelgi proovimiseks või näitamiseks ka mõnd head jõusaali kava oleksin ka selle eest tänulik.
×