Jump to content

Max313

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

Max313

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev January 1

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Palun abi uurimustöö jaoks. Vastake ausalt ja põhjalikult nii täpselt kui oskate. Soovi korral võin saata pärast uurimustööd vastused teie meilile. Küsitlus on anonüümne. Suur aitäh https://docs.google....cHzsos/viewform
  2. Kuidas magate?

    1. Vanus? (a.) Sugu? 14 ja M 2. Milline eluviis? koolis peab istuma, aga peale kooli on väga liikuv 3. Pikalt tavaliselt magad? 8-9 tundi 4. Oled selle tundide arvuga rahul? jah 5. Kaua sooviksid magada? 9 tundi 6. Ümbritsev kodukeskkond? väikelinn 7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? mind ei häiri magamajäämisel miski, ainult vb tühi kõht 8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? mugav voodi, paras toatemperatuur 9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? mure 10. Milline oled unisena? ärrituv ja tusane 11. Milles töövõime langust unisena täheldad? suhtlemises 12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? magan võimalusel rohkem
  3. Eesti-Kanada sõprus kohtumine!

    Tglt oli apse mõlemalt poolt väga palju, aga see oli lume pärast. Päris tore oli vaadata, kuidas vabatahtlikud ja Pohlak poolaegade vahel lund koristas. Ma arvan, et kui oleks mäng olnud normaal tingimustes oleks võit ka rasekmini tulnud. Esimene poolaeg oli mõlemalt poolt ebakindel, aga teist poolaega suutsime alustada korralikult ja tekitada vastase värava all palju ohtlike olukordi. Saag tegi ründes päris head tööd. Hea mäng ja loodetavasti suudame me sellel aastal veel võita.
  4. Peksa saamine

    Ma soovitan just esimese löögi teha, kui sul on kamp vastas. Ja kui on võimalus näkku lüüa, siis ikka kohe vastu nina anda. Muidugi on hea veel vahelihasesse lüüa.
  5. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    Noh mina võin ausalt vastata, et ma tegin kehalise kasvatuse tunnis 15-16, ilma jõnksuta. Käed olid õlgade laiuselt. Kaal:65 vanus:13.
  6. Sorry. Ei jõudnud lõpuni vaadata.
  7. Keegi oskab öelda, mis on laulu nimi selles videos?
  8. Kiirelt jõud kahaneb?

    Ma jään aastas 1-2 korda haigeks ,aga on olnud aastaid, kui ma üldse ei jää. Üks haigus on kindlalt 5-7 päeva. Vahest on palavik 39-40 kraadi vahest 37,5-38,5. Aga jõuga on nii, et kui mul on olnud selline kergem 4-5 päevane haigus, siis mu keha on rohkem taastunud ja ma jaksan asju hoopis suuremate raskustega teha. Võib-olla sellepärast, et mu keha on peale haigust 3 kilo kergem. Aga nüüd juhtus selline hull asi, et ma kaotasin kolme päevaga 5 kilo! Õnneks nüüd olen söönud korralikult ja kaalu hakkab veidi juurde tulema.
  9. Kindad

    Igast spordipoest peaks saama.
  10. Tõstmise isiklikud.

    Ise olen 13 aastane ja surun rinnalt 60kg, aga ma arvan, et ma suudan ka 65 ära suruda. Pikkus on 175cm ja kaal 65 kg. Enne 14 sünnipäeva tahaksin ikka vähemalt 70 ära suruda ja sünnipäev on mul kolme kuu pärast.
  11. Millest mõtlete treeningu ajal?

    Kui ma sellest mõtlen, siis läheb kõht tühjaks ja ma hakkan kiirustama. Jõukas on mul üks sõber, kellele ema vahest helistab ja küsib, et mida nad õhtul söövad, siis tuleb küll hull nälg peale.
  12. Mul on siis selline küsimus, et kui tihti peaks 13 aastane poiss jõusaalis käima? Hetkel käin kolm korda nädalas ja kavad ei ole pikad. Esmasp teen rinda, biitsepsit, triitsepsit. Rinnale teen tavapingil kolm seeriat ja kaldpingil ka kolm seeriat, biitsepsile ja triitsepsile teen neli seeriat ühte harjutust. Kolmap teen jalgu. Säärele, reiele ja reie tagaosale ja kõigile neli seeriat. Reedel teen selga,õlgu, biitseps, triitseps. Biitsepsit ja triitsepsit teen sama palju nagu esmasp ja õlgadele teen kuus seeriat ja alaseljale ning ülaseljale, mõlemale teen neli seeriat. Kõhtu teen esmasp ja reede kolm seeriat. Enamustel asjadel on kümme kordust ühe seeria peal ja paljusid asju teen max raskustega, kangi teen ainult kergemalt, kui ma suudaksin. Kas see kava on liiga kerge või teen ma osa asju liiga palju?
×