Jump to content

Änx

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Änx

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 24.10.1983
  1. Põlveprobleemid

    Kas sa arstile ka oled oma muret kurtnud? Kui põlveliigestes probleem, siis söö glükoosamiini (ArthoStop Plus või tavaline Glükoosamiin). Ja BP-s võid asendada väljaasted kükkidega, siis on raskus põlvele väiksem ehk siis ühtlasemalt jagunenud.
  2. krambid säärelihastes

    Minul olid säärelihastes krambid just öösel magades ja samuti ujudes. Ma ise pean põhjuseks seda, et ei söönud piisavalt mitmekülgselt. Eriti vähe sõin just liha, juurvilju sõin, aga valik oli suht kitsas. Normaalse reziimi taastudes krambid kadusid.
  3. Strippaeroobika

    Coralis oli mingi teatis üleval, et märtsist tuleb latiino-strip aeroobika. Ma mõtlesin küll, et läheks vaataks üle, mis see endast kujutab.
  4. uus haigus ortoreksia

    Järjekordne moehaigus. Nüüd pole enam pop olla lihtsalt peenike, vaid lisaks sellele peab sööma ainult "tervislikku" toitu!! Nõrgema psüühikaga inimesed ja need, kes põhitõdesid toitumisest ei tea, võivad suurest hasardist minna äärmustesse.
  5. Teen 3x nädalas trenni (jõusaal+30-40 min rattasõitu) ja soov ka paar kilo alla võtta ning end vormi saada. Kui trennipäev ei ole, söön u 3 korda päevas ja õhtusöök kuskil 19-20 aga trennipäeval õhutsöök hiljemalt 19 ja siis peale trenni dietmixi segu piimaga. Kas peaksin sellele lisaks veel midagi sööma peale trenni, kuigi isu ei ole? Või saan kõik vajaliku sealt kätte?
×