Jump to content

sa1m0n

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sa1m0n

  • Tase
    Vaatleja
  1. Väga lihtsalt ja arusaadavalt seletab lahti, miks kolesterooli rikaste toitude vältimine on tolmu vaiba alla pühkimine. Artikkel asub siin: http://www.sott.net/article/242516-Heart-Surgeon-Speaks-Out-On-What-Really-Causes-Heart-Disease Postitage arvamusi. Eriti huvitab, kas ROtter kiidab heaks
  2. Vajaks abi :)

    Soovitan sul lihtsalt toitumine korda ajada, kuna lihased pole sul kindlasti nii suured, et neil oleks vaja neid tohutuid valgu hulkasid. Selle proteiini asemel telli endale parem siit toitumiskava... Ja et sulle asi paremini arusaavaks teha, siis proteiin on valk, seesama vadakuvalk, mida sa saad toidust, ainult et pulbrikujul.
  3. Vajaks abi :)

    Ah, et valk pulbrikujul on solk? Ja päris päevast päeva kohupiima ka näost sisse pole vaja ajada... Kõik nii taimne, kui loomne peab olema tasakaalus. To PokerFace: See foorum on informatsiooniga paksult küllastatud. Loe, uuri ja hakka kasutama toidulisandeid siis kui sa TEAD asjast midagi.
  4. Kreatiin

    sa võid selle 300g kreatiini ka endale korraga sisse ajada, impoks sa ei jää, aga WC'sse võid siis küll ajalehe kaasa võtta...
  5. Mida soovitate hommikuks süüa?

    Nojah, Tavaliselt söön hommikuks taldrikutäie putru(neljavilja helbed) , siis sinna peale panen 100g~ rosinaid ja topsi jogurtit(400g) Kõrvale võtan 700ml piima ja veel paar saia ka meega. Nüüd kavatsen veel 5 muna( 3 kollasega) juurde panna.
  6. Fitness USA tänavatel.

    saab küll
  7. SÜNNIPÄEVAÕNNITLUSED MAREK KALMUSELE!

    Palju õnne !
×