Jump to content

Kops

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

5 Neutraalne

Kops

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.05.1981

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Proovisin ka seda võistlust enda lõbuks kaasa teha. Eesmärgiks ei olnud mingit kohta saada, vaid ennast proovile panna. Olgu nii palju lisatud, et enam kui aasta jooksul pole üle saja kilo üldse turjale võtnudki kuna möödunud aasta novembris murdsin enda selja diski. Nädal vähem kui pool aastat oli trennist paus ja alates mai kuust alustasin trennidega uuesti põhimõtteliselt nullist. Veel eelmisel nädalalgi olin sunnitud seljavalu pärast trenne vahele jätma. Enda sooritust kommenteerides ütleks, et jalgades oli veel piisav varu, et 4-5 korda kükkida (kükkida oleks jõudnud ka rohkem, kuid ajalimiiti poleks see enam mahtunud), kuid meeletu valu kuklas oli see, mille pärast kangi ~15sek. enne lõppu ära panin. Lõpus oli enesetunne ikka väga halb ja pea oli veel ka järgmise päeva hommikul valus. Ka jalad olid pärast valusad ja annavad ka praegu veel korralikult tunda, kuid see ei ole selline valu, mida taluda ei suudaks. Lõppkokkuvõtteks ütlen, et enda sooritusega jäin enam kui rahule, sest esialgu arvasin, et üle kuuekümne korra ei tule kindlasti. Kaunist jõuluaega!
  2. Nädalavahetusel sai kahe päevaga 111km ratast linnas vändatud, millest 66km sõitsin eile. Siit ka põhjus, miks tänane jalapäev trennis vahele jäi. Ehk on homseks jalad veidi "pehmemad".
  3. Täna oli plaan trennis ülaselga teha, kuid alaselg andis täna endast märku ja nii tulebki tänasest trennist suu puhtaks pühkida Ju ei sobi mulle kaldpingil alaselja treening, sest eile oli see viimaseks harjutuseks. Kahju, sest oli lootus tänast trenni koos meie suure juhi ja õpetaja Otiga teha, kui ta muidugi oleks mind seltsi võtnud.
  4. Pühapäeval sai viieste kordustega kükke tehtud. Kõigepealt tavaline kükk ja siis hack-kükk, kumbagi viis seeriat. Küki raskused on mul küll väga väikesed, sest 150kg tavalisel ja 180kg hackil ei saa suureks raskuseks pidada (Ott oleks hea meelega mulle kohe 180kg tavalise küki kangile pannud), kuid esmaspäeval oli jalg nii valus, et jätsin enda planeeritud säärte seeriad ära. Eile läksid ka jalad paiste ja paistetus püsib siiani. Enda peas tekkis see peale küsimus, et kuidas on võimalik justkui väikese raskusega ja lühikese kordusega jalg sedasi ära tappa?
  5. Alustasin ise ka aastaid tagasi kodus treenimisega. Sai pink, kang ja kettad Lasnamäe korterisse soetatud. Kuid niigi väike tuba muutus sellega üsna raskesti läbitavaks. Sellele vaatamata sai sedasi kolm aastat trenni tehtud. Lõpuks sai tehtud otsus jõusaalis käima hakata. Tänase trenni tulemusena on vasak säär üpriski valus, ka väike verevalum on sinna tekkinud. Kusjuures säärte treenimiseni ma ei jõudnudki. Põhjuseks oli liiga tugevalt kinni tõmmatud sidemed hack-küki ajal. Ehk siis kui tavalise küki ajal võib sidemed korralikult kinni tõmmata, siis hack-küki ajal seda teha ei maksa. Ehk õnnestub mul homme säär ära teha.
  6. Saatsin sulle juba esmaspäeval pildid ära. Kas sa ei saanudki neid kätte? Postitasin nad jevgeni91@gmail.com aadressile. Aga saadan täna uuesti mõlemale aadressile. Võin ka omalt poolt kinnitada, et karastamine parandab vastupanuvõimet haigustele. Kuigi ise olin eelmine nädal haige sain palavikust paari päevaga lahti. Paar aastat jäi talvel karastamine vahele ja siis olin vähemalt nädal kodus palavikus pluss nädala pidin lisaks trenni vahele jätma, et organism taastuks. Teine positiivne aspekt karastamisel on see, et enam ei külmeta sõrmed ja varbad nii kergelt ja keha üldine külmataluvus paranes. Ma ei tea, kas võib see olla paranenud verevarustusest? Lisan ühe pildi, mis on tehtud aastal 2003. See on mõned aastad enne seda kui ma jõusaalis käima hakkasin. Karastama hakkasin ennast 2002 aastal ehk siis kümme aastat juba sellega tegelenud. Täna sai poes käidud ja natuke süüa ostetud.
  7. Veel paar pilti pühapäevasest ühistreeningust.
  8. Ott tegi täna aeroobset - käis lindi peal jooksmas. Olevat tugev vastutuul olnud. Meie säravad staarid: Liis, Zenja, Aire
  9. Alustuseks üks trenni video ka minu poolt. Zenja negatiivne surumine
  10. Kas keegi 24 juuni Revalis trenni teeb?

    Kardan, et sel ajal alles magan
  11. Tere. Kuna endal praeguste plaanide kohaselt on 24 juuni raske jala päev, siis mõtlesin uurida ennem, kas keegi veel peale minu sel päeval Revalis treenib, et saaks küki ajal julgustama tulla. Muudel päevadel pole probleemi selleks kedagi leida, aga 24 juuni on äkki saal tühi Vabandan kui teema vales kohas.
  12. Minule tundus selle neiu kiljatusest, et ta sai vahepeal orgasmi ja siis veel ühe ja veel ja veel ja veel....
  13. Lisan omaltpoolt mõned pildid kuniks fitnessi galeriisse korraliku kvaliteediga pilte laetakse. Hr. Tarul oli võistluse algfaasis selg täeisti olemas, kuid lõpupoole kadus kahjuks ära.
  14. Paneks ennast kirja kell 18:15
  15. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    See, et Natalial on seljalüli paigast ära on küll jama Kuidas ta sellest aru sai, kas tal on ka varem sellega probleeme olnud? Loodan, et saab vähemalt poseeritud nii, et selg väga ei piinaks. Tervitused meie sportlastele ja loodame häid kohti.
×