Jump to content

Zaany

Kasutajad
  • Sisu loend

    58
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Zaany

  • Tase
    Värske olija
  1. Parim Valgu pulber.

    OK Ostsin hera80, see kord vanilli. 30g hera80 + 40g malto6 + 20g trauben zucker + 400 ml vett = JUMALIK. Vanasti oli, et "käib kah" aga see segu on lihtsalt fantastiline. Ma võiks seda päev läbi juua, see on TÕESTI VÄGA HEA Soovitan ükskõik kellele vanilli herat (sorry, vana teema aga ma lihtsalt pidin )
  2. Poes müüdav forell/lõhe

    Jah, ma söön tavaliselt külma suitsetatud kala, ei ole mul kahjuks aega valmistada seda:P Kus ta sul küpseb ?
  3. Poes müüdav forell/lõhe

    Kus müüakse ilma luudeta ? Kas luid üldse pole ?
  4. Muusika

    The Stunned Guys - Raise Cain (Master of Hardcore 2007 Anthem) Kui on huvi siis Seda sorti muusika muidugi vabal ajal, trennis käib koguaeg Eye of the tiger
  5. Magus

    Ei ole üldse raske ju kooli toitu kaasa võtta. Kodujuust (ntx alma 200grammine), Banaan/Mandariin/Pirn, misiganes puu või juurvili, mingi tervavilja küpsis (Maxi grain ntx) Mul tavaliselt ongi 200g kodujuustu, 2 mandariini, 1 pakk Maxigraini ja 1 pudel vett. Teine võimalus on blender ja ruumi läheb veel vähem. Näiteks kohupiim/jogurt ja banaan ka sisse veel, blenderis ära segada ja valada näiteks kahte tühja FIT topsi (200ml mõlemad) Proovi, äkki leiad mingi teise koosluse, ma ei kujuta ette mida kodujuust blenderis peaks tegema, isiklikult ei taha proovida Vanasti (ehk siis kokku umbes 10 aastat) sõin koolis ainult juustusaiakesi, nüüd on hoopis teine asi kohe. Vahel harva võtan koolitoitu ka, kuid see on ka meil suht jama, portsioni hinna/suuruse vahe on naeruväärne. Meil üks tüüp ostab koolis mingi 8 tuplat päeva peale, naeruväärselt kallis ja ei saa ju kõhtu täis. Head toitumist
  6. Tattoo

    keda kotib milline välja näeb mingi 60 aastaselt, kui istub maal ja teeb väljas suitsu BTW tattoo tegemine on väga mõnus, nagu keegi siin ees kirjutas treeningu kohta.
  7. Tattoo

    täpselt
  8. Tattoo

    See on samahea küsimus, kui küsida mida annab sulle kulturism ja üldse sport jms. Mõnedele lihtsalt meeldivad tattood. Eriti tore oleks, kui kõik inimesed oleks täpselt samasugused ja erinevat maitset/stiili poleks. Teeb tõesti ilusamaks, mulle meeldivad näiteks naised kellel on tatoveering(sobiv muidugi). Võib tõesti enesekindlust anda. Ega ühest vastust ei saagi anda sellisele asjale. Miks osad tahavad saalis saada välimust, teised aga puhast rammu?
  9. Tattoo

    Ega ta nii oli jah, et jooksin suht kohe salongi Aga ma ei kahetse, kuigi ta võiks olla teistsugune, olen ikkagi rahul. Kunagi võiks oma nime näiteks Hiina hieroglüüfidega lasta kirjutada, või oma tähtkuju. Kunagi sai Tais käies ostetud sellised hiina kaelaripatsid aastatega, ja näevad tõesti ilusad välja. http://www.theartifact.com/images/4305.jpg , midagi sarnast. Leidsin ülesse kah selle, mis ma ükskord nägin. http://timotattoo.ee/tattoos/muud/muudtattood968.jpg
  10. Tattoo

    Kui meeldib tõesti, siis miks mitte teha. Ise tegin 15/16 aastaselt aga nüüd tahaks suuremat.. peaks kuidagi täiendama, aga ei ole mõtteid. Äkki peaks salongi minema, äkki osatakse seal ideid välja käia ?
  11. Lugesin seda ka ennem, proovisin kah, aga ei tekkinud seda effekti üldse, et lihas ära väsiks.. võiks seda nagu päev läbi teha. Samas paari core harjutust ma teen ikka Jalad rippes on ka väga tore harjutus, aga raske Mul hakkavad käed rippudes valutama, isegi kinnas käes .. Sellel tüübil seal pildil on väga geenidega vedanud.
  12. Suhkur

    Et kas siis niipalju traubenit on liiga palju ? Preagu plaanis osta malto6
  13. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    185, 71 ja 18 suht jama :D
×