Jump to content

siiim-

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

siiim- viimane päevavõit oli May 27 2014

siiim-'s oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

siiim-

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 31.12.1993
  1. Saaremaa V meistrivõistlused lamades surumises - juhend

    Kiidan võistluste korraldust ja kõike täna toimunut Orissaares. Superluks, et soojendust tehes pakutakse igast head paremat, Saaremaa kohukesi jne. Lisaks veel peale võistlust mönusat kooki ja külma piima. Ideaalne korraldus kohalike poolt. Kahju ainult, et võistlejaid seekord suhteliselt vähe oli kuid kõik kes kohal käisid jäid vast väga rahule. Tublid kõik, minu tänud korraldajatele ja järgmise korrani!
  2. Tahaksin tänada siinkohal võistlejaid, kes pakkusid suurepärast konkurentsi kòikidel etappidel eriti nüüd finaalis, kus konkurents oli meeletu, 4. Koha tulemus finaalis oleks olnud enamus etappidel esimese koha tulemus, mis annab veits aimu kui heal tasemel kõik oli. Kahtlemata ei saa jätta tänamata ka kohtunikke, kes olid küll karmid kuid õiglased. Au ja kiitust teile, et viitsisite ja jaksasite neid meeletuid kordusi ikka jälle ja jälle lugeda Respekt ka sponsoritele ja kõikidele teisele, kes Fitness5 meistrivõistlustele kaasa aitasid. Omalt poolt jäin väga rahule kõikide etappidega ja eriti finaaliga, kus oleks võinud küll 5 ala pealt kuidagi 2 punkti rohkem saada aga eks peab trenni tegema ja niigi sai oma isiklik rekord üle tehtud 13 punktiga pluss eesmärk täidetud, et eelmise aasta võitja(Alexi) lõpptulemus 146 punkti üle teha. Jään aga järgmisi meistrivõistlusi ootama ja edu kõigile, kes Rootsi pääsesid
  3. Fitness5 - Finaalvõistluse protokoll ja video!

    Väga kõva võistlus oli, kus esikoht jäi kuni viimase alani lahtiseks. Kõik võistlejad andsid endast maksimumi ja võib öelda, et kohati isegi rohkem kui maksimum. Eriti meeldis kogu võistluse juures see, et oli näha pealtvaatajaid, kes kaasa elasid ning samuti kõik võistlejad elasid kõigile kaasa. Kohtadest ei hakka rääkima, las kõik vaatavad protokolli kui see siia lisatakse. Omale kohati väike pettumus aga ega alati ei saagi olla parim nagu näha ja tuleb rohkem ja rohkem ikka trenni teha oma eesmärkide nimel, miski pole lihtne tulema... Aitäh kõigile võistlejatele, kes meeletut konkurentsi pakkusid kuni lõpuni ning loomulikult väga suured tänud võistluste kohtunikele ja võistluste maaletoojale Martinile. Tegemist oli elu kõige raskema ja pingelisema võistlusega ning auhinnad olid ka vastavad, pole kunagi nii suurt hunnikut valku ja muud kraami saanud auhinnaks. Kõik igati super ja emotsioonid võistlusest ainult positiivsed
  4. Fitness5 - Finaalvõistluse protokoll ja video!

    Korralikud tulemused ikka, Finaalis läheb korralikuks rebimiseks kõigil.
  5. Kuressaare Ametikool

    Umbes nii jah..arvan isegi et sinna lühem maa, treenin ise Salu juures, seal treeningkavad ja muud lisad..sinna saali 1,5km vms, et uuri vaata mis sobib kõige paremini : )
  6. Kuressaare Ametikool

    Mmm..ei tohiks maksta, vähemalt linnast väljas ühika jõusaal on tasuta, kipun arvama, et ka linnas on õpilastele tasuta kogu värk..
  7. Kuressaare Ametikool

    Jõusaal täitsa olemas ka siinses ametikoolis, kool on kaheks jaotatud, üks linnast umbes 5km kaugusel ning mõlemas on jõusaalid olemas..natuke pisikesed on, aga trennid saab vajadusel ideaalselt tehtud
  8. Tallinna Lahtised KV jõutõstmises

    Aitäh teile, kes videosi tegid ja neid ka üles panid : )... Loodetavasti tulevad ka pildid kuskile.
  9. Tallinna Lahtised KV jõutõstmises

    Ei tea mul ei ava seda linki. Ütleb ,et sellist lehte pole vms... Tegi keegi noortest ka videosi? ja kas kellelgi on pilte võistlustest?
  10. Rinnalt surumine 105KG

    http://silbaum.net/EJTL.html Seal enamus olemas..
  11. LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED

    Kui teil videod asjad olemas on siis võiks midagi kuskile ülesse ka panna. Saaks teised ka natuke vaadata mis toimus jms.
  12. Sinu tulemused?

    Vanus-16, pikkus 167,5 ,kaal hetkel 59. Surumine- 105 , varustusega 120 Kükk 145 - 190 Jõutõmme kitsalt 170, laialt 190(suvel sai viimati proovitud, praegu vigastus)...
  13. LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED

    Vabandused ,et nii hilja küll mainin aga kas on võimalik mind paigutada -65kg katekooriasse?
  14. Tõesti väga põnev ja pingeline võistlus oli!!...Aitäh korraldajatele ja võistlejatele, kes pakkusid põnevust iga sekund seal...Kui aga kellelgi pilte veel on siis pange aga foorumi või kuskile üles .
  15. võistlejaid kuidagi vähe sellise ürituse kohta kahjuks tõesti..Kuid kus neid pükse võiks saada, millega laval olema peab?.
×