Jump to content

undisputed

Kasutajad
  • Sisu loend

    880
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

undisputed

  • Tase
    Tegija
  1. Abi kava muutmisel.

    Tean, kelle koostatud see on ja arvan, et koostaja on piisavalt pädev, et sind aidata. Pöördu tema poole.
  2. Baasharjutused

    Ja millele su teooria tugineb. Proovisin mitu korda kunagi 5x5 kava. Põhimõtteliselt 5 -sest seeriast olid 3 suutlikuseni ja tulemused olid kiired kõrbema ja tolku midagi. Jõud hakkas alles siis tõusma, kui esimesed 4 seeriat olid tõesti ettevalmistavad ja kogu jõud oli suunatud viimasesse 5 seeriasse. 1-te lihasgruppi treenisin 2 korda nädalas, teen seda siiani. Kõigili on taastumine ja areng erinevad. Mis on õige ,mis vale, see tuleb katsetamise eksimuse meetodil endale ise teha selgeks. Sarge, sul peaks staaži olema küll juba, et teada, et 90 % inimestest võib kala süüa, kuid kindlasti 10% seda ei tee.
  3. Puukentsefaliit

    Tekkis veel mõte, et liiga madal kalorraz ketoosi ajal, võib tekitada sellise olukorra, kui valgud ja rasvad oleks piisvalt kõrged olnud, siis poleks sellist olukorda tekkinud ? On kogemusi kellegi ?
  4. Puukentsefaliit

    Lisaks veel, et tean 2 -te inimest suuremas kaalus, kes läksid ketoosi ja 2 -l aastal diagnoositi samad sümptomid 2 -korda. Suures kaalus ja loobusid süsivesikutest järsult. Diagnoos, puukentsenfaliit. Endal tekkis ka probleeb kilpnäärmega, parem kõrisõlm suurem kui vasak.
  5. Puukentsefaliit

    Täna vaatasin teist korda saadet, Kaalul on rohkem kui elu. Huvi hakkas pakkuma selline teema, et mõlemad saates oselanud iskud olid endale pookinud kuskilt külge puukentsefaliidi. Siit edasi minnes, siis selline arutelu. Olen proovinud ketoosi kolme korral. Esismesel läks hästi, teisel tekkis imelik tunne, peale teist nädalat läks enesetunne halvaks, lisasin süisivesikuid ja enesetunne taastus. Siis proovisin veel ühe korra, enesetunne läks jälle halvaks,kuid siis mõtlesin, et äkki üleminekuperiood. Kuid asi läks peale kuud ikka halvemaks. Läksin perearsti juurede, diagnoos oli puukentsenfaliit. Mul on elus olnud 2 x puuk. Mõlemad korrad olid puugi poolt puretud kohad üli-tundlikud. Kui nüüd puudusid täiesti sellised sümptomid. Vaatasin täna saadet 1 silmaga, ja jäi kõrvu, et treener pookis kõik süsivesikud välja põhimõtteliselt. Siit ka siis teooria. Et kas järsk süsivesikutelt mahaminek, võib tekitada organismis nähud, mis vastavas sümptomitele, nagu puukentsenfaliit ?
  6. Ühe leibkonna inimeste erinev toitumine

    Milles see küsimus on, kas mees ei oska endale süüa teha? Või on kodukord selline, et naine peab voodis olema nagu L......s, köögis nagu Kokk .....jne.?
  7. Kust algab ?

    Kust algab löök ? Jalg, trapets, õlg, rind, triitseps...... ?
  8. Fitness Modell 2011: tulemused ja videod!

    Lause " Ma toitun tervislikult" pole mulle kunagi meeldinud. Paljude suust seda juba kuuldud on, et toitun tervislikult, kuid siis ikka 100 häda. See ei tähenda veel, et toitutakse õigesti. Nagu jrx juba ütles, siis hetkel tundub olevat probleem rasvadega.
  9. Maksaensüümide tõus

    Hetkel rohkem infi pole, kui nüüd mööd ei pane, siis äkki oli see GGT üle 120
  10. Oskab keegi öelda, millest võib tuleneda maksa ensüümi näidu kõrgenemine. Kas selleks võib ka olla liigne kohvi tarbimine ?
  11. Oled Joogijogurtid proovinud. Mul ka piimaga jama, kuid jogurtit kannatab. Joon söögikordade vahele klaasi. 1 L umbes 1000 kcal.
  12. Kehatüüp / kehatüübid

    No kui võrdled enda pilti olevate piltidega, siis on ju selgelt näha, et ectomorph.
  13. Weight Gain

    Pane kaneeli, see peaks aitama
  14. Hantlid

    Keegi teab, kust on võimalik käsimüügist osta hantlivart alates 40 cm pikkusest
  15. Munade kohapealt segadus

    Ma sõin terve aasta 7 muna koos kollasega, ja kontrollisd öeldi, et noormees, te elate igavesti
×