Jump to content

pkwild618

Kasutajad
  • Sisu loend

    256
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

pkwild618

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 08.01.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Kontakteerumise viisid

  • Skype
    herretamm
  1. Ülikond jõulisele kehaehitusele

    Tehasepoodidest võib häid asju odava hinnaga leida (siis need tooted, millele pole poe üüratusuurt vaheltkasu otsa pandud, aga muidu tehasest tulnud uued tooted). Sain 6 korda odavamalt oma eelmise ja viimase ülikonna (materjal muideks nähtavalt kallim, kui tavalised ülikonnad poes) (kuna see jäi väga ruttu väikeseks, ratsutan praegu customiga ) Mudel loomulikult kõige lühem, mis võtta oli, sest kippusid ka pikkuses pikaks jääma selle numbri juures.
  2. Jõusaali tolad...

    Kõik, mis Te jõusaalis teiste asjadega tegelemise kohta olete öelnud, on vale, sest Cosmos kirjutati, et: Saa raisatud tundidest kasu Usu või mitte, aga su pööraselt kiires päevas on ajahetki, mida sa tegelikult täiel määral ära ei kasuta — näiteks kui oled jõusaalis trenažööril. Muuda need argised hetked kvaliteetajaks, millest nii väga puudust tunned, soovitab Vanderkam. Nii et suhtle seal oma töökaaslasega, et tööd lõpuni viia, või klapita trenniaeg boyfriend’i või sõbranna omaga — koos on lõbusam sportida.
  3. PIHITOOL

    Olin argipäevad kodus. Eile käisin sugulaste juures katsikul ja täna õpetasin kolm tundi ühte trumminoote lugema, külmas saunas. Mõtlesin homme kooli minna, aga näed kutsusin palaviku tagasi.
  4. Uskumatud tegelased

    Pole kindel, kui vana videoga tegemist või kas see siit läbi on käinud, kahtlen selles. Kuna YouTubest antud videot ei leidnud, pean kahjuks piirduma Facebooki lingiga. https://www.facebook.com/video/video.php?v=...72&comments
  5. 2 muna + õlu

    Eriti hästi hakkab see lihastele siis, kui seda sama kaloripommi naisele iga õhtu anda.
  6. New in bodyweight training

    To jrx: Ja mis ma siis valesti ütlesin selles lauses? Selline tunne, nagu sul oleks mingid rämedad lapsepõlvetraumad ja nüüd käid ja virised kõigi kallal. Mees, jumala rahulikult võiks rääkida, kui sa sellist jama ei hakkaks ajama. Tegelikult sa räägid üsna agressiivselt. Ja btw: need lapsepõlvetraumad ei oleks niikuinii minu põhjustatud. Mitte ma ei aja jäärapäiselt mingit asja, vaid sa koguaeg muudad enda tekstis minu jutu täpselt vastupidiseks. Sa ei loe üldse.
  7. New in bodyweight training

    Polegi öelnud, et see nii on. Kogu see jutt hakkas pihta selles, et mina ütlesin, et minu eesmärkidele ja vajadustele vastab keharaskusega treening rohkem, millega ei olnud paljud nõus.
  8. New in bodyweight training

    Mulle tundub, et sa ise ajad mingit pada siin. Ajad ühte, ajad teist, ajad kolmandat. Kokku tuleb neljas. Ja mille kohta siis täpsemalt teadusilikku materjali on? Et mulle oleks vaja rohkem jõusaali, mitte keharaskusega treeningut? Kuskil raamatus ütleb, et Rasmuse eesmärk on end jõusaalis hästi tugevaks ajada? Saad aru mees, mul pole seda pauku vajagi. Mida ma teen selle pauguga? Vastupidavust on vaja, mitte seda pauku. Kui ma jooksen, siis pole tähtis, kas mu kiirus on 10km/h suurem või mitte, kui ma selle suurema kiirusega niikuinii ei jaksaks pikka maad joosta. Mida ma teen selle pauguga? Sa võid endal löögi ka ei tea kui tugevaks treenida... Tänaval pole sellest ikka midagi abi. Teed paar lööki ja vajud kokku, oledki läinud. Teine mees tahab jookseb lihtsalt eest ära. Jaksad võibolla järgmise tänavani taga teda ajada, vajud jälle kokku.
  9. POSTITANTS OLÜMPIALE!

    <oO.Oo> Olümpiakomitees on järelikult mehed.
  10. New in bodyweight training

    Ma pole öelnud, et mõlema kombinatsioon on halb. Aga ma ei leia, et raskused peaksid dominantsed olema treeningus. Kui ma tahan jaksata näiteks palju kätekõverdusi, lõuatõmbeid jne teha, siis suure raskustreeninguga jääb see tulemus tulemata. Ja tegelikult - kehatreening ja kangitreening ei ole täiesti eri asjad, aga nad on siiski erinevad. Kangitreeningus - kui sa tahad vastupidavust treenida ja paned endale lisaraskuse külge, siis ta kurnab tegelikult su liigeseid rohkem. Sa jaksad harjutust teha ka vähem kordusi, mis tähendab, et sa ei treeni nii väga vastupidavust. Kui sa teed ühe korra lõuatõmbe nii, et sul vedeleb ketaste näol küljes oma keharaskus - see ei tähenda, et sa jaksad kohe teha 100 või 200 lõuatõmmet järjest. Niisamuti kui sa teed 100-200 lõuatõmmet järjest ei tähenda, et sa jaksad teha ära ühe, kui teine keharaskus kaasas vedeleb. Ja maksimum jõud oma kehakaalu juures küll, aga mitte ainult nii, et nüüd on maks jõud ja kõik. Seda jõudu peab jaksama rakendada järjest pika aja. Kui sa just ei tee hetke tööd (nagu kettaheide jne, kus üldse vastupidavus nii tähtis pole), siis sa pead rakendama võimalikult suurt jõudu pika perioodi jooksul. Sellepärast ei ole ainult sellest kasu, kui sa lihtsalt oma kangi seal mõni kordus seerias tõstad.
  11. New in bodyweight training

    To alessandro: Sellepärast ma panin sõna ilgelt ja ilgelt tugevaks saamiseks on vaja palju massi. Sellisel puhul ta võidaks ainult kehavõitluses, aga mujal toimuks väike ... mitte taandareng, aga vähenemine. Kiirendus ja kiirus on siiski veidi erinevad asjad. Raskel mehel võib küll hea olla kiirendus, aga mitte nii hea tippkiirus. Jõusaali treeninguga sa siiski (kui välja arvata trenažöörid) ei treeni enda keha kasutamist nii hästi. Kui sa tahad, et sa jaksaks kaua joosta või kaua hüpata, siis sa jooksed või hüppad kaua. Kui sa tõstad suuri raskusi, siis sa paratamatult ei jookse või hüppa ikka eriti kauem. Kui sa teed kükki või tõmmet suure raskusega jõusaalis, siis sa ei arenda oma keha vastupidavust nii palju, kui joostes või hüpates. Mul pole igapäeva elus vaja, et ma jaksaks hüpata ühe korra 2 meetri kõrgusele, vaid et ma jaksaks hüpata 100 korda ühe meetri kõrgusele. Piltlikult öeldes. Ja kui võtta täiesti esialgne jutt, siis mina ütlesin, et mina eelistan keharaskusega treeningut, kuna leian, et see annab mulle väljaspool saali rohkem. Ehk siis mul pole kasu sellest, kui mul on tugevad lihased, vaid pigem treenin neid kiiremaks, vastupidavamaks ja paindlikumaks. Suure plahvatusega ma saan küll kiirendust, aga igapäeva elus on mulle vajalikum vastupidavus. Ja siinkohal ma rääkisin enda isiklikest vajadustest, kui siis tuldi ütlema, et minu isiklikud vajadused siiski pole sellised.
  12. New in bodyweight training

    To jrx Mis asja sa ajad? Kulturism ja jõutõstmine EI VÕRDU jõusaaliga!!! Need on omaette alad ja ma ei võrrelnud mitte jõutõstmist ja korvpalli, vaid suuri muskleid vs väiksemaid muskleid! Ja kergejõustiklased, kellele ei ole tähtis võimalikult suur jõud absoluutskaalal, vaid võimalikult suur võimalikult väikese kehakaalu juures, ei treeni jõusaalis samal eesmärgil! Nendele on jõusaal kõrvaline! Sprinteritel on vaja harjutuste nimekirja jõusaali harjutustest ainult kolme, ülejäänud on kõik väljaspool jõusaali. Jalgpallurid ja ka teiste spordialade esindajate põhilava on nende spordiväljak, mitte jõusaal! Ja lisaraskusega ei saavuta alati midagi! Jalgpalluril pole kasu, kui ta end ülekere ilgelt tugevaks mätsib. Ta ei saavuta sellega midagi! Jalgpalluritel peavad küll olema tugevad jalad, eriti sääred ja vastupidav ülenisti, aga vastupidavust ei arenda jõusaalis. Kui sul on vaja, et sa jaksaksid kaua joosta, siis sa ei lähe kükkima, vaid jooksma! Selliste spordialade esindajad treenivad end jõusaalis raskustega vägagi piiratult, aga ei pumpa, nagu kulturist või jõutõstja. Arvad, et 150-kilone mees püüaks kinni 70-kilose mehe? (arvestusega, et nende treeningtase on võrdne ning rasvaprotsent mõlemal sama) Ausalt mees, sa ajad täielikku jama! Ma olen öelnud.. 3, 4, 5... ei tea mitu korda, et ma pole öelnud, et need mehed ei käi jõusaalis! Aga nendele meestele pole jõusaal peamine! Ükski jalgpallur, korvpallur või maratoni jooksja või sõudja ei tõsta sul 5 korda nädalas korraliku aja rauda. Muidugi käiakse paljudel spordialadel jõusaalis, aga vaata ka mees, mis raskustega või mis harjutustega nad tegelevad. Aa ja muide, kükk ja jõutõmme jne ei ole kohe üldse liigestele koormavad harjutused, jah? Või vähemalt arvad nii sina.
  13. Kõikvõimas KÜKK

    Lunge ongi väljaasted. Ma ei tea, kas sa mõtled päris seda, aga lunge on see, kus astud ühe jalaga ette kuni põlv on 90-kraadi all, siis tagasi ja siis teise jalaga ette.
  14. Kõikvõimas KÜKK

    Sprindi kohapealt nii, et raskustega harjutuste osas piisab kükist, hantlitega lungest ning hantlitega step-up -ist (astmele ja astmelt maha astumine).
  15. New in bodyweight training

    Esiteks: tehnikat nad ei treeni jõusaalis. Arvad, et Coleman või Murumets heidavad ketast 70 meetrit? No way. Selleks, et tehnikat treenida, tuleb teha seda, milles on vaja heaks saada. Jõudu on neil vaja, aga jõusaal on ainult abivahend. Põhiline on see vahend, millega nad võistlustel on. Ja kui su eesmärk polnud solvata, siis sa oleksid võinud ise mõelda, mitte hakata kohe süüdistama! To haubits: Well, mitte alati. Alati ei tahagi inimene hakata konkreetselt mõnes spordialas midagi suurt saavutama, vaid lihtsalt end füüsiliselt paremasse vormi viia. Ja siinkohal toidab see väga hästi. Ma arvan, et neid harjutusi keharaskusega, mida jaksavad vaid üksikud inimesed teha, on küll ning ka nende tegemine on tegelikult juba suur saavutus, kuigi neid üksikuid harjutusi ei liigitata alati suuremat sorti spordiala alla. See, kui öelda, et tee tagurpidi salto ja teed silmad ette ei tähendagi kohe seda, et sa teed rahva ees tagurpidi salto ja rahvas imestab! Pigem on siin mõeldud erinevaid taolisi trikke kehaga. Ühes teemas siin (Kulturismi alafoorumis?) on videod ka sellistest ja mind paneb see ausaltöeldes veidi rohkem vaatama, kui suured musklid. Mitte, et see tundub minule suurem saavutus, vaid lihtsalt huvitavam. Ja peale selle - kui sa juba suur kulturist oled, siis pigem vaadatakse sind lihase koguse pärast, mitte sellepärast, et kus saaks nüüd selle lihasega voodisse. Ja kui sa oled lihtsalt pühapäeva sportlane, kes on end heasse vormi ajanud, siis ei saa sa ju end kohe kulturistiks nimetada. Ühes videos, mis ma ülesse panin, oli ka üks 1.9-2m ja kaalult keskmise 1.75m jagu, ei saa ju sellist tüüpi kohe kulturistiks nimetada, kuigi lavale ta ju ronis. Kergejõustiklased tõesti teevad jõusaalitrenni, aga ma POLE ÖELNUD, ET NAD EI TEE, VAID ET SEE POLE NENDE PRIORITEET NUMBER 1!!! Kergejõustikus on võimalik väga palju ka ilma jõusaalita saavutada, erinevalt kulturismist või tõstmisest.
×