Jump to content

scubamonkey

Kasutajad
  • Sisu loend

    100
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

scubamonkey

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 25.09.1980
  1. Mida ma valesti teen?

    Jagan arvamusküsimust (pole aimugi kas selline sõna ek-s olemas on aga fees kommin nüüd vaid koos klaasi veiniga) Küll aga ei ole austet noor küsija täpsustanud kui kaua seda asja juba kõhult eemaldada proovitud on. Olen elav näide treenijast kes ikka sööb sousti ja kartulit, mis omakorda tähendab, et kõhulihast ei näe iial
  2. õlavarre närvipõletik

    Tere, Kahjuks pean kõiki, eelkõige küll iseennast, kurvastama, kuna kaldpingilt on raskuste surumine endiselt komplitseeritud. Mis puudutab nüüd lugupeetud Rotteri avaldusse, siis tegelt ka, käsi südamele pannes ma ei kahtle absoluutselt Audentese ravitsejate pädevuses, küll aga tekitab tuska see, et kange ravim, mis lausa peanaha ketendama pani ei toiminud karvavõrdki. Jah seda arvan mina kuna minu käsi ei ole kellegi teise küljes olukorrast ülevaadet andmas. Minu teadmised meditsiinist piirduvad sellega, et punaste ristide järgi sõites jõuab haiglasse- vähemalt välismaal oli nii (lugege kuidas soomes mannerheim mind lõi). Tahan ainult trenni teha, on seda palju palutud? Aga Rotten. Ole hea ja anna mõni soovitus- kas anda käele täielikult rahu, minna uuesti spordiarsti juurde, vaikselt võimelda..... Lugupidamisega Scubamonkey
  3. Palun asjatundjad ja targemad -AIDAKE!!!

    Minul oli selline lugu, et niikui mätas kuivaks läks tulid õlu ja šašlõkk (traditsiooniline, mis minu arvates on parim, sest seal on ka pekki). Kuna treening ei olnud sel hetkel just prioriteetseste tegevuste hulgas, lisandus paugust 5 kg.....ümber kõhu ja sealt kohe alla, kusjuures see ei olnud ei kaks -ega ka kolmpealihas. Aga jah. Mine trenni, telli Aktivistilt toitumiskava ja kusjuures mina avastasin (Ameerika eksole) et laps on eriti multifunktsionaalne treeningvahend. Loobi, tõsta, keeruta...kes ütleb et ei arenda..
  4. õlavarre närvipõletik

    Tere, Nagu te kõik tähele panite, siis olin sarnaselt alan b astardile foorumist mõnda aega eemal. Naiivne lugeja sai praegu tünga aga tegelikult salaja ikkagi lugesin teiste postitusi. Pinge on üleval okei okei- 5 kuud kestnud õlavarre närvipõletik hakkab ilmselt taanduma. Täna, pärast esimest tõsiselt võetavat trenni, on tuju jälle midagi kirjutada. Valu on taandunud. "Mis on õlavarre närvipõletik?" küsib noor lugeja värin hinges. Õlanärvi põletik väljendus selliselt, et kõik harjutused, mis olid kuidagigi õlavarrega seotud, tegid põrgu piina- välistatud. "Aaaga miks sa kükke ei teinud?" küsib noor lugeja innukalt. Isegi kükke ei saanud teha sest kangist oli tarvis kinni hoida ja pingutuse faasis tundsin ennast nagu hutu keda tutsi matšeetega kätte peksis (või oli see vastpidi). "Aga kas spordiarsti juures käisid?". Jah, Audenteses, kus kirjutati 20 p diklofenakki- ei toiminud. "Kas joosta said?" Ei saanud, nii kui käe järsult taha viisid, irvitas tige tutsi ja patsutas matšeetega peopesa. Karm aeg oli. Paranemise tõi ilmselt soe ilm ja treeningutest eemal olek (algul ikkagi ei leppinud ja väntasin läbi valu edasi). Samuti ei taha närv saada tuult. Jagage kogemust, kes sarnase asjaga hädas on olnud . Teeme MTÜ
  5. kas on miskitt??

    Paides on se tarbijate ühistu kauplus. Liimide osakonnas nägin. ETTEVAATUST ära näri seda koos kilega- kile on mürgine.
  6. Teie rinnahoidja suurus.

    Ükskord käisin ööklubis nimega priveeee. Ja oh üllatust, sellel tädil seal pildil, sedapuhku oli ta laval, värviti hemisfääre. Koheselt kangastus silme ette pilt, just see sama fitness portaalist nähtu ja ma mõtlesin erinevaid asju.
  7. kas on miskitt??

    söö aknakitti. Kahjuks ei oska soovitada kus seda imelist toodet veel müüakse.
  8. Tere, Tore on see, et Ader tegi tantsusaate ja sellele järgnevaga Eesti kulturismi arendamiseks tõsiselt võimsa hüppe. Kahju, et ta põrkas vastu dopinguskandaali, mis üli hea tulemuse praktiliselt nullis. Kuigi ka negatiivset reklaami võib teinekord käsitleda hea reklaamina (vaadake näiteks tõehetke seda samust), on paljudel tublidel keheehitajatel trenni isu oma iidoolite tõttu raugenud. Seni kaua kui on kommenteerijaid, selgitajaid ja asjasse huvi tundjaid see teema ei rauge. Positiivne on muidugi see, et film Halastamatu ja misiganes muutub järjest humoorikamaks. Lugupidamisega Scubamonkey
  9. Uue aasta lubadus

    My resolution is to get healthier while still destroying myself with alcohol and drugs
  10. jõusaal elektri tootjana

    Kas keegi on arvutanud, mitu kilo rauda ühe trenni jooksul liigutatakse. Eile liigutasin kokku......üle 5 tonni. Täna ei taha pastakatki liigutada. Kui päris aus olla siis tegelikult lastakse jõusaalides ikka roppu moodi energiat raisku..http://abcnews.go.com/Technology/SmartHome/story?id=5754828.
  11. Pingutus .

    Mees, sa digimuundud Ise täheldasin, et peale jalatrenni on võimatu teha harjutust plokitõmbedvastukõhtuistudes. Jalad värisesid nagu nagu vanal koeral. Sellest ajast peale teengi rindaselga ja õlgajalga erinevatel päevadel.
  12. Luu valus

    Tere, Kui vana sa oled, äkki kasvad?
  13. Veel naljade kustutamisest

    Tulidki tagasi. Normaalne. Peale naljade kustutamise(küllmateankessakustutajaoled) ei meeldi mulle see, et teed nagu jube asjaliku posti aga järgmisel päeval ei leia seda enam üles, sest lihtsalt ei mäleta vastavat rubriiki. Üldiselt lõhkusin eile jalad nii ära, et istuda eriti ei saa. Kes krt pani selle shokitreeningu artikkli üles.Tänks.
  14. Kas loomadel kutsutakse seda asja siis tungiks v? Ei saanud sellele sügise asjale pihta. Koerad on ju hetkel puht poolearulised või on se jõuludest. Ah mina ka ei tea. Ärme palun kliimateemat aruta see käib selgelt üle jõu.
×