Jump to content

Elavhõbe

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Elavhõbe

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.01.1977
  1. Küsimus rinnalihaste kohta!

    samad sõnad.
  2. Küsimus rinnalihaste kohta!

    tundub et jõudu sul on, aga rinnalihastel puudub mass. Kas teed ainult seeriaid 6 kordust? Kui nii, äkki siis peaks üritama veidi väiksema raskusega rohkem kordusi. Ehk rinnale massi juurde, küll siis hakkab ka joonistuma see alumine kaar. Käed ja õlad tunduvad ka tugevamad olema kui rind, kas teed rinnalt surumist tehniliselt korrektselt.
  3. Tegelt oli mul kõik see loogiline osa selge. Sõnastan veidi küsimuse ümber. Kuna massiperioodil kasvab ka rasva % siis kui kõrgeks siinsed mehed selle lasevad, palju jäetakse dieediperioodile alla võtmiseks. Mõte, kas ma nüüd 90kg pealt tõmban kohe massiperioodiga 110-120kg peale aastaga kaalu ja siis põletan 2-4 kuud mingi 10-15kg maha või on targem. Et tõmban 10kg juurde 3-4 kuuga ja siis 5kg maha 1-2 kuuga ja nii mitu raksu 1 aasta jooksul. Võib on see ka põhimõtteliselt iga inimese enda valida? kui nii, siis ikkagi, mida rohkem inimesed harrastavad.
  4. Küsin juurde, et kui pikad peaks olema massiperioodid ja kui palju siis juurde võetakse ja palju siis dieediga alla?
  5. Miks peab sinu laps jooksma iga päev 2-3km-t? Alustuseks vii sisse puhkepäevad.
  6. Saku õlu, parim enne möödas

    minu teada polegi ajaliselt see piiratud, ju ta siis enam ei kõlba üks hetk juua. Aga kui on kirjas, kõlblik kuni, siis on oht, et peale päeva võib su seedimise sassi lüüa. Ise sain kevadel Millerit kasti, mis oli kuu üle parim ennest ja pean tunnistama, et selline kahtlane sampuse või veini käärimise maitse oli juured, nii et ei jäänudki muud üle, kui jaanipäeval jootsin sõpradele õhtupimeduses sisse ja ise kallasin värsket õlut.
  7. ma pean Piirojaga poodi kylastama
  8. usun, et tuleb 3:1 BRASIILIA võit(see ei lähe arvesse), aga kuna seda juba nii palju pakutud ja äkki on sellel suurem auhind, kes pakub vähem populaarseid seise. SIIS MINU PAKKUMINE ON 0:0
  9. aidake tõlkida.

    suur kummardus. Ma lugesin välja, et kangreen ja kubemeni välja, alustada eemaldamist viimasest. tase ausalt, aplaus. Sain ainult mõnest sõnast aru, aga kui jutt ees, siis nagu meenutab kyll.
  10. Sa pole ainus, kelle sama pärast ma selle teema siia tegin? Uurides jõudsin järeldusele et kaks erinevt toitumist ja need tõed mis ma olin süsivesikute rikka toitumisega selgeks teinud on pea peale keeratud. Ytleme, et ega ei jää muud yle, kui tuleb mõned kuud proovida, eks siis näeb kus on minu jaoks tõde. Selle teema juures jääb õhku kysimus, kus on kõik suured tegijad oma arvamustega(Kiivika, Kalmus, Vähk). ???? Mis arvavad nemad sellest?
  11. Täna vastuste eest, tundub, et olen liikunud õiges suunas. Aga teate, et kui olen yritanud seda 1-2 nädalat juurutada, siis mu keha reageerib sellele. Esiteks öösiti ajab higistama, päeval hakkab ka kergelt palav ja nahk läheb rasuseks, nagu pubekas tagasi tulnud. Kas see näitab et ainevahetus kiireneb, ja kas need on normaalsed nähud yldse, või on midagi valesti.
  12. 1. Kui süüa 3 korda päevas, kas pean ka järgima, et 2-2.5g valku kehakaalu kohta. Arvutuse järgi ka kaloreid 3200kcal(kaalu juurde võttes), see teeb ju toidukorra kohta 65-80g valku ja 1070kcal. ?? Või mis on õige? 2. Päris täpselt ma ei tea mis on "BCAA-d ja essentsiaalsed aminohapped" aga arusaama järgi pole juttu süsivesikutest, kas peale trenni pole esmatähtis just valk+süsikas. Kas peale trenni söömist ei saa lugeda toidukorraks, siis tuleks ikkagi mul ju parima tahtmise juures neid 4. või ei tohi ma enam peale trennist toitumist õhtul süüa. 3. Kiudained? milla ma neid siis jõuan sisse süüa? 4. Sorry, kui lollid küsimused tunduvad, aga sellel teemal on nii vähe juttu, enamus on ju ikka hommikul süsivesikud ja mujal ka, aga mulle see ei sobi, kõhule hakkab liiga ruttu rasva kogunema. Või oskate mulle mingit kirjandust soovitada?
  13. Tere 1. Mitu toidukorda näeb ette selline toitumine, kas 5 on ok. Mis vahekordades tuleb valk/süsivesik/rasv päeva jooksul. Kas seda saab yldse järgida kui tahab lihasmassi kasvatada, või see on rohkem rasvapõletuse(kaalu langetamise) jaoks. 2. Endal selline toituminekava plaanis. Mis väga valesti? kaalun 90kg/rasva % 10-13 Hommikusöök 07.30- 200g kana hakkliha(18g valk 13rasv)+10-20g oliiviõli +100g tomtit+100 kurki. Kas midagi sellist on ok või tuleks lisada süsivesikuid. 11.00 200g rasvata kohupiima+10g oliivi õli. 14.00 lõuna- kanakoib või mingit liha(mingi 200g)+ salat+ väheses koguses kartulit või riisi. +200g keefiri 17.00 trenn, peale trenni olen tarbinud mass2, aga nagu olen põhimõtetest aru saanud, siis see on jama. Mida siis süüa? 21.00 õhtusöök siis jälle mingi valk+süsivesik.+kalaõli 3.Kas vabadel päevadel siis süsivesik yldse 0 lähedane. Eluviis(töö) on istuv. Kas väheste süsivesikutega suudab lihas järgmiseks trenniks ära taastuda? 4. Vastavad ainult kes seda teemat jagavad.
  14. PlanetSport

    Laksamise all pidasingi silmas seda, et jagad negatiivset arvamust ilma kommenteerimata. Ja kui küsitakse, kas palju rahvast ja kuidas treenerid, siis sinu argumendid ei olnud nagu otse teemasse. ok, aitab teemast. Preagu on küll teenindus tipp-topp. Rahvast sügis-talv-kevad kell 17.00-19.00 ikka on, aga ega ette ka ei jää, paljud käivad aeroobset tegemas. Ma pole poole aasta jookusl pidanud rinnalt surumise pinki ootama. Parkimisega on sellel hetkel raskusi, aga mitte võimatu. Treenerid? Eriti tugevat nime ei tundu olevat, aga algajale sobib kyll.
  15. PlanetSport

    Äkki põhjendad enne kui niisama laksad.
×