Jump to content

Loogiline

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Loogiline

  • Tase
    Algaja
  1. Kaal toidu kaalumiseks

    Kas keegi oskab soovitada poodi Tartus, kus on müügil kaalu, mis näitab u 1 grammise täpsusega ja max koormus kuni 1 kg.
  2. Trauben Zukerit

    Mis arvate, kas peale jooksu oleks Malto6 Trauben Zukeriga vajalik kasutada?
  3. Trauben Zukerit

    Nüüd oleks veel selline küsimus. Ma olen juba pikemat aega tegelenud jooksmisega, ega pole süsivesikuid ja taastusjooke tarvitanud. Jooksen selleks, et olla vastupidav. Kas nüüd oleks mõtet süsivesikuid tarvitama hakata? Näiteks Malto6 Dextroga või Dextro asemel kasutada Trauben Zukerit?
  4. Trauben Zukerit

    Millise leti juurest peaks suuremas toidupoes Trauben Zukerit otsima? Ma tean, et loll küsimus, aga siiski küsin. Ja kui keegi oskab Tartus soovitada mõnda poodi kus on müügil siis andke aga tuld.
  5. Toidu kord

    Räägitakse küll, et pead päevas nii 5-7 korda sööma, aga tekkis siis selline küsimus, et mida saab õigeks toidu korraks lugeda, et näiteks kui sa hommikul 3 võileiba sööd, kas see on siis juba toidukord?
  6. Aga kuda näeb siis trenn massi tsükli ajal välja? (korduste arv, puhkus seeriate vahel, raskused) Ja tahaks ka seda teada et kui käia 3 päeva nädalas jõusaalis ja teha iga päev samu harjutusi kas see arendab kiiremini või on sellisel trennil ka mingid eelised kui käia 3 korda nädalas jõusaalis ja teha erinevaid harjutusi iga päev
  7. ma ei ole ikka päris aru saanud missugune on treening massi tsükli ajal ja missugune jõu tsükli ajal. ma tean et jõu tsükli puhul on korduste arv väike ja raskused suured aga millised on nad massi tsükli puhul, sest kuskil lugesin et massi tsükli puhul on ka korduste arv väike. äkki aitate
  8. Aga kuda tuleks siis treenida kui rinalt surudes väsib ennem triitseps ära, kui rind õigelt väsima hakkab. Mis harjutused need oleks mida tasub ennem rinnalt surumist teha, et rinna ära suudaks väsitada.
  9. Kumba oleks massi lisamiseks etem tarbida kas http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=326 või http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=249
  10. laused on ise sellised: "See harjutus on suurepärane kogu õlavarre-kolmpealihase ülestöötamiseks" ja teine "See baasharjutus on suurepärane õlavarre-kolmpealihaste väljaarendamiseks" Mis on siis neil lausetel vahet?
  11. aga ma tahaks ikka teada Mis vahe on lihaste "väljaarendamisel" ja "ülesetöötamisel"?
  12. Kas seljale on peale jõutõmbe ka teisi baasharjutusi ja kui head on selja arendamiseks tõmbed plokil, ülalt kukla taha ja tõmbed plokil ,ülalt ette ja tõmbed plokil ülalt kitsa haardega. Kas ja õlgadele oskate ka baasharjutusi nimetada? Mis vahe on lihase "väljaarendamisel" ja "ülesetöötamisel"?
  13. Mis vahe on "väljaarendamisel" ja "ülesetöötamisel"?
  14. Kas seljale on peale jõutõmbe ka teisi baasharjutusi ja kui head on selja arendamiseks tõmbed plokil, ülalt kukla taha ja tõmbed plokil ,ülalt ette ja tõmbed plokil ülalt kitsa haardega. Kas ja õlgadele oskate ka baasharjutusi nimetada?
  15. Aga kui rääkida nüüd rohkem treeningust , kuidas peaks ektomorf treenima kui ta tahab kasvatada näiteks rinda, selga ,õlga. missugused näeksid need harjutused välja(mõni baasharjutus) ja kaua peaks treening ajaliselt kestma ja mitu sek võiks 1 seeria kestvus olla?
×