Jump to content

PointGuard

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

PointGuard

  • Tase
    Algaja
  1. Soojatoidu lett

    Väga hea film on. Juhtusin seda talvel vist TV6 vaatama, mingi 6 tundi oli pikk. Igatahes väga haige, mida meile tegelikult sisse söödetakse. Kes näiteks oleks osanud arvata, et sisuliselt polegi toodet, kuhu sisse ei segata sojauba või maisi. Hea näide oli ka USA toidukaupade hindades. Neljaliikmeline pere ostab igal õhtul 0,99$ maksva eine, ehk siis kokku neli, mis sisaldab 2x suuremat burgerit kui eestis, ilge hunnik soolakartuleid ja liiter jooki. Kõhu saab täis ja enamgi veel, suisa rasvuma ajab. Samas poes maksis kilo porgandit üle dollari. Seda hinnavahet ja toidu valmistamise aega kokku arvestades, pole ameerikas isegi mõeldav igapäevane toidutegemine, eriti kui töötad päevas 10-12 tundi, et liisitud elu elada. Soovitan vaadata seda filmi.
  2. Peksa saamine

    peksuteemaline film"Never Back Down" võtab selle teema hästi kokku
  3. Unehäired

    jood kolm õlut enne magamaminekut, magad nagu karu,samas hommikul on ärgata nagu tavaliselt, pole mingit eelmiseõhtu joomatunnet, kui vaid, ehk kurk kuivab
  4. Millega Kreatiini Segada?

    veega ei ole sobilik ?
  5. aivar kuusmaa kükkis ka omal ajal 150-160kg seeriaid teha.
  6. valu õlas

    justnimelt liigestes.endal oli sama mure,kuniks hakkasin ikka korralikult sooja tegema ning õla harjutusi tegin alguses väikeste raskustega,mitte kohe ei ladunud sobivat trenniraskust peale.samas valutasid õlaliigesed ka peale korvpallimängu,eriti kui veel hästipalju viskeid tegin.hiljem asi paranes ja võid kindel olla,et probleemiks on hetkel soojenduse puudumine, või selle ebaefektiivsus.
  7. valgupulber

    minul on Hera 80 tarbides tabanud uus mure-kõht on hirmsalt tyhi kohuaeg.ennem nagu seda asja ei olnud.
  8. Kõrge pulss ja nõrkus

    millised on muidu haigete kurgumandlite sümptonid?
  9. Milliseid jalatseid kannate?

    Jõusaalis korvpalliketsid AND1, või Nike plätud(ülakeha päevadel)
  10. kreatiin jne

    pigem: rikkal vennal läheb seasink/kodujuust vaesel vennal shake
  11. kreatiin jne

    kreatiini koha pealt ilmselt juba leidsin vastuse sealt
  12. kreatiin jne

    no kurat kus kohast ma peaks selle massi siis omale saama,kui ei saa normaalselt toituda.elan kooli ühikas ja lõuna-õhtusöök on täiesti jama.puhvetis müüdavad pirukad nirisevad õlist ning koosnevad peamiselt 85% saiast ja 15% lihakäkerdisest.
  13. kreatiin jne

    tekkis üks küsimus kreatiini kohta,kuid ei hakanud uut teemat siis tegema Nimelt on mõte osta uus pakk valgupulbrit hera 80,täna aga avastasin,et kreatiini kiidetakse taevani.kasvatab lihasmassi ja aitab rasva % vähendada.Otsisin siis kiirelt üles ka kreatiini artiklid kus enamasti mainiti et on nr 1 toidulisand,kui tarvitada valgurikast tavatoitu.Nüüd siis enam ei saagi aru,kas osta valku,kreatiini või hoopis mõlemat? Ootan asjalikke vastuseid.
  14. hüppe treening programm

    1)Jah,mängisin pidevalt kossu ja vahel sai jõusaalis kükke tehtud.Et sellesmõttes ise arvan et korralik baas oli ennem juba all. 2)Otsisin siis oma vana kava välja ja leidsin harjutused üles. Thrust Up-harjutust tee nii,et põlved oleksid "lukustatud",st.põlved ei tohi liikuda.Algul tundud endale ka väga imeliku harjutusena,kuna jaksasin maast tõusta vaevu 10cm,kuid sellisena see harjutus välja näeb.hüppad üles vaid labajalgade jõuga. Burnouts-Tõused varvaste peale ja hüppad siis üles,aga taas jalad on sirged,mitte ei kõverda!kandu maha ei lase!ja hüppadki terve seeria aja niimoodi varvastel!nagu hüppad hüppenööriga,seal seisad ka juu varvastel. NB!Seeriate vahel tee kindlasti jalale venitusi.see on üks tähtsamaid asju selle trenni juures.peale harjutuse lõppu tegin ise nii,et istusin toolile või olin nii,et sääremarjad oleksid lõdvad ja siis mudisin neid mõlemiltpoolt oma 5 minutit.harjutuste juures on ka väga tähtis see,et võtad endast maksimumi.algul on see raske aga pärast saad ise aru,et see on kasulik.lisaks tasub sul iga päev kõvasti liikuda.ise mängisin iga päev kossu ka ja üritasin siis maksimaalselt pingutada ka trenni päevade vahel. hüppevõimest niipalju,et kusagil 80% hüppest tuleb tuhara ja reie lihaste arvelt.seepärast on ka see kükis üleshüppamine äärmiselt vajalik,mis ausalt öeldes siiski põlvedele hakkab.
×