Jump to content

kodanik

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kodanik

  • Tase
    Algaja
  1. Säärevalu võib tingitud olla ka ülekoormuse tõttu tekkivast luuümbrise põletikust.Endal oli :-( Kui sääreluu juurest katsudes valus - pöördu ortopeedi või spordiarsti poole.
  2. Küsimus ROBOCOPILE

    Tere Teil tore kampaania käimas - kaubandusliku välimusega pakendi (ehk oskab keegi müüatest täpsemalt seletada mis tähendab kaubanduslik välimus paber pakendi suhtes THANKS) vastu saab ostetud toote (olen ma õieti aru saanus) hulgi hinnaga ca 20prossa alla. Küsimus kaks - kui tulen tühja ja väga kaubandusliku WDGP taaraga aga soovin 1 või lemonit kas selline vahetuskaup kõlbab või ainult toode toote vastu?
  3. Kommenteerige treeningkava

    Saalis käinud ca aasta.Allolevat kava olen teinud 2 kuud.Kava võtab aega päeva kohta ca 1h 15 min Mõnedes harjutustes on kõvasti edasiminekut,mõned on jäänud seisma.Ootan arvamusi mis valesti ja mis võiks jätta.Mis päevadel oleks kõige parem teha aeroobset trenni.Tänud ette 1 Päev Rind, Biceps, Triceps, Kõht Rinnaltsurumine 3x10 Rinnaltsurumine negatiivse kaldega 3x10 Pec-Dec 3x10 Biceps kangiga Scott pingil 3x10 Biceps seistes kangiga 3x10 Biceps hantlitega ettekallutatult 3x10 Hantli surumine kukla tagant 3x10 Triceps köiega 3x10 Allasurumine blokil 3x10 Kõhupink 3xmax Jalgade tõsted rööbaspuudel 2x20 2 Jalad, kõht Kükid kangiga 3x10 Jalgade sirutused ette trenazööril 3x10 Jalapress 3x10 Istudes pöiale tõus 3x10 Seistes pöiale tõus hack masinal 3x10 Lamades jala tagaosa trenazööril 3x10 Kõhupink 3xmax 3 Päev Puhkus 4.Päev Selg, Alaselg,Õlg,Kõht Bloki tõmbed rinnale laia haardega 3x10 Bloki tõmbed ette kitsa haardega 3x10 Hantli tõmbed ettekallutatult 3x10 Lendamine ettekallutatult 3x10 Lendamine seistes 3x10 Hantlite tõsted istudes 3x10 Õlatõsted sääremasinal 3x12 Alaselja pink lisaraskusega 3x15 Kõhupink 3xmax Jalgade tõsted rööbaspuudel 3x20 5.Päev Puhkus 6.Päev Rind,Biceps,Triceps, Kõht 7.Päev Jalad, kõht
  4. kas keegi teab?

    Aituma info eest
  5. kas keegi teab?

    Kas keegi teab UNIVERSALI toodete maaletooja nime, aadressi ja telefoni?
  6. küsimus otile

    tänud vastuse eest.Mida nelja hulgast soovitaksid proovida?
  7. küsimus otile

    Tai Kane toodete reklaami raamatuke Lihasmassi lisajad - Segud 1. Protein 1 + Whey Drink Malto + Kreatiin 2.WLS + GP + WDM + Kreatiin 3.Protein 1 + HAD + Kreatiin 4. WLS + HAD + GP + Kreatiin Ja nüüd siis küsimus - mis vahekorras ülalnimetatuid segusi teha?
  8. küsimus

    Aitäh nõuannete eest.Kas selleks toidulisandiks võiks olla WDGP või peaks võtma protein nr 1 ja kui palju peaks sel juures lisama süsivesikuid?
  9. küsimus

    Olen teinud trenni pool aastat 3 x nädalas jõusaalis ja 2-3 x nädalas aeroobset trenni juurde.Mõtlesin teha esimese kreatiini kuuri. Kas treening koormus on piisav või peaks midagi lisama, et kreatiinist kasu ka oleks?
  10. kõhulihased???

    1. Korralik proteiini dieet 2.Aeroobne trenn - ujumine + jooks ca 2-3 x nädalas 3.Harjutused kõhulihastele.Ise tegin alguses aasta ainult keretõsteid kõhupingis.Lihaste ülemine osa tuli kenasti välja aga alt...nn päästerõngas jäi. Hakkasin siis tegaema komöleksi iga terenn üle päeva 1.Jalgade tõsted rippes või rööbaspuudel 2.Keretõsted kõhupingis 3.jalgade tõsted kaldpinnal ja on mõjunud päris hästi kuigi 6 pack pole veel päris käes aga visadus viib sihile Jõudu ja jäksu kõigile!
  11. proteiinid

    Nagu pesupulbri reklaam - sittagi ei pese aga sigaodav on... Tehke omad järeldused
  12. WDGP küsimus Otile

    Olen WDGP tarvitaja juba ca 5 kuud.Küsimus Otile kunagi ostes kaasa saadud õpetuse kohta - trenni päeval üks sheik ca 1,5 tundi enne ternni ja teine peale ternni.Kas nii on õige kui treenin 3 X nädalas saalis ja siis veel ca 1 x aeroobset trenni peale. Kas trenni vabadel päevadel võib ka ühe sheigi teha kui päeva proteiini normi toiduga kätte ei saa.Ette tänades. Kodanik
×