Jump to content

SanderR

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

SanderR

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 04.08.1991
  1. Seoses keskkooli kehalise-kasvatuse eksamiga oleks vaja natukene silmaringi laiendada antud teemal "Sportimise positiivne mõju noore naise kui tulevase ema organismile" Ise pole sellisel teemal enne eriti uurinud ja nüüd oleks oodatud igasugused abistavad lingid ja materialid Sander.
  2. Hommikusest toidust

    Tekkis sama küsimus, praegu hommikusöögiks juustu-singi võileivad + kaerahelbe/hirsi/riisihelbe puder+0.4l jogurtit+kohv Et peaks muutma midagi, kui olla koolis terve päeva?
  3. Pidevalt haige

    Jutt käiks justkui minust... olin 2 kuud trennist eemal.. eile läksin esimest korda jälle jõukasse = voila- haige!
  4. Õlaprobleemid

    no minul on valud olnud mööduvad... esimest korda kimbutasid 2a tagasi... nüüd siis alles olen jõudnud arstile.
  5. Õlaprobleemid

    Hmm, mul pole kah hetkel miski aidanud valul taanduda, pole ka trenni teinud.. mida õige seal operatsioonil tehakse?
  6. Õlaprobleemid

    Lendamise puhul on jutt ikka õlale lendamisest ainult? Tohin rinnale lendamist edasi teha? surudes ei ole horisontaalil olles valus.. pigem on õlale ette lendamine äärmisel valuline.. külgedele küünarnukkidest kõverdatud kätega on täitsa OK teha lendamist .. Esmasp. lähen spordiarsti juurde, on temale kah mõtet oma probleemist rääkida?
  7. Õlaprobleemid

    Mis võib juhtuda kui läbi valu oma trenni edasi teha samasuguse intensiivsusega? Mul nüüd miski 3 päeva tagasi tuli kah valu tagasi vasakusse õlga, ei saa magadagi korralikult...(mul 2'l aastal sellisel aastajal läinud õlg jube valusaks, ning kevadel enamvähem valu kadunud, kuid ma olen eelnevatel aastatel pidanud minust mitte sõltuvatel asjaoludel jõusaali pooleli jätma) kui trenni lähen, on soojendust- käte ringe jne valus teha, aga kui juba rinnalt surumiseni ja teiste raskemate harjutusteni jõuda- kaob valu ära... ning õhtul magamiseelses rahulikus seisundis(teleka ees ntks) hakkab tuikama jälle.. söön glükosamiini toidulisandit ning hakkasin fastumit peale määrima, ehk annab järele?
  8. müstika ? paranormaalne nähtus ?

    Mul kusjuures ühe sõbrannaga väljas jalutades sama nähtus üsna tavaline, vanasti see ehmatas meid.... nüüd harjunud, et temaga koos olles lambid panevad vigast
  9. küsimus liigeste kohta

    mis värk selle hobusesalviga? miski viimase abinõu värk?
  10. küsimus liigeste kohta

    Lugesin su neid poolaastat tagasi postitatud nähtusi, tundus kole tuttav jutt, just see magamisel tekkiv valu, vahepeal ikka tõesti võimatu magada(jõusaaliga tegelen jätkuvalt), väga raske on teha paljusi triitsepsi harjutusi(kitsalt surumine jt.) samuti õlale lendamine, esimesed seeriad alati läbi valu, olenemata soojendusest- viimastel seeriatel kaob valu ära.. oletan , et harjun lihtsalt ära sellega? esimest korda tuli see valu nähtus rohkem kui aasta tagasi, siis ostsin ilma arsti soovituseta omale arthostopi ja tegin 2,5 kuulise kuuri, aitas. Siis tuli mandliop ja jõusaal jäi pooleli, ei tekkinud ka vahepeal valusid. Nüüd sügisest uuesti jõusaalis käinud ja mingi kuu aega tagasi hakkasin glükosamiini tarvitama(põlvega oli trauma, sidekoega täpsemalt, arst kirjutas lisaks kõigele muule ka 3 kuulise glükosamiini kuuri), nüüd valud nõrgemad, öösiti pole probleeme ja jõukas annab kah vähem tunda.. samas sinule ei oska küll midagi soovitada.
  11. käte peal kõndimine ja tagurpidi salto

    tagurpidisalto= kõhulihased, veits hüppevõimet ei tee paha- ning hulga harjutamist ja julgust
  12. Kas TÕESTI?

    ootan ise ka ülima põnevusega, kas uudisel ka tõepõhja all ?
  13. Kurgumandlid

    Teisipäev oli siis lõikus ära, nüüd vaikselt taastun ... niisama hoiatamiseks mis ees VÕIB oodata, aga ei pruugi. Ennem opi ei või 6 tundi süüa, no ma sõin õhtul kell 18:30 kõhutäis, järgmine hommik pidin 8:00 kohal olema. Jõuan kohale, tuleb välja, et olen järjekorras, pean mõned tunnis ootama, no kell 14:00 sain opile lõpuks päris pikk aeg olnud söömata. Ärkan siis kell 16:00 ülesse(no veits varem, aga esimene hetk mis mälus meeles on 16:00), olen mingites reflekslikes krampides narkoosist, ja üritan kuratteab mis põhjustel end istukile ajada no omajagu verd tuli siis alguses. ja nii kuni kella 3'ni öösel vaikselt rutsisin siis neerukaussi verd-tatti, hommikul koju, ja pole hetkel suurt peale jäätise-pudingute suutnud alla ajada, mannaputru nüüd 2 päeva hiljem olen veits söönud
  14. Kurgumandlid

    Huh, päris hull... no mulle perearst ütles, et tulnuks need mandlid juba 10 a tagasi välja lõigata , kui haigus-raamatut vms vaatas.
  15. Kurgumandlid

    Amarillo, see järjekord siis sinu haiglal selline lihtsalt... Kus mina käisin(paides) on keskeltläbi maksimum pool aastat..... väiksemas kohas (ca 10k inimesi) ikka järjekorrad väiksemad
×