Jump to content

cbosh

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

cbosh

  • Tase
    Algaja
  1. Kookosevett kuskil Eestis müügil on? Üks variant on kookos osta, auk sisse teha ja kõrrega juua, mida ma ka teen, aga hea meelega ostaks pudelites seda. SUPERFOOD!
  2. Okei. Ma olen nüüd täiesti veendunud, et siin on tegemist vandenõuga ja tegelikult ei ole selliseid asju olemas.
  3. Oeh... äkki keegi teab, kas ja kus need on Eestis saadaval? Ma pigem ostaks ühe kuskilt poest kui telliks netist ja kulutaks ma ei tea kui palju raha ja ootaks mitu kuud, et kas äkki midagi jõuab Ameerikast kohale.
  4. linaseemneõli ja muud rasvad!

    Nonoh. Linaseemne õli väärtus just kõrges oomega 3 rasvhapetes seisnebki.
  5. Kellelt toitumiskava tellida?

    Aitäh seniste vastuse eest. Äkki on kellegi veel sel teemal kommentaare?
  6. Selline asi, et plaanis on fitness.ee poest toitumisplaan tellida, aga pole nagu erilist aimu, kellelt seda teha. Praegu on neli nime: Ader, Kalmus, Kiivikas, Morozov. Ma ei ole nende meetoditega isiklikult tuttav ja seega ei tea, kelle nime sealt valida. On üldse vahet? Samuti olenevalt eesmärgist, on erinevatel meestel oma valdkonnad? Siin mingit suurt teemat ei ole, kus nende toitumisplaane kommenteeritakse või midagi? Igatahes, ootan igasugust abi sel teemal.
  7. Alkohol

    Esiteks, alkohol on alkohol - selle aine nimi on etanool. Sul on väga imelikud arusaamad. Teiseks, negatiivsete mõjude kohta on väga väga väga väga palju kirjandust. Loe näiteks seda: http://forums.somethingawful.com/showthrea...hreadid=2699138 ja vaata wikipedias ringi. Alusta näiteks siit: http://en.wikipedia.org/wiki/Effects_of_alcohol_on_the_body
  8. Äkki mõnes nendes trendikates võimlemiskohtades on neid rulle? Ma mõtlen igast jooga kohti ja nii. Keegi teab?
  9. Mingi alternatiiv on ka selline julla: http://images.google.ee/images?q=water%20n...sa=N&tab=wi Keegi seda on kuskil prismades või mänguasjapoodides näinud?
  10. Tere! Selline mure, et sooviks Tallinnas kuskil endale ühe rulli osta, et täie hooga rullima hakata. Mure ainult, et pole kuskil neid müügil näinud. Äkki keegi oskab aidata? Kes ei tea, millest jutt käib, siis siin on mõned lingid: http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=475832 http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=4473
×