Jump to content

Ruubikukuubik

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ruubikukuubik

  • Tase
    Algaja
  1. Mis pikkusest raskem?

    Millest me räägime, world strong man cupil on kõige tugevamad mingi 2m ligi, nii et see on puhtalt geneetiline värk.
  2. südame tugevdamine

    Mulle soovitas arst südame tugevndamiseks viirpuu ekstrakti, igast apteegist saab mingi 25 eeku eest osta. Ikka vahest võtan kui kõvemat trenni teen, erinevust on tunda küll.
  3. Brasiilia võidab 4:0
  4. Huvitav uuring

    Kusjuures täitsa usun. Ise tarbisin vahepeal 3-5 peedikera päevas ning lisaks sellele et see pani seedimise kiiremini tööle, mis võimaldas väga edukalt massi koguda,paranesid tulemused ka vastupidavuses nign jõunumbrites.
  5. Suurte kogemustega kulturist

    No tal ei olnud ju õrna aimugi, mida ta teeb, sest kui poose tuli võtta, siis vaatas teiste pealt Aga ilmselgelt on tegu väga hea näitlejaandega. Nii et: "Go Jimmy!!!"
  6. pikamaajooksutreening

    Jooks on tõesti tore ja tervislik ajaviide ja ise jõudsin selle juurde, kui spordiarst soovitas, et võiks jõusaali kõrvalt rohkem aeroobset teha ning hakkas päris meeldima see asi. Sai isegi Seb Tartu maratonil ära käidud, kusjuures poolmaratoni aeg oli 1.45 midagi. Olen ka webist otsinud jooksu alaseid saite, kuigi neid on võrdlemisi vähe, seega päädib selline lehekülg minu igakülgse heakskiidu. Kuigi jah, nüüd mõtlen juba, et kuidas veel paremaks saada, kahjuks jääb vist oma teadmistest natukese väheks.
  7. Kõrge pulss ja nõrkus

    Loen ja imestan, mida inimesed peavad kõrgeks pulsiks. Tavaliselt läheb mul pulss ikka 150 peale seeria ajal ja kui taastub 120 peale, siis teen uue otsa. Aga noh, eks see ole individuaalne ka.
  8. Mandlite ära lõikamine

    Spordiarst rääkis mulle küll, et kui mandlid ikka haiged on siis tuleks neist võimalikult kiiresti vabaneda, muidu võib treeningkoormus südamelihaste põletikuga lõppeda.
  9. Ektomorf=Endomorf, mesomorf

    Õige jutt selle aeroobse koha pealt, ise ka suht kõhna ja tegin tugevat jõutreeningut ja nüüd spordiarst arvas, et olen üle teinud kuna vererõhk ei taastu päris ära pärast koormust. Nüüd teengi soendust 10 minti jooksu ja lõpus veel 10-15.
  10. Kaalust juurde?

    Ses suhtes, et kükke tuleb vaikselt tegema hakata, jalad annavad ikka massile palju juurde. Üks suvi tegin ainult mingeid hüppeharjutusi ja juba sellega tuli 3-4kg juurde. Ise muidu 192 - 192.5 pikk ja 74-75kg, vanus samuti 19.
  11. Ei higista trennis

    Üldiselt ise higistan ka suht palju ja sõber, kellega trennis vahest käin, ei higista peaaegu üldse. Samas tähele pannud,et ta käib WCs ka selle võrra rohkem. Eks kui vett välja ei higista, siis tuleb see uriinina topelt kogustes.
  12. Kava vahetamine

    Tere! Olen nüüd juba natuke üle aasta jõusaalis käinud ja seda umbes 2-3 korda nädalas nii, et teen 2 korda nädalas ülakeha ja üks kord alakeha. Peamiselt igale lihasele siis 2 harjutust 3 seeriat 8-10 kordused. Küsimus oleks siis selline,et kui ma vahetaks kava http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=14 vastu ja teeks seda 3 korda nädalas + üks kord nädalas aeroobset, et kas siis tulemused pigem paraneks selle arvelt, et teen rohkem harjutusi, seda siis 1 kord nädalas, või peaks ikka 2 korda nädalas lihasele koormust andma? 5 korda nädalas ei ole aega jõusaalis käia. Äkki kogenenumad oskavad aidata.
×