Jump to content

põim

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

põim

  • Tase
    Algaja
  1. Toidukaubad

    Käibemaksu vähendamine ei muuda toiduainete hinda. Praeguste hindade juures ei ole toiduainete tarbimine vähenenud (inimene ei hakka vähem sööma kui toit kallim on, ta hakkab mujalt kokku hoidma). Küll aga toob toiduainete käibemaksu vähendamine kaasa tootjate kasumi tõusu ja ebavõrdsustumise võrreldes muude kaupade tootjatega. Ja lisaks tekib probleem talunikega, kes juba praegu ei ole piimatoodete hinna tõusust mitte midagi võitnud. Nii et jah, teoorias kõlab hästi. Eesti Raudtee tuleb kohe meelde.
  2. Kudas soovitada naisele??

    teemaalgatajale: kuna lahendus peitub ennekõike elustiili muutuses ja eeldades, et tegemist on inimesega, kellega sa oma elu jagad, siis on mõistlik hakata oma igapäevases ühisrutiinis ümberkorraldusi tegema. on ju lõputult füüsiliselt aktiivseid tegevusi, mida koos teha saaksite - talvel uisutama, suusatama, kelgutama, klubisse tantsima, suvel ujuma, rulluiskude või rattaga sõitma, võrkpalli mängima, matkama vms. ei pea ju ütlema, et ae, sa oled paksuks läinud, mine trenni. lihtsalt hoolitse selle eest, et teie ühised õhtud ei mööduks teleka ees istudes, vaid kuskil aktiivselt aega veetes. Siis ei jää šokolaadi jaoks ka enam nii palju aega.
  3. tarkusehamba operatsioon

    Huhh, teema nagu tellitud. Just eile sain hambaarstilt saatekirja lõualuukirurgi juurde. Kõik 4 lõigatakse välja.
  4. ma defineeriks vägivalda kui eelneva kokkuleppeta toimuvat agressiooni (ükskõik, kas füüsilist või vaimset)teise isiku suhtes. poksiringis toimuvat ei saa vägivallaks lugeda, sest see toimub poolte kokkuleppel ja seega võrdsetel alustel.
  5. ma seda näidet kommenteerima ei hakkaks ,sest oma naiivsuses olen seisukohal, et selliseid asju juhtub halbades raamatutes ja b-kategooria filmides. aga hiljuti tekkis vajadus ühele väga pealetükkivale mehele füüsiline hoiatus teha. see oli enesekaitse ja vältimatu aga jättis mulle siiski väga halva enesetunde. mis on imelik, sest trennis mul üldiselt ei hakka halb, kui ma vastasele haiget teen. Mis te arvate, millal naine võib meest lüüa ja kas üldse?
  6. vastlakukkel

    kuklikast on hommikust saadik kontoris kohvimasina kõrval seisnud aga minust jäi see puutumata. arvuti taga istumine ja saia söömine pole päris minu tassike teed. supp jäi ka ära.
  7. Mis aitaks?

    Ma küll kindlalt ei tea, kuid kahtlustan, et sul on kaloraaž liiga madal. Proovi paar päeva natuke rohkem süüa, eriti aedvilju ja piimatooteid.
  8. Mina jätsin ka päevapealt, aga esimesed 5 päeva kasutasin nikotiiniplaastrit (see aitas hullemast üle). Enne tegin ka paki päevas.
  9. Mul tekkis suitsetamisega seoses hoopis teine küsimus. Jätsin ise uuest aastast maha aga (nagu vist sel puhul tavaline) ei saa pärast seda kuidagi toitumist kontrolli all hoitud. Kisub hirmsasti magusa poole ja kaal on sellest tõusnud. Äkki oskate mingeid häid nippe soovitada, kuidas seda vältida?
  10. alatoitumisest väljatulek

    Alguses aitab nö sundsöömine st. pane endale kindlad toitumise kellaajad ja kogused paika, mille sa lihtsalt pead ära sööma sõltumata sellest, mis trikke su isud sel ajal teevad (toit vali kindlasti võimalikult tervislik, kogused ei pea esialgu eriti suured olema). Kindlasti hakka toitumispäevikut pidama ,kuhu söömise kellaajad ,toidu ja kogused kõik kirja paned. See aitab rutiini tekkimist jälgida ja hiljem kokkuvõtteid teha. Planeeri toitumist ette ja ära jäta söögikordi ära.
  11. Kodujuustu-paprika muffinid

    Proovi parem seda: võta: 300g kodujuustu (ilma lisanditeta, vähemalt 4%) 3 muna 500g lõhe- või forellifileed 3 tomatit basiilikut, sidrunipipart ja soola Juustu Muretainast. Suru muretainas (tõenäoliselt on võimalik ka mõnda muud põhja kasutada aga ise pole proovinud) võimalikult õhukeselt kõrgema äärega pirukavormi laiali ja pane ahju eelküpsemisele (180-200 kraadi). Sega kodujuust, toored munad, peenikeseks hakitud tomatid, kuubikuteks lõigatud kala (ca 1x1 cm) ja maitseained kokku. Kui põhi on ahjus veidi tahkunud, vala segu peale ja küpseta samal temperatuuril ca 30 minutit, kuni täidis hangub. Pärast riivi juustu peale ja söö kõik ära.
×