Jump to content

heliin

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

heliin

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.05.1980
  1. spordisaal+paksud???

    mugav kes ütles et peab mugav olema... mugavusega ei saavuta midagi
  2. spordisaal+paksud???

    Kuidas ja pika aja peale sa end ilusaks said? Enne kava hankimist ... üritasin oma mõistuse ja tarkusega asja ajada... kaotasin kuu ajaga paar kilo.Peale toitumis ja treeningkava soetamist läks päris ruttu enamus kaalust kadus 4 kuuga. Kokku kaotasin pea 20 kilo. Kilod pole tagasi tulnud... alla võtmisest on möödas üle 1,5 aasta.Toitun jätkuvalt tervislikult ja saalis käin 3x nädalas. Tahan hea tervise juures olla ka 30 aasta pärast... Seega siis 1. motivatsioon 2. tasakaalustatud toit 3. trenn 4. sõprade tuttavate toetus Alguses paljud ütlesid... ähh võtad ju kohe tagasi... .... tavaliselt läheb ju nii. Mul polnud ka eesmärki või kuupäeva mis ajaks pean a´la tippvormis olema... eesmärk oli ja on edaspidigi enese heaolu ja hea tervis.
  3. spordisaal+paksud???

    Tere x900zwi002 Sinu sõbranna kaalumure.Tundub et mure on rohkem sinul kui temal. Teda sa ei saa aidata seni kuni ta end ise aitab. Ma olin ju ka ise suur ja tean. Mul oli suhtumine kui ma ei meeldi vaata vasakule ja paremale minu peale ei pea üldse vaatama ju. Ja mis see pitsagi vasta ööd halba teeb.(õudne kui mõelda)Ma ei saanud aru et olen ülekaalus kuni hetkeni mil märkasin et hingeldan juba lühikese maa läbimisest. Saali võibolla polegi mõtet kohe tormata... esialgu saab ju ka kodus üht teist ära teha. Toidulaud on esimene mida vaadata... Mina enne saali minekut võimlesin kodus... algul omast tarkusest hiljem küsisin abi spetsialistilt ja sain vastava kava kodus treenimiseks. Peale paari kuud kodus treenimist läksin saali. Ise olen väga rahul nüüd oma tervise ja kehalise vormiga. Kui saali ikkagi minna siis on kindlasti tark sealse treeneriga nõu pidada mida teha ja kuidas. Olen kahjuks näinud tüdrukuid kes tulevad teevad kõva trenni(tugevalt üle oma võimete)ja see jääbki nende esimeseks ja viimaseks korraks saalis. AIDATA SAAB SU SÕBRANNAT AINULT TA ISE! Kahjuks on see nii.
  4. teie jalanumber

    naine 41-42
  5. 15a paks neiu.

    Ka mina tellisin endale kunagi toitumiskava ja võtsin alla 20 kg... see polegi nii raske(no natuke tahtejõudu on vaja). Kava järgides saad sellega sinagi hakkama... küsi julgelt Argolt nõu kui vaja... aga kui kaalumisest juttu teha siis mina panin paika kindla päeva (nt. esmaspäev) millal end kaalusin ja mõõtsin.... tegin seda peale ärkamist .... nüüd on hea vaadata millal kui palju kaalusin ja millised olid mõõdud... märgi endale kindlasti üles kõik kaalud ja mõõdud kuupäevaliselt..nädal on paras vahe sest uudishimu ajab sind nii ehk naa kaalule tubli oled ,et asja ette võtsid .... soovin sulle edu!!!
×