Jump to content

windsurfer

Kasutajad
  • Sisu loend

    74
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

windsurfer

  • Tase
    Värske olija
  1. Mis on svung?

    Kuidas seda õigesti teha, kas kang tuleb algasendis õagedele võtta nagu klassikalises tõstmises(tõukasmises) või lihtsalt rinna peale? Need kes ei tea, nendel paluks mitte vastata.
  2. Küsimus rinnalihaste kohta!

    Haare on natuke laiem kui õlgade laius? Kui nii siis pole ime, et rind ei kasva ja käed head on. Sellise pikkuse juures soovitaks ma ikka nii laialt kinni võtta kui võimalik. Ise surun ka nii laia haardega, kui võimalik.
  3. Usain Bolt vs Tyson Gay 100m

    Kas keegi Bolt'i jõunäitajatega on kursis? Kulturismi foorum küll, aga siiani pole keegi rääkind, kui tugev Bolt jõusaalis on.
  4. Kas oled leidnud oma probleemile leevendust?
  5. http://treener.eok.ee/dokument_open.php?do...33bd5e8f26cffec siin natuke juttu sellest.
  6. Minu keeras sääred p****150m lõikude jooksmine kummistaadionil. Kummi all on asfalt ja ega kumm seal peal ei pehmenda midagi, ainult pidavus on parem. Praegu üritan trenni teha 1x nädalas heal juhul. 2x ei kannata mitte kuidagi välja, kuigi nüüd teen ainult muru peal. Vahepeal läks asi nii hulluks et isegi istudes valutasid, siis sain aru et ilma koormuse alla tõmbamata need järgi ei anna.
  7. Olen ka mingeid põletikuvastaseid salve proovind, aga suurt tolku neist polnud. Kõige parem ravim on ikkagi puhkus. Kui nt jooksmine ära lõpetada, siis annavad jalad iseenesest ajapikku järgi. Praegu saan joosta ainult mõõduka koormusega ja pehmel pinnasel, asfalt on välistatud. Säärelihaste treenimine võib ka mingil määral aidata.
  8. Tõenäoliselt on tegu sääre luuümbrise põletikuga. Mind vaevab sama asi ning trenni ei saa suurematel koormustel teha. Peab lihtsalt puhkama ja harvemini treenima.
  9. tõmbasin selja ära

    Vabandust et vahele segan, aga mul on peale kükki ja jõutõmmet selgroog veidi valus. Ma pole muidu kunagi selga vigastanud, kuna algusest peale olen korralikku tehnikat kasutanud, aga kui raskused suuremaks lähevad tõmbab alaselja juures valuseks- lihasvalu see ei ole. Algul kükisoenduse ajal annab tunda, muidu tööseeriate ega jõutõmbe ajal tunda ei anna, aint puhkepauside vahel ja peale trenni. Teab keegi millest see tuleneb ja kas peaks muretsema?
  10. ElS teenusega toitumiskava?

    Els toob koju kätte.
  11. Kuidas magate?

    1. Vanus? 15a. Sugu? M 2. Milline eluviis? istuv, raske füüsiline 3. Pikalt tavaliselt magad? 8 tundi 4. Oled selle tundide arvuga rahul? Ei 5. Kaua sooviksid magada? 10tundi 6. Ümbritsev kodukeskkond? maakodu 7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? kõrge temperatuur 8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? toatemperatuur 20c, vaikus, pimedus 9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? pinge, kõrge temperatuur 10. Milline oled unisena? tõsine 11. Milles töövõime langust unisena täheldad? jõud raugeb, raske keskenduda, ei taha kellegagi suhelda 12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? värske õhk
  12. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    Pikkus 184cm, kaal 75kg, vanust 15
  13. Kava!!

    Võtaks ka ühe kava. Olen 15aastat vana, kaal 75kg juures ja surun hetkel 90kg. Trenni teen 4-5x nädalas. cat-man-doo@hotmail.com
  14. Michael Phelpsi toitumine

    Kust seda võtad? Wikipedia näitab 91kg. edit: ennem jõuti
  15. Mul oli ka vahepeal peavalu trennis. Eriti hull oli baasharjutuste juures, mis olid kõige raskemad ning alati esimesed. Aga kui enne trenni kerge jooksu tegin ja pulsi kõrgemaks ajasin, lõppesid peavalud ära. Tee kindlasti korralik soojendus ja aja veri käima, 15minti rahulikku jooksu peaks piisama.
×