Jump to content

halleluuja

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-1 Tropp

halleluuja

  • Tase
    Vaatleja
  1. Plaan parandada üldfüüsilist vormi.

    Bugati on vastuse sinu jaoks lihtsalt ja arusaadavalt sõnastanud, rohkem nagu midagi lisada ei olegi. Kui sa sellest juhindud, siis sul kahe aasta pärast probleeme ei teki. Kaitseväes ei ole sul vaja 50 cm õlavart, reljeefset "kuuspakki" kõhul või lailihast, millega tuulise ilmaga on kartus lendu minna. Rannas võibolla puberteedieas tüdrukud vaimustuvad, kuid kaitseväes on oluline, et sa suudaksid joosta, teha kätekõverdusi, käia uneajast vahis, osaleda metsalaagrites ja olla lihtsalt üldfüüsiliselt vastupidav ja sitke. Mäletan, et omal ajal olid minu teenistuskohas paar Ida-Virust pärit venelast, kes kippusid oma biitsepsite, triitsepsite ja rinnalihastega esinema (kiskusid igal võimalikul juhul särgid seljast ja poosetasid omaette). Võin öelda, et jooksumeestena olid nad null, sest peale 10 km olid neil jalad (lõplikult) krampis ja neid tuli kahevahel tassida, kätekõverduste ajal läksid neil " käed täis" ja nad olid kõhuli, ühesõnaga vastupidavust neil ei olnud, sellised "john rambo" tüüpi postrimehed. P.S. maapähkel, mis asi on lihaskrupp? Kas see on lihas, mis on kõva nagu Kruppi teras?
  2. Madalalaubalisus!

    Tsiteerin: Peksa saamine sõltub sinust endast. Kui sa oled pisikene, siis „suured“ mehed kipuvadki tüli norima. Ma ei kujuta ette, et keegi noriks tüli Kalmuse või Kiivikasega. Väga vabandan hr kiivikase ees, aga minu arvates ei ole tema küll sellises suuruses mees, kellega ei sobiks tüli norida. Laval, õliga kokkumäärituna ja kätekõverduste tegemisest punnis, võib ta ju natuke suurem paista, aga reaalses elus, kohtudes "tahtmist täis idavirukaga", ei ole sel kiivikasel lootustki. See, et ta on kiivikas ja biits on 45, jätab "vasja" suhtelisel t külmaks ja ta taotaks ära suhteliselt külmalt. Parim sõber Idas oleks N.Valujev.
  3. Lõua tõmbamine

    Mäletan kooliajast seda, et neil, kes ei suutnud isegi ühte lõuga tõmmata, olid probleemid kehakaaluga...
  4. Ilmselt see arst, kelle juures Sa vereproovi andmas käisid, oskab ka kõige asjakohasemalt sulle need tulemused lahti seletada. Sõnavõtud foorumis selles küsimuses (kui sa ei ole just erialaarst) on lihtsalt taustinfo- kellegi kogemused, internetist loetu, isiklik arvamus jne, mille tulemusena ajad ennast lihtsalt paanikasse. P.S. käisin kaks nädalat tagasi verd loovutamas ja HBG 178. Soovitati rohkem vedelikku (vett) juua.
  5. Muide, ma käisin terve eelmise talve regulaarselt igal nädalal jões ujumas. Kõigepealt suvilast, rätik ümber, 50 m jõe äärde, ca 1,5 minutit ujumist ja samapalju tagasi, paljajalu. Termomeeter vees näitas 4-7 kraadi Celsiuse skaala järgi. Muidugu suhtelislt soe talv oli ka, temperatuur nulli piires ja nõks alla selle. Aga lume/lörtsisajuga vette hüpata oli ikkagi suhteliselt ekstreemne.
  6. Jooks ~100kg kutile?

    Olin ülikooliajal aktiivne jõusaalifänn ja kehakaalu kogunes nii lihaste kui ka ilmselt rasva arvelt mingil hetkel üle 100 kg (pikkus 180 cm). Kuna tundus, et liigne kaal hakkab keha koormama, hakkasin hommikuti enne tööd kella 6.00 paiku jooksmas käima, ringi pikkus oli täpselt 4,4 km. Tasapisi treenitus tõusis, kaal langes ning jooksuringid pikenesid. Praegu alla 10 km distantsi ei viitsiks tossegi jalga panna, sageli käin jooksmas nii lõuna ajal kui ka õhtul peale tööd, kokku 15-20 km.
  7. Kui see on öeldud kogu fitness.ee meeskonna poolt, siis pole minul rohkem midagi öelda, see näitab teie ühtset taset. Muide vällja kirjutatakse ühe l-ga.
  8. Vabandust, et selline teemaväline sõnavõtt, kuid äkki oleks kasulikum jõusaali asemel rohkem koolis käia, sest see tekst, mida sa siin esitanud oled, on lihtsalt masendav ja arusaamatu pask, kuna puuduvad igasugused KIRJAVAHEMÄRGID. Mine arene päris kõvasti, siis ehk suudad ennast arusaadavaks teha ja kasutada kirjakeeles koma, punkti, suurt ja väikest algustähte, kirjutada sõnu umbes (mitte ummbes), sõudma (mitte sõutsin), lendama (mitte lenndama), tõmbed (mitte tõmmbed) jne, jne...
×