Jump to content

dusky

Kasutajad
  • Sisu loend

    41
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

dusky

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.02.1974
  1. Seljavenituspink

    Taastusravis kasutatav pink, fikseerib jalad hüppeliigese kohalt(ei pea end pinges hoidma)ja venitab sinu keharaskust kasutades. Raskust-koormust saab suurendada-vähendada kaldenurga muutmisega (pea alaspidi). Asjalik riistapuu venituseks, oskamatu kasutamisega(diagnoosist lähtudes) võib endale ka liiga teha ! Arsti-taastusravi nõuanne kindlasti eelnevalt soovitatav, juba ilmnenud probleemide korral.
  2. Parimad on valitud ja nominendid auhinnatud, väga tore ! Kas antud teemas on uudiseid, s.t. 29-ndal dets. toimunud arutelu tulemused-otsused, kas keegi sportlastest osales jutuajamises ?või ...? Head uut aastat ja rasket rauda treenijatele !
  3. Sina tüdruk, oled päris kirgas-kriit-karbis
  4. Kuule kasutaja Kaupmees . Oled sa viimasel ajal Marekit e. B. näinud ? Ehk peeglistki või … ? Miks selline arvamus, no vaadake korra selle kasutaja postitusi saate ka mõelda: Väga tubli ”fännina” käib selline B. uppimine-pushimine, pildid-värgid-särgid. Sealjuures Swartzi teema on üsnagi haakuv B. seisukohtadega ! Ja ega viimaste postituste stiil ka palju ei erine, kahjuks ! P.S. kui ma tõesti eksin, siis vabandused ette ja peaasi, et Sul seep otsa ei saaks.
  5. Kõigepealt rida kasutaja 47 –lt , millega nõustun 100 %-i Kasutaja 47: 2. Tõsi, et paljudel (enamusel) siin foorumis kirjutajatel pole ka Eesti tasemel midagi ette näidata. Siin on suur hulk noori ning lihtsalt harrastajaid, kelle eesmärgiks polegi lavalaudadele astuda, kuid kes sellegipoolest alale südamest kaasa elavad. Nende suhtes on selline käitumine ja topeltmoraali kultiveerimine vastutustundetu. Eestis on kulturism kui sport alles lapsekingades ning selle levikut on tohutult lihtne torpedeerida. Eriti, kui seda teeb mees, kes on paljudele eeskujuks just seetõttu, et on viimastel aastatel tegutsenud puhta spordi egiidi all, teinud koguni selleteemalise filmigi. Süstinud inimestesse usku, et ka ausalt on võimalik ehitada endale selline keha. Praegu saavad alaga alles alustavad noored selge impulsi, et kui metakat ei pane, siis ei saa isegi Kalmuseks, veel vähem kellekski tegijamaks. Tegevsportlase ja ala propageerijana tuleks näha palju suuremat pilti. Tuleb aru anda, et oled paljudele eeskujuks. Kui see juhtub, ei saa mõelda ainult endale. Kunst on rahva oma, nagu ka avaliku elu tegelased ja nende teod on rahva oma. Proovisin leida, mida solvavat kasutaja 47 on B. aadressil siis saatnud, et sellise erikohtlemise au vääris. Ei midagi erilist tglt, suuremas osas ikka ülaltoodud põhimõtete väärtustamine ! ok B. oli ka üldistavat tatipritsimist enamuse aadressil. No jah, eks see vajas tõesti B. julgust, et foorumites teistele siiani näkku panna teemadel: dopingu kasutamine ja B. Oli see ikka julgus aga mitte lollus, või nende mõnus segu nimega…, ei leia selleks head sõna ?! Suur mees, ei tähenda veel suurt käitumist, paraku ! Meie siin saidil abistame või vajame ise nõu, mis iganes spordi-tervise teemadel professionaalidelt-oskajatelt. On olemas samamoodi professionaalid, keda nimetatakse suhtekorraldajateks, vahel on tark tegu ka nende abi küsida ! Läheb endal vähem "sülge suust" ja vastu ei lenda ka niipalju "tatti". Foorumisse 50 kiloseid hantleid loopida pole eriti tõhus tegevus.
  6. Väga hea, ootame siis veel mõned päevad, et teada saada EKF liidu vastus ! Kodutööna leian sellise info: EKF Liidu liikmed : AmFitness OÜ Arctic Sport (Tallinn) - OÜ Free Will Kadrioru Spordiklubi - OÜ Powerstar Kaitsejõudude Spordiklubi Maardu Atleetvõimlemisklubi Reval Sport SK SPA Viimsi Tervis TÜ Akadeemiline SK Virumaa Heategevuskeskus Juhatus: Tokko, Kukk, Otsus, Sikk, Jässi Et siis need mehed panevad otuse ja nime alla või ? Hr. Joker, see ei takista Sinul seisukohta välja öelda, või hoiab keegi sul midagi peos ..!?
  7. Milline on Fitness.ee TEGIJATE ametlik seisukoht !? Olgem ausad, paljudele tänastele ja tulevastele atleetidele-kulturistidele-spordisõpradele-abivajajatele on Teie loodud portaal ning siinsed ees(suur)kujud alguses üsnagi esimeseks ja ainsamaks kohaks, kust teadmisi ammutada ja vastuseid saada ! Jah, egas vastused saamata ei jää ka edaspidi aga S.ta maitse jätate küll saidist, niimoodi pea liiva alla peites ! Isegi see intervjuu vorm on selline, et “ärme näkku löö, oleme ikka sõbrad edasi”. Millegipärast on tunne, et need vaikijad ise päris puhtad pole ja asi taandub suuresti rahale-müügile siin ikkagi ? Tore on muidugi kõrvalt vaadata, mismoodi antud teemas “fännid” ja “mittefännid” üksteist üle rääkida-õigustada püüavad. Sama kehtib ka B. enda kohta, andis ühe “eksklusiivintervjuu” ja las teised nüüd loovad teooriaid ja seletavad asjad endale lahti Tema eest. Mõnus ju hiljem siit kõige sobivaim neist töösse panna, et miks ja milleks jne… Suurem osa siinseid saidi vastutavaid Tegijaid loeb küll teemat aga rääkida, kasvõi ühiselt pole “mune” !!! Üksikud ütlevad oma seisukoha välja, müts maha teie ees! Sama võiks eemaltlugeja B.kohta öelda ? Need keda seisukoht ei huvita: asi pole roosades prillides !
  8. KINDLASI EI OLE NÕUS, eriti viimaste ridadega !
  9. Muidugi on need erinevad tegevused. Eriti kui doping on üldjuhul pikaajaline teadlik tegevus. Täispeaga rallimine ehk mitte nii pikalt ette mõeldud ja sagedane, loodetavasti! Kumb siis rohkem hilisemaid õigustusi-toetusi vajaks, võrreldamatu eks ole ??? Kuid suhtumine on mõlemas kaldu läinud ?! Lugeda saab vahel ka ridade vahelt …
  10. Alessandroga nõus: Suhtumise küsimus asjasse on oluline ja nüüd fännide suhtumine a´la : teisiti ju ei saa, teised ka teevad jne. JAMA. (näiteks Kanter-i fännina "sellises" olukorras, oleksin madalam kui muru ja ei möliseks temast õigustusi vasakule-paremale). Kui Sa tahad pidu panna ja end täis jood, pole vaja kohe rooli ronida ja vahele jäädes on oops-krt aga teisiti ei saanud ju ! Sest tglt olen tore mees ja sõbrad ümberringi kõik naersid terve õhtu minu naljade üle aga see, et kellegi(heal juhul ainult enda) sodiks oleks võinud sõita, no problem ! Jah, kui sõpradeks Aiku & Pets. Nii, et Aikud ja Petsid, andke minna ja pange üksteist sodiks, sest teisiti ju EI SAA ja TEISED ka teevad, tase ju nõuab!
  11. B: H & K – 5 seeria, alapealkirjaga”Undisputed” e. “Kahtluse alla seadmatu”. Elukogenud ja L- eesti mägedes vanaduspõlve pidav B. võtab peale pikka pealekäimist endale õpilase, kellest vormida see nr.1 !!! Trennisaaliks on metsad ja mäed, kus siis metsa teha, palke tassida ja viimaks ka puid lõhkuda. Kasvab see nr.1 ainult maamunade, maapiima, maasinkide, kartuli ja sousti peal. Keegi ei sea kahtluse alla meeste tahet, mis saabki nende “dopinguks”. No hard feelings B. To: Undisp. Millise maailma tasemega siin võrrelda on ? naljakas võrdlus Et näiteks Maradona, see suurkuju ja pisike “ narkonina” on end käsile võtnud ja annab uusi lubadusi jalka edendamiseks, no elame näeme ?
  12. Tõesti Sul on õigus, roosasid prille tuleks tõsta ja lasta tõelistel värvidel välja paista rohkem. Kui veel politsei võrdlusest rääkida, siis tartu lugupeetud inspektor K..k (kes oma ametivenna täis peaga alla ajas ja minema pani) on endiselt ametis tänu “tubli” juhi toetusele, kes “kahjuks” sel aastal prefektide preemiast ilma jäi. Jõudu ringkaitse loojatele. Et siis roosasid prille Tegijatele või ...?!
  13. Ootan huviga Fitness Tegijate seltskonna seisukoha sel teemal ! Et miks ? no kui mees jääb siin endiselt nõustajate - toitumiskavade loojate sekka, näitab see üsnagi üheselt “tegijate” hoiakut-suhtumist, või kuidas … ? Pisike selgitus selle arvamuse juurde: Kui mind maanteel kontrollib-nõustab ja pehmelt öeldes “suunab õigele teele” politseinik, kes on ise korduvalt joobes autot juhtinud ja endiselt ametis veel, viskaks ikka “kopa ette” küll ja mitte vähe ! Jah ta on endiselt kogemustega mees olla, aga no kuulge … !!! Pange siis treenerite juurde info: andnud positiivseid proove, andnud negatiivseid proove(tänaseni), ega iga algaja meie suurkujusid siiski alati ei tunne ja võimalus valida neist eeskuju-iidol-treener. Mareki kui isiku vastu pole vähimatki, asi on põhimõttes sellistel juhtudel ikkagi. Usun Marek ise maanteel olles ja sellise politseinikuga kohtudes minuga samal meelel on.
  14. Algaja vajab tarkadelt abi!

    Tiba rumal jutt, põletab ikka küll ja midagi halba pole ka südame tugevdamisel, pigem head(eriti kui tegemist rasvumisega, loomulikult koormust mõistlikult tõstes ja kasutades erinevaid pulsisagedusi treeningu jooksul) ! copy-paste: müüt nr.10 10. Rasvapõletuseks peab pulss olema 60-70% maksimumist Kui kuuled sellist väidet, peaksid hakkama su peas lööma koheselt häirekellad. Ja kõvasti! Täpselt samamoodi nagu siis, kui kuuled kedagi ütlevat, et organismil kulub rasvapõletuse alustamiseks 20 minutit. Lihtne ja meeldiv tõde on, et organism põletab rasvasid ööpäevaringselt. 60-70% müüt tuleneb sellest, et selles vahemikus põletab organism kaloriliselt rohkem rasvu kui süsivesikuid. See on super, aga mis siis? Kuna meie organism on tark, püüdleb ta kogu aeg tasakaalu poole. Seetõttu põletab ta seega ülejäänud päeva jooksul vähem rasva ning rohkem süsivesikuid ning tulemuseks on nullseis – rasvu ei põlenud lõppkokkuvõttes sugugi rohkem. Kaalulanguse intensiivsuse määrab ära ikkagi kaloridefitsiit ehk see, kui palju kaloreid sa kulutad, mitte see, millest need kaotatud kalorid pärit on.
  15. Eiselt´i tooted müügist väljas ...või ? Kas nüüd siis tulemas kõva Fasti dumping, heade ja väga-väga heade hindadega, lootma ikka peab ?
×