Jump to content

acer

Kasutajad
  • Sisu loend

    67
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

acer

  • Tase
    Värske olija
  1. Venitused

    Kes käseb ?
  2. vargad

    Aga meil pandi jõusaalist hantlid ajama. 2x18 Kg.
  3. kreatiini kasutamine

    Minu arvates on aastaringne kreatiini tarvitamine liig. Organism peaks vahepeal puhkama ka lisakreatiinist. Rääkigu teised, mida tahavad, aga asja tuleb mõistusega võtta.
  4. Ega nii lihtsalt see lihasmass ei tulegi. Enne pead paar aastat trenni tegema ja alles siis hakkab tulema.
  5. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    Viimati sai koolis tõmmatud 25 nõksutades. Praegu peaks oma 15 ikka ära tulema. Eks sügisel ole näha. Kaaluks 80-85 kilo.
  6. Proteiin No1 kasutamine

    Kui see toode tõesti inimest tapaks, siis ei oleks No1 saanud müügiluba. Toode sisaldab 50% hüdrolüüsitud kollageeni ja 50 % vadaku valku. Ehk siis võib toodet nimetada ka 2in1 ja seetõttu oleks rumalus nimetada toodet sitaks, sest lisaks põhifunktsioonile on tal ka liigesaparaadi eest hoolitsemise funktsioon.
  7. Proteiin No1 kasutamine

    Kust kohast on pärit No1 ja Whey toodete vadaku kontsentraadi protsendid ?
  8. Proteiin No1 kasutamine

    Vastavalt oma ülesannetele on No1 hea toode, see tähendab, et tema funktsioon ei ole ainult valguga organisimi varustada vaid ka liigesaparaadi eest hoolitsemine.
  9. Munavalge

    ja loogiline
  10. Õlaprobleemid

    Jäta siis mõneks ajaks rinnaltsurumine rahule. Tee ühe kuune puhkus ja vaata kas mõikab. Ultrageli soovitan edasi kasutada.
  11. Lihtsüsivesikud kreatiinile lisaks

    Ei noh, ma täitsa usun seda, aga ma ei saa aru, kuidas spordimeditsiini arst saab nii tumba olla väites, et glükoos ei ole sama, mis viinamarjasuhkur
  12. Mõtlesin, et peaks kreatiini proovima ja otsustasin proovida kreatiin monohüdraati tai kanelt. Otsingu järgi olen oma 3 tundi erinevaid teemasid lugenud, kuid peab kahjuks tõdema, et ühtegi artiklit, kus kõik korralikult lahti seletatud, ei ole. Otsingust leitud foorumi teemades on enamjaolt vastuseks "kasuta otsingut" - mida ma ju tegingi Ühesõnaga tahaks siis teada, mida kasutada kreatiini kõrvale, et tast rohkem kasu oleks. L-Glutamiini on enamikes artiklites amazon.ee veebikeskonnas soovitatud, kuid hind eriti ei meeldi. Samas lugesin ka lihtsüsivesikute kohta (suhkur, glükoos), kuid öeldakse, et need tõstavad liialt veresuhkru taset. Nii et jah, artikleid olen palju läbi lugenud, kuid midagi määrava tähtsusega ei saanud teada, pigem ajas rohkem segadusse. Kuna suhkur on tavaline lihtsüsivesik ja soovitatakse kreatiini kõrvale lihtsüsivesikuid, kas siis tõesti sobiks kreatiini kõrvale ka tavaline suhkur. Endale tundub natuke imelik see. Ahjaa, oskab keegi äkki öelda mõne konkreetse poe, kust saaks glükoosi ? Mis kujul seda müüakse (pulber, tabletid) ? Tean, et apteegis on glükoosi tabletid müügil (üks pakk sisaldab ca 24 g glükoosi). Leidsin veel midagi huvitavat: "Vastas: dots. Anatoli Landõr, spordimeditsiini- ja taastusravi kliinik. Glükoos ei ole sama, mis viinamarjasuhkur. Viinamarjasuhkur on fruktoos." Samas google otsingus http://www.google.com/search?hl=et&q=viina...r&btnG=Otsi&lr= on igalpool öeldud vastupidist
  13. Ema leiab oma 15-aastase tütre toast kirja:

    Iirlane Vene lennujaamas : "one ticket to dublin." venelane : "kuda blin?" Keegi nalja lahti võiks seletada ? Ei mõika vene keelt.
  14. Samas saaks mingeid sheike ka valmis segada koolis. Aga ei tea, kas oleks sellel mõtet. Valgu kohta on näiteks öeldud, et peale valmistegemist kohe juua. Muidugi saaks ka koolis valmis segada selle vahetunniajal aga jah, kas sellel oleks mõtet ? Kodujuust oleks ka hea.
  15. Endal on tekkinud sama küsimus. Saiakeste peal ei tahaks tervet koolipäeva elada. Mida banaanist arvate ? Iga päev näiteks 2 bananaani koolis. Äkki oskate veel midagi pakkuda, mida oleks lihtne kaasa võtta. Kanafileed kaasa tassida oleks suht naljakas ja kotis läheks kindlasti pahaks, kui lähema ajajooksul ära ei söö.
×