Jump to content

mario20031

Kasutajad
  • Content count

12
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About mario20031

• Rank
    Algaja
  • Birthday 04/13/1991
  1. JÕUTÕSTMINE

Sooviksin ka antud kava jaotatud 4 päeva peale,kui see tüli ei tee. mario.kendra@gmail.com
  2. Rinnalt surumise areng kuus

viimase 4 nädalaga olen arenenud seeriate tegemisega kokku 15kg,lihtsalt tõstsin raskusi vaatasin et liiga kerge,järgmine nädal panen veel 5 kg ja nii edasi,hetkel siis 90kg 3x seerjaid
  3. sinu pikkus ja kaal, vanus?

189cm,94kg,17a
  4. rekordid 16aastaselt rinnalt surumises

16 aastaselt kaalusin 87kg ja suruusin 92.5kg
  5. Extreme dancing.

väga mõttetu asi on see,karata ringi nagu mingi mongol või h*i teab kes,sellel ei ole ju mõttet. "Teistele haiget tegemine pole eesmärk" - mis mõttes nagu,sa lähed sinna vehid lampi ja kargad ,mis selle eesmärk siis on?Kui ma peaks sinna minema,siis just mingeid karvaseid taguma,kuid mul selliseid rumalaid plaane ei ole ega ka tule! (raudselt serge hakkab nüüd mingit jama ajama)
  6. Tõstmise isiklikud.

ah sina oledki tõnis koit,kes ennast -110kg klassi "jõi" ja võistluste ajal 120kg'ga rinnalt "sooja" tegid,kui vale raskus kangil oli
  7. Tõstmise isiklikud.

vanus 16 rinnalt 90 (ilma särgita) (Käed on lihtsalt liiga pikad rinnalt surumise jaoks ja tänu sellele see mu kõige nõrgem ala) kükk: 150(ilma trikoota,sidemetega) (rohkem pole proovinud,aga korralikult seotud sidemetega tuleb 5-7.5kg juurde tõenäoliselt) jõutõmme: 180 (ilma trikoota) proovisin teha ja tegin ära ning hetkel polegi saanud rohkem proovida saanud,aga arvan,et mingi 190kg ja võibolla isegi 190kg+ tuleb ära)
  8. Peksa saamine

Ise elan Kohtla-Järvel ja olen varajaste hommikutundideni väljas,aga siin ei ole peksa saanud,kuna lihtsalt kõik teavad mind ja mul on palju erinevaid sõpru-tuttavaid(hea suhtlemisoskus tuleb inimestega kasuks selleks et peksasaamist vältida:D) aga tegelikult sellest ballooni teemast,mul vanaisa leidis mingi aasta tagasi bussist närvigaasiballooni,mis on mõeldud ainult militaarseks kasutamiseks.See on julm asi ja ei ole pipragaasiga ikka võrreldav ning ma ei kujuta ette mida see teha võib vastasele.Tal peaks see isegi veel alles olema kuskil.
  9. Maailma väikseim kulturist :)

ma anersin päris kõvasti,kui ma neid pilte nägin sellest kutist
  10. Kes on kõige kollim ?

minumeelest nr.1 on kõige kollim,kuna kollid on hirmsad ja tema on hirmus naljaks,sest ta näeb välja nagu lihastes miki hiir
  11. Biitsepsi cm?

mul on biitsepsi ümbermõõt 40 ja olen 16(aprill saan 17) pikkust 190cm ja kaal 83,sõber on 17 (183cm pikk ja kaal 98kg) ja tal on 45cm,aga mina teen Kangiga üle scottpingi küünarvarte kõverdusi 45kg (4x10) ja tema teeb 25kg (4x10) nii et see ümbermõõt ma arvan et ei loe niipalju