Jump to content

NOT

Kasutajad
  • Sisu loend

    84
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

NOT

  • Tase
    Värske olija
  1. Aegunud ja parim enne läbi

    Täna uurisin natukene seda pakki ja oma soome keele algteadmistega avastasin, et peal on kirjas "parim enne". Proovin selle asja ära, sest kahju oleks tuulde visata ~350 krooni. Aitäh kõigile, kes leidsid aega ja mahti mulle vastata.
  2. Aegunud ja parim enne läbi

    Lõhn on täiesti normaalne ja pulbri matise tundub ka täiesti OK olevat, kuid ootaks mõne inimese vastuse ära, kes oskab midagi täpsemalt õelda. St. oskab omast kogemusest midagi õelda. //Pakil pole kirjas kas tegu on "parim enne" või "kuni".
  3. Aegunud ja parim enne läbi

    Tervist, avastasin, et kapis seisab mul üsna ammusest asjas MASS 2, millel sätendas peale säilivuskuupäev 10.09.09. Kunagi sain selle kuskil tasuta, tegin isegi lahti, kuid reaalselt kasutama ei hakanud. Pakk seisis avatult, (õhk pääses ligi) kuid pesupulgaga kinni panduna. Küsimus siis järgmine, et kas seda tohiks veel kasutada või võin selle prügikasti visata?
  4. Toitumiskava

    Ära harjunud juba, elan koolist kaugel. Piima joon palju sest see lihtsalt maitseb mulle, ega see halba ju ei tee? Mass2 veega ma ei suuda lihtsalt juua.
  5. Toitumiskava

    Koostasin siis enda algeliste teadmiste juures endale toitumiskava. 16a, 68kg, 182 cm. Hommikusöök – kell 06.00 *Suur kauss kaerahelbe putru *Kolm keedumuna *Suur klaas piima *Rukkipala singi ja juustuga. Lõuna eelne oode – kell 10.00 *Kohupiimakreem, mahl. Koolilõuna – kell 13.00 *Kartul/riis/makaronid/tatar/supp jne .. *Viiner/liha jne … *Porgandi, kapsa või muu salat. *Suur klaas piima Enne trenni – kell 16.00 *Kohupiim *Mahl Peale trenni – kell 18.00 *MASS2 segatud piimaga. Õhtusöök – kell 19.00 *Kartul/riis/makaronid/tatar/supp jne .. *Viiner/liha jne .. *Porgandi, kapsa või muu salat. *Klaas piima Õhtusnäkk – kell 22.00 *Kodujuust *Suur klaas piima(350ml) *Õun, banaan või muu puuvili. Eesmärgiks oleks kaalust juurde võtta lihasmassi arvelt. Teile siis küsimus, et kas see täidab oma eemärgi, kui kasutada sellist treeningkava. http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...cise&nr=13# ("Lamades prantsuse surumine kangiga", "Seljasirutajale jõutõmme" - neid harjutusi ei ole võimalik teha) Trennis käin 4x nädalas. Palun andke teada, kui midagi on tuleks muuta, aitäh.
  6. Kas algus on hea.

    Ei viitsinud uut teemat teha aga kas oleks mõtet võtta kasutusele see kava kui ma olen trenni teinud 3 kuud?
  7. Proteiin

    Lihtsalt huvi pärast küsin, et miks sa seda trenni kaasa ei võta?
  8. venitamine

    Trenni lõpus ikka, vähemalt mina teen nii ..
  9. Õige toitumine

    Tegelikult olen ma natuke üle kolme kuu jõusaalis käinud aga see selleks. Jah, ma olen kogu elu olnud kõhna ning see aasta otsustasin ennast käsile võtta. Ilmselt tellin paar nädala jooksul siit endal toitumiskava sest mõni mees suutis mulle hirmu nahka ajada.
  10. Õige toitumine

    Ma ei saa aru kuidas ma saaksin rasvuda sellise toitumise juures kui ma olen hetkel pikk ja alakaaluline ning ma teen aktiivselt rasket trenni. Ehk suudad sina mulle selle lahti seletada?
  11. Õige toitumine

    Ehk oskad soovitada mida lisada? Endal on pea tühi praegu.
  12. Õige toitumine

    Mul on jube kiire ainevahetus. Nt. koolis peale esimest tundi on juba kõht suht tühi. :/ Valke vähe? Ei tundu nagu küll olevat .. //Unustasin lihtsalt liha lisada toitumiskavasse kuigi ma söön seda soojatoidu juurde.
  13. Õige toitumine

    Palju sa soovitad seda süüa?
  14. Õige toitumine

    Olen siis kasutanud umbes kaks kuud toitumiskava mis on koostatud minu ja osade abivalmis kasutajate poolt siit foorumist. Kehkaal on tõusnud selle ajaga umbes 5kg. (Alustasin toitumiskava kasutamist kui kaalusin 61kg, nüüd kõigub kaal 66 ja 67kg vahel.) Kuid mulle tundub, et mu keha ei saa piisavalt süsikaid. Kava on iseenesest selline: Hommikusöök – kell 06.00 *Kaerahelbe puder (~500g) *Kolm keedumuna *Klaas piima ( ~350ml) Lõuna eelne oode – kell 10.00 *Jogurt (400g) Koolilõuna – kell 13.00 Soe toit: *Kartul/riis/makaronid/tatar/supp jne .. *Porgandi, kapsa või muu salat. *Klaas piima(250ml) Enne trenni – kell 15.00 *Kohupiim(200g) *Mahl(200ml) Peale trenni – kell 18.00 *MASS2 segatud piimaga. Õhtusöök – kell 19.00 Soe toit: *Kartul/riis/makaronid/tatar/supp jne .. *Porgandi, kapsa või muu salat. *Klaas piima(350ml) Õhtusnäkk – kell 22.00 *Kodujuust(200g) *Klaas piima(350ml) *Õun, banaan või muu puuvili. MASS2 olen kasutanud nädala ning võtan seda ainult peal trenni. (3 korda nädalas peal jõusaali) Olen 15a vana ja pikkust on mul 180cm. Suurimaks eesmärgiks on suurendada kehakaalu samal ajal saavutades hea füüsiline vorm. Minu ideaal kaal oleks kuskil 80kg ringis aga suveks tahaksin kaaluda vähemalt 70kg kui mitte rohkem. Oleksin väga väga tänulik kui vaataksite selle kava üle.
  15. ARNOLD CLASSIC WEEKEND REPORT

    Ega sul sellest messist rohkem pilte ole? Muidu üritus tundus väga huvitav olevat, eriti mess ja jõutõstmine. Tahaks ise ka seal kunagi ära käia.
×