Jump to content

Lev

Kasutajad
  • Sisu loend

    266
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Lev

  • Tase
    Kasutaja
  1. FIBO 2010

    Oskab mõni targem öelda, kuidas triitseps nii imelikult saab välja areneda. selline tunne nagu ühte triitsepsi pead poleks üldse treeninud
  2. Rind ei arene

    Oskan ikka aga ei viitsi sulle siin kõike seletama hakata. Loe Otsuse raamat läbi ja saad kohe aru, mida valesti teed ja mida peaksid tegema, et areng tagada. http://www.fitness.ee/?act=admaterials Siit saad materjali! Sinu trennimaht on ka hädine.
  3. Aeroobne treening!

    Sa oled ikka eriline dalbajoobas . Eesti pm kõige kõvem kulturist teeb sulle treeninkava ja sina tuled siin mingitelt isehakanud naljameestelt, kes on ammutanud oma teadmised netist üle küsima kas ikka on õige. Kus su mõistus on??? Ise ma teen jõutrenni ja alati aeroobset 30 min peale jõusaali. Pole veel mingit lihaskadu näinud kuigi minu kaloraaz on suhteliselt madalal. Ei juhtu sinu jõunäitajatega midagi nagu siin kõik väidavad!! 30min aeroobset peale trenni on just lõõgastav. Ma saan aru, kui sa 1h või rohkem peale lammutaks aeroobset siis oleks juba kahjulik. Lisan veel juurde, et kui sa aeroobset teed siis see tõstab veel sinu vastupidavust jõusaalis päris tublisti! Nii, et anna valu ja ära kuula igasuguseid tarkasid, kes foorumitest oma teadmised saanud
  4. 4x8 kava kohta küsimus.

    Trenn peabki rihmaks tõmbama! Esialgu on harjumatu, kuid paari nädala pärast hakkavad raskused päris tublisti tõusma. Ja veresooned tulevad ka nähtavale.
  5. Seedeensüümid toidulisandites

    Minu puhul on jälle banaan see, mis seedimise hästi ei mõju .(eriti kui süüa banaani koos kohupiimaga)
  6. Toitumine, abi paluks

    Njh. Ma muud ei viitsi kommenteerida aga kohupiima 200g? Ma söön iga päev 600-800g kohupiima. Vahest võib 1kg ka ulatuda. Ja ega ei kurda eriti kasvu üle.
  7. BSN tooted

    Njaa NO Explode mõjub tõesti hästi. Eriti kasu on neist toodetest dieedi ajal, kui pump on nigel. Siis saad oma kaifi ikka trennist kätte.
  8. Kava soovitusi?

    Suurem asi kava ei ole ja ega eriti ei viitsi sul midagi ümber ka tegema hakata siin AGA. Ühe asja võiksid ära muuta küll. Järjekorra. E Rind T Selg K Vaba N Hea oleks, kui teeksid ainult jalgu, ja kui tahad ikkagi mõlemat teha siis tee jalgu ennem. R Käed See oleks siis pisut mõistlikum lahendus minu meelest. Lisaks veel juurde, et kui tahad massi taga ajada kasuta 10-15 kordusi ja seeriate vahel 1-2min paus. Treenid niimoodi nt kuu aega ja siis vahetad kordused 6-8 vastu ja seeriate vaheline paus tõuseb 2-3min peale.
  9. Mida teie kostate toitumiskava peale?

    Hommikul tõmbab maksa ja lihase glükogeenivarud täis. Järgmise toidukorraga tuleb valk sisse, mis paneb hüpertroofia käima. Valku on organismil raskem seedida ja see võtab omakorda rohkem energiat. Kui energia on olemas ja veel üle siis hiljem valku sisse süües oled ikka + kaloraazis. Väike mõttekäik . Lisaks veel, et ennem ostan broileri filee ja ühe kohupiima kui ainult veise liha. Ei ole see veis midagi nii eriline, et sind kohe kasvama paneb
  10. Rahvas võtke rahulikult . Nädala sees tehke trenni ja nv laske lõdvaks( mitte pildituks ) Ise võtan iga laup saunas õlut ja vahest paar pitsi viina. Minule see laastavalt ei mõju ja tunnen end seltskonnas hästi. Peale selle on hea uni garanteeritud. + hommikul pole pohmakast haisugi
  11. Mida teie kostate toitumiskava peale?

    Kui toimib ära muuda midagi! Kui enam ei toimi siis hakka muudatusi sisse viima. Ja kui Ott selle kava ikkagi tegi siis räägi temaga ikka.
  12. Küsimus proteiini kohta.

    No pain no gain . Kui ma sööks seda, mis meeldib siis ma sööks hommikust õhtuni maci toitu Ma olen ikka tõsine jackass sel juhul .
  13. Mida teie kostate toitumiskava peale?

    Keegi vist pakkus, et see Oti kava, aga keegi pole kindlalt väitnud
  14. Küsimus proteiini kohta.

    Pm kreatiini võiksid ju ainult peale trenni võtta. odav asi küll aga milleks seda koguaeg sisse kugistada. Raiskamine minu arust. Ära selle dextroga ka üle pinguta. Lähed lihtsalt paksuks. Ma pole siiani mingit vahet tundnud kas ma võtan peale trenni 10g süsikaid või 60g. Viimane tõmbab justkui vee naha alla.
  15. Mida teie kostate toitumiskava peale?

    Kuna oled veel koolipoiss ja kindlasti on rahaline seis piiratud siis loomulikult ei saa iga päev meeletut liha sisse süüa. Kui valku jääb vajaka siis õhtul üks 250g rasvata kohupiim sisaldab üle 40g valku nii, et see peaks abiks olema. Hommikul ei pea ka alati tingimata puder olema ja selle võid asendada munadega nt. Või jogurti asemele kohupiim. Muidu on täitsa ok toitumiskava kuna eeldan, et sa elukutseline kulturist ju ei ole. Toitu vastavalt oma võimalustele ja head arengut treeningutel! Muide lisaks veel juurde, et ära endale seda 10kg eesmärku püstita. Parem idee oleks püstitada eesmärk raskustes. Nt tahad rinnalt surumises 100kg kätte saada või kükkis 150kg vms. Kui vaatad ainult kaalu oled varsti suure kõhuga ja mitte nii suure lihasega. Tean omast käest Proovi iga trenn teha sama raskusega rohkem kordusi või kasuta hoopis suuremat raskust. Kui oled väga algaja siis arened tublisti!
×