Jump to content

KaKeegi

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

KaKeegi

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.06.1991
  1. Kõikvõimas KÜKK

    Hardcore küki divisjonilt seesugune küsimus et mida peab jälgima põlvesideme kasutamisel? Millised sidemed on paremad, kas elastsed või jäigad? ostsin uued sidemed aga need nii jäigad et korralikult fikseerides ebamugav teha.
  2. Nädal aega ainult Rasvatut kohupiima.

    Väga hull....tõesti tugevad faktid mis panevad mõtlema et ettevõtmine ei tule kasuks-pigem kahjuks...ehk sujuvalt sukelduda tagasi tava sööki. Aitähh sõbrad.
  3. Nädal aega ainult Rasvatut kohupiima.

    Täna jah teinepäev käsil....peaasi et lihaseid sööma ei hakka...limpsin fasti glutamiini ka igaksjuhuks peale siis kindlam.
  4. Tervist tervise sõbrad:) Käsil aktsioon millega plaanin vormi tiba kuivemaks saada et lihasmassi veelgi enam esile tuual...kas idee süüa nädalaega 100% ainult kohupiima ( rasvatu maitsetu kohupiim 400g iga paari tunni tagant) kannaks vilja või on sel ka laastav mõju....saani kulgend üpris hästi ehk enesetunne hea kuigi kõhus natuke "kõditab" Loomulikult ei tähenda see et tavalisel ajal söön pahna ning nüüd plaan kiiret muutumist...pigem ikka järgind toitumist kuid tahaks veelgi enam teravamaks saada....mine tea tuleb veel tuhin siis ehk lavalegi naasta.
  5. Kai Greene - what went wrong?

    Ehk keegi on hea ning teeb sellest eestikeelse kokkuvõtte,kuna ise ei oska inglise keel ning kindlasti ka teised kes on kas Saksa või muu keele kallakuga.
  6. Supper Gigant Eestisse!!

    Markus Rühl
  7. Tere Sõbrad. Tekkis nimelt selline idee et palju läheks maksma kas siis EKFL-le või kasvõi era algatuslikult ajada raha kokku selleks et kutsuda eestisse mõni IFBB Proffessionaal kulturist ntks meile lähemal olev Markus Rühl. Mees tuleks peaks loengu või teeks proovi treeningu ning jälle saame mõningaid teotahtelisi noori sobitada jõusaali treeninguga, pealegi nii suurt(võistlevat) kolli pole eestimaa pinnal käinudki, peale soome Bulli.
  8. Öised kohustused!

    Palju väärikaid vastuseid-Suurimad Tänud
  9. Öised kohustused!

    Ka varjant kuidas end säästa
  10. Öised kohustused!

    Tere taas head Fitness.ee Sõbrad, kindlasti on meie portaalis liikmeid kes igapäevast leiba (õigemini fileed/kohupiima jpm)teenivad just öö tööga, nimelt seekord pöördun teie poole küsimusega Mida teha selleks et öö töö mööduks organismile/lihastele võimalikult väikeste kahjudega, kuna on teada et öised kohustused kurnavad kõvasti organismi, nimelt ise asusin tööle öisesse vahetusse ning hommikuks teinekord üsna grazy olemine,organismist rääkimatta. Kas öö tööl olles peaks järgmima mingit nö eri-Menüüd? Kas 15-20 min unest on abi? Ning laske headel näpunäidetel julgelt tulla, kuna ühes olema tugevad! Go hard or Go home!
  11. 30kg rinnalt 16-aastane tüdruk

    Tavalisest asi kaugel, kuna palju on leedisi(16 aastaseid)kes jõusaalis reduta,õige-väga vähe! Üli supper tulemus,tuult tiibadesse!
  12. Konkreetne küsimus Teadjatele: Kui meeldib pigem kükkimine Smithi masinal(kindlam/turvalisem) siis kas areng jääb kõvasti lahejamks võrreldes Naturaalse kükiga(kang turjal puuris) ? Mis on üldse vahet Smithi masinal kükkimine Vs Puuris ? Kena kevade algust!
  13. Keda fännad?

    Üks ja ainus iidol-Dmitri Uiba! Miks otsida tõsiseid tegijaid välismaalt kui endal eestiski Supper Mehed!
  14. Hea jõusaal Tartus, mõistliku hinnaga

    Kindlasti vali Fittest,mainekas meeskond ning Parim varustus!
×