Jump to content

algaja12

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

algaja12

  • Tase
    Algaja
  1. rasvade küsimus

    Hkkas väga huvitama see anabolic diet,kas keegi on proovinud seda,ehk jagaks kogemusi?
  2. Jõhker tüüp.

    Oleks huvitatud ,et kas kellegil on mingeid linke/videosid/tutorialeid kuidas ja mis harjutustega sellisteks vendadeks treenitakse?Tundub vähe huvitavam asi kui niisama jõusaalis rassimine.
  3. Aeroobne

    Kuna HIITist juttu siis küsiks kohe,et käin 2 korda nädalas jalkat/kossu mängimas(suht intensiivselt saab tehtud),olen aru saanud et selline sörk-kiirendus spordialad klasifitseeruvad ka HIITi alla ja kas selliseid spordi alasid tehes võib ka suuremat rasvapõletust oodata kui madala intensiivsusega jooksu trennist?Mängitud saab tavaliselt 1-1,5h ja päris tühjaks saab tõmmatud.
  4. Õlad!

    Sama probleem,tulin ka nüüd nö "keldri jõusaalist"välja normaalsesse kus peeglid seina peal ja kui tnüüd tähelepanelikult jälgima hakkasin siis õla esi osa massiivne võrreldes olematu tagaosaga.Sooviks ka abi taga osa treenimisel ,ise olen teinud ainult ettekallutatult hantlite tõsteid kõrvale.
  5. Väga erilaadne probleem?

    Väike vahele segamine.Mul endal on ka probleemid ärevuse ja unetusega jne ja lugesin läbi selle ROtteri postitatud lingi ning toitainete nimekirja uurides avastasin et 90% nendest kasuliku mõjuga toiduainetest kuuluvad ka minu igapäeva toidulauda ,samas ei saa öelda ,et neist siiamaani selle probleemiga kasu on olnud.Siiska arvan ,et mu probleemid on ilmselt põhjustatud millestki muust ja niisama tegin siin väikese tähelepaneku.
  6. 3 või 4 seeriat

    Oleks siis selline küsimus mis vahe tuleb sellest,kas ma teen 3 seeriat mingit harjutust või 4.Näiteks 3x10 või 4x8 mis on eelisteks/puudsteks mõlemal puhul. Samas oleks veel selline küsimus: ma teen nädalas kõik lihasgrupid 1 korra läbi,samas tahaks hetkel just rinnalt surumisele lisa saada(areng seisab suht koht),kas oleks mõtekas 1 päeval veel surumis trenn teha ,näiteks aeroobse trenni päeval pärast jooksmist vms. Teie arvamused palun?
  7. Kas see meess teeb seda harjutust õigesti?

    Saab keegi tarkpea äkki panna üles mingi video kus seda harjutust õigesti tegema õpetatakse või seletada seda venitusfaasi asja lahti vähe?
  8. Värske:)

    Kui igalpool selveritest ja rimidest jne saadavad valmis kapsa,porgandi,maisi,peedi-küüslaaugu ,kurgi jne jne salateid värskeks heinaks lugeda siis söön igapäev.
  9. täisteraleib

    Nii ,kuna mitte ükski siin vastanutest ei ole algsest küsimusest aru saanud siis küsin nüüd nii pidi :kas näiteks fazeri rännumees ja leiburi rukkipala on täisteraleivad või mitte?
  10. täisteraleib

    Et,siis jah väga hea et ma vastuse oma küsimusele sain ja siin mingit 2lk pikkust diskusiooni leiva kasulikkuse\kahjulikkuse kohta ei tulnud
  11. täisteraleib

    tootja ei pruugi jah rolli mängida aga ma just siin tahangi teada tootjat ja toote nime
  12. täisteraleib

    Sooviks täpselt teada millised poodides müüdavatest leibadest on need nö kõigekasulikumad täisteraleivad,sooviks siis konkreetseid toote nimesid.Ette tänades.
  13. alakaloraaž

    Oleks siis selline küsimus ,et kas dieedil\alakaloraažil olles saavad jõunäitajad suureneda kui saalis käia?
  14. oleks siis selline küsimus mida arvavad kogenumad sellisest kõhulihaste harjutusest, kus ripud jalgadega toru küles pea alaspidi ja tõstad keha üles lae poole?täna proovisin esimest korda ,päris läbi võttis ja tundus just,et rohkem ülemist osa.Tahaks siis teada kas keegi on seda harjurust kasutanud ja kui efektiivseks see on osutunud jne.
  15. lehkav haisukott!

    Selline küsimus siis,et kas on mingi vahe küüslaaugu enne või pärast saali söömisel(mõtlen just seda anaboolsust)Haiguste vastu kasulikkusel ei ole söömis ajaga ilmselt mingiut pistmist.
×