Jump to content

Oscar

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Oscar

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.06.1988
  1. Toitumiskava

    Tervist! Mõtlesin et postitan oma söömised ülesse et saaksite kommenteerida. Olen 197+ cm, hetkel 75 kg väikse päästerõngaga kõhujuures, mis on tulnud massikasvatamisega Eesmärk oleks veel vaikselt massi kasvatada. 2-3 aasta pärast võiks 90 kandis olla. 3 korda nädalas käin jõusaalis ja 2 korda poksis. Igapäevaselt on peaaegu samad hommikusöök, kohupiim, trennijärgne sheik, mis erinevad on koolitoit ja kodune eine õhtul aga praed jäävad praadideks. Tänane söömine siis näiteks: 7.30: 3 fazeri musta seemneleiba praetud koos 3 munaga, 6 küüslaugu küünt ja roheline tee meega 10.30: 200g Alma kohupiima rosinatega 11.45: 200g Alma kohupiima rosinatega 13.45: 2 sealiha tükki riisi ja salatiga (koolieine) 15.45: 2 fazeri musta seemneleiba koos 2 suure mingi valge kala lihaga 17.00-18.15 - trenn 18.30: massilisaja Brutal Gainer 20.20: väike hunnik kartuliputru, suur kuhi keedetud juurvilju(porgandid,oad,spargel,brokkoli ), 1 suur kanakoib ja sea sisefilee 22.45: muraka kodujuust, roheline tee meega + omega3 Oleksin väga tänulik kui oskaksite aidata ja kommenteerida. Mis valesti on mida rohkem oleks vaja ja mida vähem. Ise mõtlesin veel kreeka pähklid menüüsse lükata kuskil 30-50g et rasva saada. Aitäh !
  2. Jõusaal + poks

    Mingeid jõuharjutusi ei tee, kui seda mõtled, aint poksimist, aeroobset ja venitusi. Nii et ei ole ohtu ületreeninguks jah ?
  3. Jõusaal + poks

    Tere! Tegelen massikasvatamisega, olen ektomorf, trenni tegin ülepäeva, nii et nädalas tuleb kokku 4 korda.Kava on jaotatud kolmeks. Nüüd hakkasin aga poksis käima 3 korda nädalas. Küsiks nüüd, et kas tapan enda lihased lihtsalt liigse koormusega ära ? Mõtlesin midagi sellist: esmaspäev: rind / biits teisipäev: poks kolmapäev: õlg ja selg neljapäev: poks reede: poks laupäev: jalad / triitseps pühapäev: puhkus Ja poks on üsnagi aeroobne nii et ilmselt väga massilisamisele kaasa ei aita, aga üldine füüsiline ja jõud peaks ju kasvama, toitumine on paigas, nii et tasakesi peaks ju ka kaalunumbrid tõusma ? Et mis tulemust oodata on ? Kas kurnan ennast liiga ära ?
  4. Massilisajad

    Trennipäevadel võtan 2 korda päevas massilisajat, pärast hommikusööki ja pärast trenni. Kas trennivabadel päevadel peaksin ka 2 korda päevas võtma ?
  5. Sõjaväe komissariaat

    Selline küsimus, et mis ma tegema pean kui tahan seal arstlikus komisjonis ära käia, aga otseselt kutset sinna pole veel saanud ? See kiri, et olen arvele võetud tuli kunagi väga ammu. Ja, et kui ma see aasta näiteks ära käin kas ma pean kohe ka sisseastuma, või kehtib see ka paari aasta pärast ? Tahaks lihtsalt huvi pärast teha kui kõlblik olen ja siis selle järgi ka vastavad plaanid teha.
  6. Algaja kava

    Tere jälle. Olen üle kuuaja jälle jõusaaliga tegelenud pärast pikka pausi ja küsiks abi kava kohta. Võtsin siit fitness.eest edasijõudnute kava jaotatud kaheks ja tegin mõned muudatused. Trenni teen nii et 2 trennipäeva ja 1 vaba. Eesmärgiks on eelkõige massi kasvatamine. I päev 1. Rinnalt surumine lamamispingil 2. Käsikute surumine kaldpingil 3. Käsikutega lennutamine / surumine rinnatrenažööril 4. Ületõmbed käsikuga 5. Kangi surumine rinnalt (õlad) 6.Käsikute tõstmine kõrvale seistes 7. Käsikute surumine 8. Küünarvarte kõverdamine seistes käsikutega 9. Küünarvarte kõverdamine Scott pingil 10. Küünarvarte kõverdamine EZ-kangiga seistes, pealthaardega 11. Allasurumised plokil pealthaardes II päev 1. Kükkimine kang turjal 2. Etteaste kükk kang turjal 3. Jalgade sirutamine trenažööril 4. Jalgade kõverdamine kõhuli trenažööril 6. Päkkadele tõusud 7. Jõutõmme 8. Tõmbed plokil ülalt kukla taha / rinnale 9. Tõmbed kangiga ettekallutatult 10. Alaseljale kehatõusud kalde all ? Ei tea kas seletasin õigesti seda harjutust Lisaks teen mõlemal päeval kõhulihaseid ja kätekõverdusi nii palju kui torust tuleb. Milliseid soovitusi ja muudatusi soovitaksite ? Ja veel selline küsimus, et enne tegin 3 x 8..12 seeriaid aga nüüd 6-8 kordusega, et kas selliste korduste arvu puhul teen ikka 3 seeriat ? Või siis juba 4 ? Ootan teadjamatelt abi ja nõuandeid Aitäh !
  7. Kahjulikud harjutused ?

    No suur tänu, asendan need harjutused siis nendega mis soovitati
  8. Kahjulikud harjutused ?

    Tervist ! Alustasin üle pika pika pausi jälle jõusaali treeningutega umbes kuu aega tagasi ja kõik muu on hästi, aga sattusin sellisele lehele. http://www.bodybuilding.com/fun/betteru26.htm Kas tõesti on tegemist harjutustega mida peaks vältima ? Ise teen sealt esimest kolme harjutust regulaarselt, et kas on siis päriselt liigestele nii kahjulikud need ? Tänud !
×